(door mr drs Bou)

AMSTERDAM-NOIR-Laf en selectief Amnesty niet geïnteresseerd in Baybasin en Poch, maar des te meer in subsidie en Lotterij .

 

Op 12 augustus is er een petitie gestart: Laat Baybasin vrij. Deze zal worden aangeboden aan de vaste Kamercommissie voor Veiligheid en Justitie. De tekst luidt:Dhr. Baybasin zit al sinds maart 1998 ONSCHULDIG in de gevangenis. Hij is veroordeeld tot levenslang op grond van vervalste telefoontaps.

Op 18 april 2011 is er bij de Hoge Raad een herzieningsverzoek ingediend, de zaak wordt echter tot op heden door de Hoge Raad uitgesteld. Het duurt veel te lang, laat Dhr. Baybasin vrij!De petitie gaat niet in op de politieke achtergronden van de onterechte veroordeling van dhr. Baybasin. Het doel is slechts om dhr. Baybasin nu eindelijk vrij te krijgen. Die valse taps met complotten en complot-theorieën zijn van later zorg.

Hongerstaking(Video)om Baybasin. Wanneer grijpt ‘Amnesty-NL’ in.‘Staats-NOS’ valt door ‘Demmink-Doofpot’ en moet rectificeren in de zaak Baybasin.

Interview Van der Plas(Video); Baybaşin/Top VVD-er ‘Pedo-Rapist-Demmink’ “Zaak van Nationaal belang”.
De manier waarop dhr. Baybasin wordt behandeld in de gevangenis en dan met name het feit dat hij werd overgeplaatst naar de EBI in Vught, waar hij twee weken in volstrekte isolatie heeft doorgebracht omdat er een vliegtuigje over de gevangenis vloog met een banner FREE BAYBASIN NOW, hebben gemaakt dat heel veel mensen iets willen doen voor deze ONSCHULDIG tot levenslang veroordeelde Koerdisch vredesactivist.

Teken deze petitie daarom nu!

Wie wil bijdragen aan de vrijheid van dhr. Baybasin, kan deze link plaatsen op Facebook, Twitter of waar dan ook. Stuur hem ook door aan vrienden en kennissen, want wij willen GEEN ONSCHULDIGEN IN DE GEVANGENIS.
Het tekenen van de petitie kan anoniem, maar het geeft een duidelijker signaal af als uw naam en woonplaats mogen genoemd.

Meer Lezen:BOUBLOG