(van onze onmenselijke VVD en PvdA Bestuurt-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Misdaadgroep-NS’ vervolgd voor ‘Fraude-aanbesteding’. Ontspringt Dijsselbloem Roger van Boxtel NSvervolging.
De ‘Corruptie trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”, maar gooit af en toe een bejaarde uit de trein. De gewone NL burger krijgt sinds het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn ‘PvdA loopjongens Asscher’ aan de macht is zo langzamerhand de status van onreine ongenaakbare in India. Nu is het een feit van Algemene bekekendhied dat de Staats-NS geleid wordt door een eerste klas ‘D66-zakkenvuller’ Roger van Boxtel en een poel is van ‘Tim0 Huges-Bonussen-gangsters’ en Fraudes van de Ratten in pak. Deze Staats-Misdaadgroep zijn fraude jaarrekening wordt blind goed gekeurd de PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’. Waarom? Maar o,wee als een hoog bejaarde vrouw een foutje maakt in de trein dan slaat de onmenselijkheid toe die zelfs in India niet voorkomt tegen de onreine.

Übermensch Dijsselbloem’ keurt ongezien Fraude-Jaarrekening NS goed tot verbijstering Omtzigt

Een 80-jarige vrouw is vrijdagavond hardhandig uit de trein gezet door een zwaar gefrusteerde en onderbetaalde ‘NS-onmens’, omdat ze niet goed had ingecheckt. De vrouw werd door een ‘NS-conducteur-psychopaat’ op het perron van Den Dolder, een station met geen voorzieningen, gedumpt. De bejaarde vrouw was in Eindhoven op de trein gestapt met een dagkaart. Haar zoon laat aan RTV Utrecht weten dat ze dacht dat ze bij het inchecken een piep had gehoord. Toen ze door een Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemonmens NS conducteur werd gecontroleerd, bleek dat er iets mis was gegaan. De vrouw moest van de conducteur meteen de trein verlaten. Gelukkig reed er nog een trein, waardoor ze nog wel thuis kon komen. Uiteraard hebben wij de twee eind verantwoordelijke de ‘rent a D66 Boxtel’ en Jeroen Dijsselbloem van de NS om commentaar gevraagd. Beide vonden dat de betreffende condenteur niets verkeerds had gedaan en verwezen dat iedere ‘onreine’ gelijk is in Nederland voor de wet ongeacht de leeftijd. Dijsselbloem ging zelfs nog een stapje verder: Dijsselbloem:” Kijk wij van de PvdA Partij van de arbeiders verraders maken geen onderscheid als het gaat om Eerlijk Delen. Denkt u maar in dit verband aan de hoogbejaarde demente moeder van mijn partijgenoot bendelid en collega regeerder staatssecretaris psychopaat Martin van Rijn. Die laat ook zijn bejaarde moeder in de pis zitten in een bejaardentehuis net als de rest van de bejaarden, ha,ha,ha,hah,”.