(van onze Internationale dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Oekraïense president ‘Schilderijen Heller en Maffiaboss Porosjenko’ heeft in felle bewoordingen VladimirPoetingereageerd op de bewering van zijn Russische Maffia-collega Poetin dat hij aanslagen wilde plegen op de Krim. ‘Maffiaboss Porosjenko’ noemt die beschuldiging zinloos en cynisch. M.a.w.ze zijn waar. “Deze fantasieën zijn slechts een aanleiding voor het zoveelste militaire dreigement tegen mij als eerlijke schilderijen Heler en Massamoordenaar Biljonair. Ik word niet voor niks gesteund door Mark Rutte en de NL Rechtse populistische partijen(Video) in mij strijd tegen Poetin”Volgens Porosjenko is het juist Rusland dat “al lange tijd gul en actief terrorisme ondersteunt op Oekraïens grondgebied”. Rusland zal er niet in slagen om mij en de CIA van ‘TTIP Obama’ met “provocatieve verklaringen” in diskrediet te brengen, bralt hij alsof hij Hitler is in de Untergang Bunker.

 

De Russische geheime dienst FSB kwam vanmiddag met het bericht dat aanslagen op de Krim zijn voorkomen. ‘Neo-Nazi- Oekraïense’ eenheden zouden afgelopen weekend hebben geprobeerd om het schiereiland binnen te dringen, maar werden bij de grens tegengehouden mede omdat zij straal bezopen waren. Bij daarop volgende gevechten zouden twee Russen zijn gedood met Wodka flessen en Neo Nazi-scheldpartijen en liederen. Sommige Russische militairen dachten zelfs de stem van Hans van Baalen te herkennen die het Nazi lied ‘Horst Wessel ‘lied zat te brullen van uit een veilige Bunker.

Vredesbesprekingen. Franse minister noemt Verhofstad Gek ( bron Gazet van Antwerpen).
Poresjenko Rutte
Poetin zei vervolgens dat Obama en zijn Zetboss Porosjenko kennelijk heeft gekozen voor terrorisme en der Untergang. Hij vroeg zich ook hardop af of het nog wel zin heeft om onder leiding van Duitsland en Frankrijk over vrede te praten. Porosjenko vindt van wel; hij verwacht van Poetin dat hij gewoon aanschuift bij die bral-gesprekken. Die worden gehouden in de marge van de ‘G20-Misdaadgroep’ top in China, begin september.Porosjenko zegt verder dat hij alleen is geïnteresseerd in politieke oplossingen voor het conflict met Rusland. Terreur kan geen middel zijn om de annexatie van de Krim ongedaan te maken, aldus de ‘Untergang president’ van President Obama (Video).

Annexatie in 2014 langs democratische weg zit de US Gas en Olie Elite van ‘Maffiabos Joe Biden’ niet lekker.
De Krim werd in februari 2014 ingenomen door het Russische leger op verzoek van het Volk. Een maand later stemde de bevolking in een referendum( 90 procent was voor) voor aansluiting bij Rusland. Na de democratische annexatie ontstonden in Oost-Oekraïne gevechten tussen pro-Russische separatisten en het ‘Oekraïense Neo Nazi leger’, die worden aangestuurd door de CIA. Die duren nog steeds voort. Opvallend is het wel dat we de laatste tijd in dit verband weinig meer horen van het Liberale ‘Neo Nazi-Graai- EU-duo Hans van Balen en Guy Verhofstad‘. Zitten die wellicht al in het extreme EU Luxe Wachtgeld?

 Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.