(door onze Moordende Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Mad dog Trump’ noemt Hillary Clinton terecht een Duivel.
Prominente corrupte Hillary TrumpRepublikeinen en de Nederlandse Rechtse Populistische partijen VVD, PvdA, D66 en GroenLinks geven hun stem niet aan presidentskandidaat ‘Mad dog Donald Trump’. Volgens hen is Trump een gevaar voor de nationale veiligheid(=Groot Kapitaal) van de Verenigde Staten en de EU (=Elite), zo valt in een open brief in huis blad The New York Times te lezen van ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’ aka “de Cigar man”.

 

Het Moordende Groot Kapitaal laat Trump vallen. Deugt hij dan toch? Sanders: Stop treating Puerto Rico and the rest of the World like a Colony and put ‘Pedo-Bill in Jail’

 

Onder de ondertekenaars van de brief zijn onder anderen de extreem corrupte oud-veiligheidsexperts die onder de presidenten Partijen Poresjenkoen Massamoordenaars George W. Bush&Blair en Richard Nixon( Vietnam 2 miljoen doden) hebben gewerkt. ,,Wij zijn ervan overtuigd dat hij een gevaarlijke president zou zijn en een risico vormt voor ‘onze’ nationale veiligheid van de 0,1 Elite ”, valt in de brief te lezen. ,,Trump mist het karakter, de waarden en ervaring om president te zijn om te doen wat de 0,1 Elite wil.”De extreme corrupte Republikeinse senator Susan Collins van de staat Maine liet maandag (lokale tijd) aan The Washington Post weten ook niet op Trump te stemmen. ,,Hij vertegenwoordigt de historische waarden van de corrupte Groot Kapitaal Republikeinen niet zoals President ‘TTIP Obama’ en  ‘Cowboy Reagan’ ”, aldus de ‘Elite-Gangster Collins’.

‘Massa- Drone -Moordenaar’ en Staatsgrepen specialist Evan McMullin.

Met nog maar drie maanden te gaan krijgt de strijd om het Witte Huis nog een deelnemer erbij. Evan McMullin, een voormalig CIA-medewerker, zal zich maandag officieel registreren als onafhankelijke kandidaat, meldt ABC News, na eerdere berichtgeving van nieuwssite Buzzfeed en nieuwszender MSNBC.De 40-jarige McMullin heeft nog nooit een gekozen ambt vervuld, maar krijgt wel steun uit dat deel van de Republikeinse misdaad-partij dat niet kan leven met de kandidatuur van Donald Trump. Better forSharon Dijksma America, een politieke non-profit die al maanden bezig is om de weg te effenen voor een conservatief alternatief voor Trump, staat achter de sluip Massamoordenaar McMullin, maar het gaat nog moeilijk worden om hem in alle staten op het stembiljet te krijgen. Ook is het nog maar de vraag of hij genoeg steun van  criminele donors kan werven om een nationale campagne te financieren. McMullin bevestigde zijn aanstaande kandidatuur in een verklaring aan ABC News van Corporte crime. ,,In een jaar waarin Amerikanen het vertrouwen in de kandidaten van beide partijen hebben verloren, is het tijd voor een nieuwe generatie van leiders om op te staan”, bralt McMullin in de verklaring. ,,Het is nooit te laat om de juiste beslissing te nemen en Amerika verdient meer dan datgene dat Donald Trump of Hillary Clinton ons kan bieden. Ik wil me nederig kandidaat stellen om de miljoenen ontevreden kaal geplukte en gehersenspoelde Amerikanen een conservatieve keuze voor meer Massamoordende presidentschap te bieden en voorzetting van het niets ontziende Massamoorden Groot Kapitaal.”( zes miljoen kinderen sterven per jaar van de honger)