(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nog niet zo lang geleden stonden alle Rechtse populistische partijen VVD,PvdA,D66 en Partijen PoresjenkoGroenLinks samen met de ‘VVD Labbenkakken King Hans de Boer’ op de Dam actie te voeren voor de Maffiaboss en schilderijen Heler Porosjenko.
Ze waren zo door het dollen heen dat GroenLinks samen met de politie zelfs Steve Brown aanvielen die daar was als IAmsterdam Star reporter. Brown mag van geluk spreken dat hij daar niet door de politie ter plekke is neergeschoten en door de Bolle dronken ‘GroenLinks-provocateur’ in elkaar is geslagen, toen Brown de  Nep en Fop-“Panama Papers”( Zie Video hierna) en de gestolen schilderijen noemde op de Dam.

 

Rechtse Populisten VVD,PvdA,GroenLinks en D66:Nexit, Borgexit! Wat is het gevolg van ‘Maffia-associatieverdrag’ met’ Elite-Gangsters Oekraïne’?

Landverrader Rutte’ wil Maffia-Oekraïneverdrag ongewijzigd ondertekenen.
In een brief aan president ‘Maffiaboss Porosjenko’ heeft het Hoornse gemeenteraadslid en voormalig wethouder Roger Poresjenko RutteTonnaer Oekraïne opgeroepen om de 24 uit het Westfries Museum geroofde schilderijen terug te geven. De ‘PvdA Eunuch Bert Koenders ‘was niet bereid deze brief mede te onder tekenen, want dan zou Rutte onwel worden op de Olympische spelen. Porosjenko heeft onmiddelijk geantwoord: “Bemoei u met uw eigen corruptie en uw Rijksmuseum ligt ook vol met geroofde kunst uit uw voormalig slaven ‘VOC- koloniën'(Video)„Dit is dé gelegenheid om te laten zien dat u serieus de corruptie in eigen land wilt bestrijden”, schrijft Tonnaer onder meer aan de Oekraïense Massamoordenaar en Maffiaboss en Bloed-miljardair. Vijf Hollandse Meesters werden dit voorjaar door de politie in Kiev ‘teruggevonden’ in de Villa Porosjenko van en ‘geconfisqueerd’, maar liggen daar nog altijd. „Ronduit ergerlijk en een teken dat Prosenjko zijn corrupte gat afveegt met het Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher”, vindt het raadslid. Daarnaast vraagt Tonnaer zich af waarom Porosjenko niet op de Interpol lijst is gezet als Heler van deze kustwerken. Dat Prosojenko eerst eigendomsbewijzen van het museum verlangt, noemt Tonnaer „het nieuwste,  corrupte bureaucratische spelletje waaraan een einde moet komen.”Verder dringt hij erop aan dat het Maffia-staatshoofd vaart zet in het laten opsporen van de overige negentien doeken die mogelijk nog steeds in handen zijn van zijn ultranationalistische gevechtsmilitie en corrupte politici en Klaver Pechtoldgeheim agenten en een paar aan de muur bij Porosjenko hangen in zijn Paleis. Prosjenko beweert daar in tegen dat Poetin de meeste doeken heeft hangen in het Kremlin op zijn luxe toilet. Pikant is het dat de’ EU-VVD Graaier Hans van Baalen’ en aanhanger van de extreem rechtse Oekrainsche Neonazi’s die beschuldiging van Porosjenko aan het adres van Poetin bevestig(Video) .Tonnaer was wethouder Cultuur en Kunst toen de meesterwerken en tientallen zilveren objecten tijdens een nachtelijke kraak in 2005 werden verduisterd. „Een enorme aderlating voor onze stad. Omdat ik toen politiek verantwoordelijk was, blijf ik me inspannen om de voor Hoorn zeer waardevolle, zeventiende-eeuwse collectie terug te krijgen ook al is dat tegen het zere been van de Rechtse populistische VVD, PvdA, D66 en GroenLinks partijen die Porosjenko zo graag het Associatieverdrag gunnen met bijbehorende miljarden subsidies. De schilderijen bleven spoorloos tot de Deventer art-detectives Arthur Brand en Alex Omhoff de roofbuit vorige zomer in Oekraïne traceerden. Omdat Porosjenko geen enkele actie ondernam en zijn extreemrechtse moordende en verkrachtende militie op het punt stond het Hollandse cultureel erfgoed in het criminele circuit door te verkopen, doorbrak het Westfries Museum afgelopen december het stilzwijgen in De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.‘