(van onze Moorddadige Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR.Onder het racistische en uitbuiting’s regiem van President Obama van de Democraten Obama RutteCorporate crime- USA’ worden wekelijks US Blacks standrechtelijk geëxecuteerd. Niet echt bepaald in de geest van de Olympische spelen, niet dan?
De Politie van ‘TTIP Obama’ is gevaarlijker dan de Baardmannen van IS voor de US Blacks en arme sloebers van alle leeftijden. Zelfs kinderen zijn hun leven niet zeker. Nu heeft Omaha gesteld dat een stem voor ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill Clinton’ is een stem voor voorzetting van zijn Moorddadige beleid jegens de Blacks en zonder descrimatie uitbuiting van de massa. Indien de ‘Cash Machine Hillary’ de volgende ‘Graai en Naai President’ wordt kunnen de Blacks en armen beter politiek asiel gaan aanvragen in Rusland of China.

Kritiek op ‘Moorden-politie’: Agenten van Ard der Steur doen niet aan redden drenkelingen

Moordende politie’ vermoord in Dallas, USA: Beide schokkend.

Het arme ‘zwarte’ lichaam is nog steeds niets waard.Net als het arme ‘blanke’ Lichaam

Schokkende Videobeelden waarop te zien is hoe Amerikaanse agenten moordenaars een ongewapende zwarte tiener neerschieten roepen afschuw op bij nabestaanden en bij ons. De 18-jarige jongen overleed terwijl hij geboeid op de grond lag.

Zoveelste zinloze Politie actie ‘Kill the Poor Blacks’. De Ducht ‘Killer- Cops ‘volgen de US-Trent.
Maar vlak Obama’s trouwste bondgenoot s loopjongens Rutte en Asscher hun Killer-Cops niet uit. Die doen ook hun uiterste best om hun collega Moordenaars in de US bij te houden in standrechtelijke executies van de armen.

Cocaïne dealers en Politie broederlijk samen tijdens Gay Canal Parade Amsterdam 2015.
Uiteraard hebben wij commentaar gevraagd aan Rutte. Zijn woordvoeder beroepsleugenaar Stephan Schrover liet ons weten dat Tessa Rolink Camiel Eurlingshij niet bereikbaar was, omdat hij nu met’ Captain Gay Emiel Eurlings’ in Rio is en Olympisch hun ‘Graai-King’ moeten bedienen. Bizar is het trouwens dat de geile Gevestigde Orde Pers zich houdt aan de ‘RVD- instructies’ om het ‘IOC Graai-billenmaatje’ van de King ‘Captain Gay Eurlings’ niet te fotograferen  als hij hitsig zit te kwijlen naast de King en ‘Hofnar Rutte’. Ook de verantwoordelijke Minister van Klasse Justitie en ‘Elite-Pedofielen’ Ard van der Steur was niet bereikbaar voor commentaar. Zijn woordvoeder-beroepsleugenaar Ivar Nijhuis  liet ons weten dat onze Ard gisteren hossend mee vaarde op de ‘VVD Gay-boot’ van ‘Captain Rose Pedo Ed Nijpels’ en zijn roes nog aan het uitslapen was. Ingewijde van de 100 procent gesubsidieerde  ‘VVD-gay boot’ lieten ons weten dat die Bolle sodomie liefhebber zo heeft lopen hossen dat hij de komende dagen niet kan zitten en geen stem meer over heeft, maar dat op de ‘VVD-boot’ (te jonge) Blacks meer dan welkom waren.