(door Irene van der Linde en ondersteunt door onze Internationale ‘Nazi–Sultan-Erdogan’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Sultan Erdogan’ dreigt met einde vluchtelingen afpersdeal. Rutte pist in zijn broek van Rutte Erdoganangst.
Toevallig was ik de week voor de militaire  ‘Showbizz -couppoging’ in Istanbul en sprak ik met veel mensen over de situatie in Turkije, over hun zorgen, hun angsten, en vaak ook over president Hitler Recep Tayyip Erdogan – aan een staatsgreep dacht op dat moment geen van mijn vrienden.  Waar ook niemand aan dacht en niemand zich zorgen over maakte, waren de twee miljoen Syrische vluchtelingen in het land. Ze waren wel zichtbaar in de stad als “the Walking Dead”. Twee mannen uit Aleppo hielpen me nog bij een ticketmachine voor de metro die niet werkte. Snel schoten ze daarna via de roltrap de diepte in.

Merkel en Rutte zwijgen: ‘Islam-Fascist Erdogan ‘s’ bijltjesdag in volle gang.
Vluchtelingen waren geen item. Niet zoals in Europa, waar zo’n 270.000 Syriërs zijn opgevangen als  Gouden-COA-handelswaar, en waar anti-immigratiepartijen met elke  ‘Olie-Dollar- vluchteling'(Video) aan populariteit winnen. Daarom is de vluchtelingen afpers-deal tussen de Europese Unie en varkensstal ErdoganTurkije voor beide lucratieve mensenhandel. De Sultan zou vluchtelingen uit Griekenland terugnemen, in ruil daarvoor zouden de ‘Erdogan-Turken’ visumvrij naar Europa mogen reizen en zouden de onderhandelingen over toetreding tot de EU worden versneld volgens het ‘Eichmann Samsom’ Deportatie-plan. Sindsdien is het aantal migranten afgenomen: in januari en februari dit jaar kwamen nog dagelijks tweeduizend mensen aan op de Griekse eilanden, in juni nog maar vijftig. Sinds juli stijgt het aantal echter weer. Er was direct al veel kritiek. Mensenrechtenorganisaties benadrukten dat Turkije geen veilig land was en is dat vluchtelingen er geen toegang hebben tot gezondheidszorg‚ onderwijs, de arbeidsmarkt en worden misbruikt als slaven. Amnesty International meldde dat Turkije dagelijks mannen, vrouwen en kinderen over de grens met Syrië zet. Sinds de ‘couppoging’ en de daaropvolgende ‘Hitler-zuiveringen’ is het helemaal de vraag of Turkije het Ottomaanse rijk van de Sultan nog als ‘veilig derde land’ kan worden beschouwd.

‘Sultan-Hitler Erdogan’ legt Media zwijgen op en behandelt gevangen als ‘Varken-Joden’.

Sultan Erdogan’ bezigt hardere taal dan Hitler bij CNN. Aboutaleb biedt bemiddeling aan.
De Sultan heeft duizenden rechters en aanklagers geschorst, tientallen journalisten opgepakt en sommige vermoord, het mensenrechtenverdrag opgeschort, Amnesty International beschuldigt het regime van martelingen en moorden en verkrachtingen. Brussel heeft zichzelf door de afpers-deal in een klem gemanoeuvreerd en zich afhankelijk gemaakt van de Sultan. Een vuist maken wordt daardoor moeilijk. Ondertussen neemt het wantrouwen over en weer in rap tempo toe. ‘Duitsland is geen vriend, maar een vijand’, kopteDiederik samsom vliegend tapijt het Erdogan-gezinde dagblad Yeni Akit op 1 augustus naar aanleiding van het Duitse verbod om de Turkse president in Keulen zijn aanhangers toe te laten spreken. De Turkse regering voelt zich beledigd door de Europese reactie op de ‘Nep en Fop staatsgreep.’ Het Westen zou er alles aan doen om het land te verzwakken, dat beeld wordt nu bevestigd volgens veel ‘Nazi-Turken’. De Europese regeringsleiders kijken op hun beurt met argusogen naar de Turkse lange arm. Zo heeft de Turkse vicepremier Mehmet Simsek volgens premier Rutte de onrust onder Turkse Nederlanders gevoed door te zeggen dat het Gülen-netwerk moest worden ‘uitgeroeid’. Hij mocht nadien wel zijn Staatsmoorden en verkrachtingen schoon brallen bij de Staats-NOS. Vanuit Turkije wordt de druk verder opgevoerd. De vluchtelingen afpers-deal is daarbij het enige Turkse machtsmiddel. De minister van Buitenlandse Judas Juncker KissCorrupte afperszaken Zaken Mevlüt Cavusoglu heeft gezegd dat Turkije zich niet langer gebonden voelt aan de mensenhandel deal van zes miljard als de EU-Elite niet uiterlijk half oktober het visumvrij reizen invert voor zijn moordende en verkrachtende en heroïne smokkelende aanhang. Maar dat wordt een probleem, zo liet de Duitse eurocommissaris Günther Oettinger al weten. Met name vanwege de Turkse antiterreurwet ‘Nazi-wet’, die in strijd is met de mensenrechten. Ook de toetredingsonderhandelingen zijn lastiger geworden, zeker nu Erdogan pleit voor herinvoering van de doodstraf voor de ‘Nep en Fop coupleiders’. Naast het feit dat de afpers-deal van zes miljard nu al voor mensonterende toestanden zorgt in zowel Turkije als Griekenland is het nu des te meer duidelijk dat de ‘EU Graai en Naai Elite’ eindelijk voor een constructieve oplossing moet kiezen door een eigen asielsysteem op te zetten en ophouden elkaar steeds te kussen. Dan hoeft ze niet haar ziel te verkopen aan welk ‘Hitler-regime’ dan ook.‘

Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.