( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-Noir-Asiel-Omzet’ kost ‘Jan met de Pet’ alleen al aan COA 800 miljoen.Kabinet en COA Frans Bastiaensschenden EU regels.Is NL een ‘Elite-Schurkstaat’. Volgens de Staats-Nos en ‘Transparancy –NL’ niet.
Maar volgens ons is NL afgegleden tot een heuse Derde Wereld Banenrepubliek van het ergste soort. Deze keer is ex COA Boef Frans Bastiaens en tegenwoordig PvdA-hoertje betrapt op witassen en oplichten. Frans moet als insider van het COA gedacht hebben in kan mijn zakken beter vullen als Nep en Fop adviseur van het COA in plaats van op de loonlijst te staan. Oude Rat in pak truc.Voorheen hebben wij al een skala aan gewetenlozen en corrupte PvdA Politici waaronder de laag bij de grondse  ‘Daklozen Dief  Bert van der Roest’ (zit in het Wachtgeld) de revue zien passeren. Nu berichtten wij zo’n beetje als enige al tijden dat de ‘VVD-misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-Hoertjes’ op een walgelijke Mega-wijzen hun zakken lopen te vullen over de rug van de Vluchtelingen en het NL ‘Klootjesvolk’. De corrupte fractievoorzitter Frans Bastiaens van de PvdA-hoertjes in Maastricht, die altijd achter de VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ heeft gestaan nam het voortouw om meer asielzoekers op te vangen in die stad en verdient als corrupte consultant veel bloed poen aan de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. Nu begrijpen wij ook waarom de ex Maatstrichste VVD Burgemeester Hoes opeens opdook als hoge ‘Graai en Naai functionaris’ bij de ‘COA-misdaadgroep’. Transparancy-NL waarschuwt al onze lezers dat Nederland geen corrupt land is. En dat heeft niks te maken met het feit zij voor 100 procent worden gesubsidieerd door het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher.

Dutch Mensensmokkel in de jaren dertig en COA-misdaadgroep anno 2016 van Klaas Dijkhoff.

Andere tijden, zelfde tijden: Gaan met die Corrupte ‘Schandknapen-Banaan’ in het Maastricht van VVD “Keizer Onno 1”.

De PvdA mensenhandelaar Frans Bastiaens voert in de raad het woord over het lokale asielbeleid, en verhuurt zich als hoertje tevens als zzp’er in de criminele-asielbranche van de COA-misdaadgroep met zijn ‘gabber in crime Onno Hoes’. Zijn stichting ’Hersteld vertrouwen in de toekomst’ (HIT) ontving in 2011, een jaar nadat hij raadslid werd, nog bijna drie ton subsidie van de ‘Europese Graai-Commissie’ van zijn ‘PvdA Gabber in crime’ de ‘Huilexpert Frans Timmermans’. Het was opvallend dat alle vluchtelingen niet in zijn Villa wijk terecht(Video) kwamen.

VVD Maffia Vastgoedbaas’ en Uitzendbureau Startpeople krijgen voorkeur van ‘Misdaadgroep COA’.

Dezelfde ‘Witwas-stichting’ kreeg eerder al geld van het ministerie van Asociale Zaken van zijn ‘PvdA-gabbers in crime’ Asscher Diederik samsom vliegend tapijten Klijsnma en uit Brussel voor het opzetten van migratieprojecten richting zijn eigen portemonnee. Momenteel is Bastiaens naar eigen zeggen vooral werkzaam ’als zzp’er gespecialiseerd in migratievraagstukken Zakken vullen ’. „De Fraudes en ‘Witwas- Rat in pak’ stichting HIT ligt een beetje stil”, stelt hij wat verdrietig als ‘PvdA Zakkenvuller’.Vorig jaar oktober diende Bastiaens een Zakkenvullers-motie in die het stadsbestuur van Maastricht opriep om meer vluchtelingen op te nemen en hem voordat advies te betalen middels zijn Witwas Stichting. Dat voorstel kreeg een meerderheid, waarna twee nieuwe azc’s zijn gevonden, voor in totaal een kleine zeshonderd vluchtelingen ten gelde konden worden gemaakt Onno Hoes ‘wipte’ daar regelmatig privé naar binnen.

CDA Voorzitter Breed welzijn Maastricht voor Jos Gorren gaat voor Struisvogelpolitiek bij misbruik subsidie &Schandknapen door zijn Onno&Beatiaens.
Bastiaens’ oproep om meer asielzoekers op te vangen, staat op gespannen voet met de integriteitscode van de voor het merendeel corrupte gemeenteraad. Die waarschuwt dat voorkomen moet worden dat „persoonlijke belangen of belangen van groepen waar u mee in contact staat, en de belangen van de gemeente door elkaar gaan lopen, want dat moet dan weer in de Doofpot worden gewerkt”.Volgens Arno Korsten, honorair hoogleraar bestuurskunde aan de universiteit in de Limburgse hoofdstad, begeeft de Jos GorrenPvdA-voorman zich op glad ijs en is het verbijsterd dat de FIOD en/of de VVD-Justitie nog geen strafrechtelijk onderzoek is gestart. „Zijn beroep en representativiteit hangen namelijk heel dicht tegen elkaar aan. De schijn van belangenverstrengeling is er, daar moet over worden gesproken.”Jan Hoen, oud-wethouder en huidig raadslid van de Maastrichtse Volkspartij (MVP), noemt het ’raar en corrupte’ dat Bastiaens subsidie heeft ontvangen. „Zeker omdat hij zelf vooroploopt in het asielvraagstuk. Ik ga dit met mijn fractie bekijken.” Bastiaens vindt zelf dat hij niets verkeerd doet als ‘PvdA-Hoertje’ van de VVD-misdaadgroep. We doen het allemaal en we worden nooit vervolgd, ha,ha,ha,ha,ha. „Het is goed dat over integriteit gesproken wordt, en ik heb hier vooraf ook over nagedacht. Ik heb de afgelopen jaren geen opdrachten uitgevoerd die zijn betaald door de gemeente Maastricht, liegt hij bikkelhard, ha,ha,ha, zo sluw ben ik wel.”Toch heeft de gemeente Maastricht wel degelijk de knip getrokken voor een activistisch uitje van de migratiespecialist. Bastiaens kreeg dit jaar 1450 euro uit een potje voor ’internationalisering’, om lampen uit te delen in het vluchtelingenkamp Idomeni, op de grens van Griekenland en Macedonië. Iedereen in Maastricht weet dat het hier ging om verkapte vakantiegeld voor der PvdA zakkenvuller en Ras oplichter Bastiaens. Hoogleraar Korsten vindt deze actie ’te gek voor woorden en ronduit misdadig’. „Dit soort rare corruptie fratsen roept vragen op, ook over de rol van het college en de burgemeester.” Een woordvoerder-beroepsleugenaar van de corrupte Burgemeester Penn-Te Strake bralt dat er geen reden is om het optreden van Bastiaens te toetsen aan de gemeentelijke integriteitscode. Het besluit om zijn hulpactie te sponsoren is volgens haar genomen door corrupte ambtenaren, en niet door het college. Want een ronduit klinkklare onzin cirkel redenering is. Want alle ambtenaren handelen immers uit naam van B&W, die op zijn beurt wordt gecontroleerd door de Gemeenteraad.Nog niet zo lang geleden werden PvdA-ers, die betrapt werden op wan en misdadige gedrag de partij uitgezet, maar daar zijn ze nu al tijden mee gestopt. Er zou namelijk niet een Top PvdA-er overblijven in de partij.

Hoe het ook zij, Bastiaens is met stip op het “Elite-Gangster Billboard” geplaats waar zo een beetje de hele VVD en PvdA top al op staat.