(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Is NL een ‘Elite-Schurkenstaat’ van ‘Graai- King Willem‘(Video) dat zucht onder het Ard van der Steurmeedogenloze,corrupte regiem van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher? Oordeelt u zelf.
Dat de politie corrupt is en er op los slaat,moord en steelt hoe het hun uitkomt weten wij als sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw, maar EenVadaag ontdekt dat nu in 2016. Is dat geen Complot van EenVandaag en van de ‘Gevestigde-geile-Orde journalistiek’? Zo hadden wij gisteren nog een uitgebreid artikel:”Een ingewikkeld maar schokkend verhaal uit Straf de Armen Maatschappij”, alwaar de corruptie van de  ‘Naggende’ (zie  voor betekenis ‘Naggen’ Video Teeven en Demmink hierna) politie en ambtenaren van afdruipt en dat werd ook gesteld in de docu:

Kritiek op ‘Moordende-politie’: Agenten van Ard der Steur doen niet aan redden drenkelingen.Weer corrupte agent betrapt op liegen& stelen in de Geest van hun Minister Ard van der Steur.

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.
EenVandaag gelooft niet in Complotten, maar kwam gisteren met een uitzending dat de corrupte Moordende politie Mark Rutte Ard van der Steurvan de ‘Mega-Fraudeur’ ‘Ard-sodomie- van der Steur’ steelt als de raven. Is dat geen ‘Politie–Complot’ van de VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur? Nu is het een feit van algemene bekendheid dat de extreem goed betaalde VVD-politici stelen,frauderen, liegen,  en Drugsgelden witwassen( Video:Griezel Teeven) aan de lopende band en zich vergrijpen aan arbeiders kinderen (‘Demmink- Minerva-Kliek’) sinds de jaren ‘70. En Justitie al jaren in handen is van de VVD-misdaadgroep ( zie lijst ‘VVD Boeven’ Herman Vogel), zodat zij niet kunnen worden vervolgd. En wat te denken van de extreem goed betaalde Ratten in pak (PvdA-hoertjes en VVD Bobos) die ook stelen als de raven en de politie niet kan en mag vervolgen? Is het dan zo vreemd dat de onderbetaalde politie van Ard van der Steur ook loopt te stelen en te moorden ? ‘

‘Moordenaar Van der Steur’ van de VVD-Misdaadgroep blijft ontkennen en liegen in Tweede Kamer en mag blijven.
‘Goed’ (VVD) voorbeeld doet immers volgen(door de politie) is een oude NL spreekwoord,niet dan? Wat rest is de prangende vraag wie beschermd het Nederlandse ‘Klootjesvolk’ en hun kinderen tegen de politie en de VVD-misdaadgroep? Misschien Poetin?

Opmerking: Vandaag Shocking Video reportage: Steve Brown in gesprek met de anti-drugs Politie Commissaris van Bali over het Complot van het niet vervolgen van het Doping gebruik van de Westerse Atleten. Over een jaar of tien zal Eenvandaag ook met dat onderwerp komen.