Burgemeester Mexico opgepakt voor massamoord. Obama werkt samen met Mexicaanse Drugs kartels.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM- De Echte Drugs en Warlord staan boven elke wet. Ook in NL roven en plunderen de Steve Brown burgemeester MexicoBurgemeester van Plasterk er straffeloos op los.
Ooit bezocht Steve Brown in het ‘kader’ van de Veronica TV pulp serie “Zware Jongens” de Burgemeester van Cancun en zijn zakenrelaties het Gulf Kartel. Brown schreef daar een hilarisch pulp boek over genaamd:’Zware Jongens”. Brown en zijn familie verbleven toen zes weken voor ‘opnames’ met zijn hele familie en leden van de Zwollsmangroep in Mexico. Ze leken wel corrupte Tweede Kamer leden op zomerreces. Deze werkzaamheden ‘Vakantie-zakenreis’ kostte Veronica cash (zwart) 75,000 gld. Dat bedrag  hadden zij aan Brown meegeven naar Mexico voor productiekosten vakantiegeld. Nu blijkt een Burgemeester in Mexico zowaar een massamoordenaar te zijn en heeft Brown uitzonderlijk geluk gehad het er levend van afgekomen te zijn, of juist niet?

In Mexico zijn de politie mensen net als in Nederland moordenaar en dieven.

Na de moord van tien mensen in de Mexicaanse staat Michoacan zijn maandag onder meer een burgemeester en een politieagent opgepakt voor betrokkenheid bij maasmoorden en drugshandel. Dat maakten de openbare aanklagers bekend. Uit een eerste onderzoek blijkt dat de politie een groep mensen oppikte uit een winkel en die dwong in te stappen in een rode pick-up truck. Dat gebeurde volgens een aanklager in opdracht van Juan Carlos Arreygue, de burgemeester van het plaatsje Alvaro Obregon.Zaterdag werden de dode lichamen gevonden in en nabij de truck, die volledig was uitgebrand. Het ging in eerste instantie om negen doden, maar het aantal is later vastgesteld op tien. Naast de burgemeester en agent werden drie andere verdachte ambtenaren opgepakt. Een aantal van hen beweerde voor de DEA van President  ‘TTIP-Obama’ te werken en die zullen hoogstwaarschijnlijk daardoor ook wel worden vermoord. De verdachte Burgemeester zal waarschijnlijk het Mexicaanse Wachtgeld in verdwijnen net als in Nederland. Ondanks dat de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ tijdelijk is uitgeschakeld( zogenaamd hartklachten) is hij er toch weer als de kippen bij om het door hem en zijn Kabinet kaalgeplukte Volk te waarschuwen om met hun tengels af te blijven van zijn eerlijke Burgmeesters en ‘Rat in pak Bestuurders‘.

14 reacties op “Burgemeester Mexico opgepakt voor massamoord. Obama werkt samen met Mexicaanse Drugs kartels.

 1. De op georkestreerde onwetendheid gebaseerde ArMoede, dood en verderf zal hoe dan ook beëindigt worden. De aller armste zullen zelf meer dan vol-doende goud kunnen produceren zodat alle rekeningen betaald kunnen worden net zolang totdat Goud heel normaal niets bijzonders is geworden en de promontory notes Geld volledig waardeloos zijn.

  Birthday present Mehran Keshe to Humanity na felicitaties en korte inleiding, begint het volledig vrij schenken van Wetenschappelijke antwoorden.

  Religious leaders, the Christian, Moslim, Jewish leaders, the Kings, the Presidents, the Popes, the Banksters, the Politicians, and the rest of the Legions”Fakers, Shakers, Players, your time is over”.

  Original Alchemisten, Alchemie 2.0 with Soul Detector

  ALL will understand, why you were born, and what is about to happen to military, governments and the citizens of this planet, as of that day.

  Als “Onder Wijs” werkelijk de remedie tegen oorlog, armoede en onwetendheid zou zijn geweest werd het vandaag nog bij Koninklijk besluit afgeschaft.

 2. Dus dit was Rutte zijn taak mensen in hun 50 jaar te laten ontslaan wegens reorganisatie en dan de participatie wet er op afsturen. Dan vraag je de IOWA aan dan komen de wat zal ik zeggen om niemand te beledigen (aubta) aan papen die
  slijmen hun weg naar boven is te begrijpen, Maar toen ze op school zaten was ik al aan het werken en nu komt het je moet je duizend keer bewijzen van wegens je kleur en hun stelen van je familie dus je staat al gemarkeerd op hun zwarte lijst vergis je niet en je kwalitatieve jongen jaren zat je fiat te geven voor hun hoge salaris. Mogen we een referendum voor deze praktijken en om nexit en voor leeftijd om met pensioen te gaan zoals Zalm !

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Tussen alle shit die gebeurd krijgen de mensen de volle laag en politiek en elite leven lekker door leuk naar vakantie en betalen ook nog voor oproer zoals Sorros en u krijg € 29,95 per dag.

 5. Dit zijn de zelfde mensen ! Hier gebeurd het ook waarom allemaal onder de mom van we zijn de J………..den kijk goed komt allemaal uit Duitsland en Israel eerst
  dag nederland

 6. Willem-Alexander, Máxima en de ivf prinsesjes zijn op dit moment aan het genieten van een zonovergoten gratis vakantie op goedkoop Griekenland. De Oranjes hebben een gratis vakantievilla in Kranidi waar ze altijd mogen blijven van 95 procent van het nederlands volk.

  Willem-Alexander en Máxima zijn op dit moment op het Griekse eiland Paros. Het stel doet tijdens hun vakantie dingen die andere mensen met hard gewerkt bij elkaar geld doen. Zo werden ze samen gespot in een antiekwinkeltje.

  Shownieuws sprak met de eigenaar van het antiekwinkeltje. Hij wilde niet veel kwijt over het bezoek, omdat hij discreet wil zijn. Dat hebben Willem-Alexander en Máxima hem overigens niet gevraagd. De eigenaar laat wel weten dat hij ze ‘heel slecht en niet normale mensen’ vond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s