(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM- De Echte Drugs en Warlord staan boven elke wet. Ook in NL roven en plunderen de Steve Brown burgemeester MexicoBurgemeester van Plasterk er straffeloos op los.
Ooit bezocht Steve Brown in het ‘kader’ van de Veronica TV pulp serie “Zware Jongens” de Burgemeester van Cancun en zijn zakenrelaties het Gulf Kartel. Brown schreef daar een hilarisch pulp boek over genaamd:’Zware Jongens”. Brown en zijn familie verbleven toen zes weken voor ‘opnames’ met zijn hele familie en leden van de Zwollsmangroep in Mexico. Ze leken wel corrupte Tweede Kamer leden op zomerreces. Deze werkzaamheden ‘Vakantie-zakenreis’ kostte Veronica cash (zwart) 75,000 gld. Dat bedrag  hadden zij aan Brown meegeven naar Mexico voor productiekosten vakantiegeld. Nu blijkt een Burgemeester in Mexico zowaar een massamoordenaar te zijn en heeft Brown uitzonderlijk geluk gehad het er levend van afgekomen te zijn, of juist niet?

In Mexico zijn de politie mensen net als in Nederland moordenaar en dieven.

Na de moord van tien mensen in de Mexicaanse staat Michoacan zijn maandag onder meer een burgemeester en een politieagent opgepakt voor betrokkenheid bij maasmoorden en drugshandel. Dat maakten de openbare aanklagers bekend. Uit een eerste onderzoek blijkt dat de politie een groep mensen oppikte uit een winkel en die dwong in te stappen in een rode pick-up truck. Dat gebeurde volgens een aanklager in opdracht van Juan Carlos Arreygue, de burgemeester van het plaatsje Alvaro Obregon.Zaterdag werden de dode lichamen gevonden in en nabij de truck, die volledig was uitgebrand. Het ging in eerste instantie om negen doden, maar het aantal is later vastgesteld op tien. Naast de burgemeester en agent werden drie andere verdachte ambtenaren opgepakt. Een aantal van hen beweerde voor de DEA van President  ‘TTIP-Obama’ te werken en die zullen hoogstwaarschijnlijk daardoor ook wel worden vermoord. De verdachte Burgemeester zal waarschijnlijk het Mexicaanse Wachtgeld in verdwijnen net als in Nederland. Ondanks dat de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ tijdelijk is uitgeschakeld( zogenaamd hartklachten) is hij er toch weer als de kippen bij om het door hem en zijn Kabinet kaalgeplukte Volk te waarschuwen om met hun tengels af te blijven van zijn eerlijke Burgmeesters en ‘Rat in pak Bestuurders‘.