‘Sultan Erdogan’ dreigt met einde vluchtelingen afpersdeal. Rutte pist in zijn broek van angst

(van onze Internationale ‘Nazi–Sultan-Erdogan’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Graai en Naai-Elite’ van de EU moet de visumplicht voor ‘Bruinhemden-Turken’ Rutte Erdoganuiterlijk in oktober opheffen, anders blaast ‘Sultan Erdogan’ de vluchtelingen afpersdeal van zes miljard op. De Sultan heeft zelf een reisverbod op gelegd aan alle hoog opgeleiden Turken die tegen zijn ‘Nazi-regiem’ zijn en voor de mensenrechten. Dus zijn eis tot vrij reizen geldt alleen voor zijn ‘Nazi-aanhang’, waarvan een groot deel zich schuldig maakt een moorden, martellen en verkrachten van de tegenstanders van zijn ‘Nazi –regiem’.Dat dreigement heeft de ‘Turkse- Heil Erdogan’ Minister van Buitenlandse Corrupte Zaken Mevlüt Cavusoglu geuit in een interview met het Duitse dagblad Frankfurter Allgemeine.

Deportatie plan ‘Eichmann Samsom’ staat op de tocht.
De EU stelde Turkije opheffing van de visumplicht in het vooruitzicht in ruil voor het indammen van de Eichmann Samsomvluchtelingenstroom richting Europa. Mevlüt Cavusoglu: “Wij hebben ons aan de deal gehouden en als het moest zelfs Syrische vrouwen en kinderen bij de grens vermoord, ha,ha,ha”. Sinds de vluchtelingen afpers-deal werd gesloten zijn veel lidstaten steeds huiveriger geworden om de visumplicht daadwerkelijk op te heffen, onder meer vanwege een reeks aanslagen in Europa. Bizar genoeg niet om de’ Erdogan-Maffia’  heroine handel in de EU en het feit dat alleen nog maar de ‘Erdogan- Bruinhemden’ nog mogen reizen. Daar komt bij dat het Ottomaanse Rijk van ‘Sultan Erdogan’ sinds de mislukte gelukte ‘Nep en Fop staatsgreep’ van 15 juli zich als nog meer als ‘Nazi-regiem’ gedraagt. Er wordt in Turkije door Erdogan en zijn Bruinhemden zelfs gesproken over herinvoering van de doodstraf (=moorden en lynchen van de kritische Pers en oppositie ), iets wat volgens Brussel definitief het einde Judas Juncker Kissvan de toetredingsgesprekken zou betekenen. Tot nu toe ontvang de Sultan als Kandidaat EU lid wel jaarlijks 600 miljoen euro van de EU om de mensenrechten te beschermen(kuch).Het Turkse ‘Nazi –regiem’ ,,verwacht een concrete termijn” voor afschaffing van de visumplicht, aldus de Moordenaar minister. ,,Het kan begin of midden oktober worden, maar we willen een vaste datum anders pompen wij de EU weer vol met Vluchtelingen handelswaar.” Waarom de Elite van de EU niet Erdogan een koekje eigen deeg geeft en dreigt alle Erdogan aanhangers in de EU terug te sturen naar Turkije conform de wet als ongewenste vreemdelingen is ons een raadsel, want dat zou Erdogan en zij ‘Bruinhemden-aanhang’ in de EU wel een toontje lager zingen. Hoe het ook zij, bronnen rond de EU-Elite hebben ons laten weten dat zij zich geen raad meer weten en wanhopig  met elkaar aan het kussen zijn.

10 reacties op “‘Sultan Erdogan’ dreigt met einde vluchtelingen afpersdeal. Rutte pist in zijn broek van angst

 1. Merkel zal door Obama weer naar Erdogeit gestuurd worden en Juncker is druk met ’t aflikken en lebberen van kale knikkers. Noemt de EU democratisch. Als op 1/10 de Turken niet visumvrij mogen reizen, zet Erdogeit de sluizen wijd open, krijgen we miljoenen Syriërs, Koerden en Turken er bij. Wel dan zijn de hoogste posities voor Geert en Marine ’n feit. Voorproefje in oktober a.s. wanneer Hofer wordt verkozen.

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. LS…
  Op Vrijdag zie je Rutte altijd wat stamelen en bekkentrekken en aan het eind roept hij dan nog iets over de Russen… Zonder die Russen hadden we al lang WW3 maar zonder de Russen was Erdoboy allang dood en begraven… Voorlopig heeft het hysterische, pedofiele zwaar decadente en geestelijk gestoorde en incompetente Westen geen schijn van kans tegen de Russen… En nu Benjamin Fulford de Cabal aan het opruimen is, gloort er nog hoop aan de horizon.

  • @Patia, parels voor de zwijnen. De gemiddelde vernedelander is pokemon poppetjes aan het zoeken.
   Je kunt het zien doordat er op deze site altijd dezelfde mensen reageren, de rest is te bang (voor wie???) en te laf om iets te doen.
   Van mij mag de shit beginnen, als zelfs Kennedy (RIP) al niet kon doordringen bij het volk, verdienen ze de komende ellende!
   Als je NIET vecht voor je rechten, maar deze laat afpakken door een paar relnichten en onbenullen ben je niet meer waard dan dat wat er nu op ons afkomt.
   ONE LOVE

   • Niet te geloven he dat volgend jaar al! niet alleen Europa maar de hele wereld de islam zal achtervolgen als een hazenwindhond met haatverzen een loops kalifaten konijn.
    “Zij” zijn zelf begonnen en zullen krijgen wat zij verdienen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s