(Van onze niet geile Parlementaire  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nummer 1: ‘Mensch Pieter Omtzigt‘.(“a person of integrity and honor”.)

Omtzigt heeft bewezen met kop en schouders boven alle Tweede Kamerleden te staan in deskundigheid en integriteit. Hij heeft het “Lieg en Bedrieg Kabinet” sytematisch geconfroteerrd met hun wan en misdaden. (het is geen stem voor het CDA)

2 Partij van de Dieren.

3 SP. Opmerking bij de SP.
Daar waar de SP in Gemeentes mede verantwoording draagt heeft zij wat ons betreft te veel rechtse populitische water in de wijn gedaan.

4 PVV.
VVDIndien de PVV niet zo een extreem standpunt zou innemen m.b.t. de Vluchtelingen en de Islam is het zeker een Partij om op te stemmen. De PVV is systemisch opgekomen voor de  arme, werklozen,bejaarden zieken en dieren etc. En heeft als geen ander het criminele Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher en de corrupte Elite van de EU te vuur en te zwaard bestreden. Wilders heeft menigmaal Rutte ontmaskerd als een aartsleugenaar die het Volk minacht tot op het bot en dat Rutte en zijn PvdA-hoertjes loopjongens zijn van ‘Führerin Merkel ‘en de ‘VVD-Misdaadbanken’ .
Alle overig partijen, behalve de PVV zijn de afgelopen regeer periode door de mand gevallen als extreem corrupte Rechtse Populistische ‘Graai en Naai Partijen’ in dienst van ‘Graai-King Willem’(Video) en het ‘Neo-Fascistische Groot Kapitaal’ en behoren feitelijk in de cel wegens landverraad en extreme ‘Rat in pak corruptie‘.Correspondents diner
Onze ‘IAmsterdam Star Report Steve Brown’ heeft tot nu ook een bewogen politiek jaar achter de rug. Zo werd hij bijv. toen hij verslag deed van de ‘Labbenkakken- reclamecampagne’ door de Rechtse Populistische partijen(Video)  voor de Oekraïense Maffia van President ‘Moordenaar-Oligarch Porosjenko’ op de Dam fysiek aangevallen door een bolle naar drank stinkende ‘GroenLinks-Provocateur’ en de domme, corrupte ‘Jansen en Janssen’ politie van de VVD Minister ‘Wapenhandelaar Hennis’. Daarnaast wordt Brown dagelijks bedreigt en aan de schandpaal(Video) genageld  door het corrupte ‘VVD-RTL-NL’ met hun Kijkcijferpolitie en de ‘VVD-Demmink-Jusitie’ daar waar de geile Parlementaire Pers zich laat fêteren door de VVD ‘Don Corleone Rutte’.