Stemadvies Landelijke Verkiezingen 2017 van Volksnieuws Amsterdam-Noir.

(Van onze niet geile Parlementaire  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nummer 1: ‘Mensch Pieter Omtzigt‘.(“a person of integrity and honor”.)

Omtzigt heeft bewezen met kop en schouders boven alle Tweede Kamerleden te staan in deskundigheid en integriteit. Hij heeft het “Lieg en Bedrieg Kabinet” sytematisch geconfroteerrd met hun wan en misdaden. (het is geen stem voor het CDA)

2 Partij van de Dieren.

3 SP. Opmerking bij de SP.
Daar waar de SP in Gemeentes mede verantwoording draagt heeft zij wat ons betreft te veel rechtse populitische water in de wijn gedaan.

4 PVV.
VVDIndien de PVV niet zo een extreem standpunt zou innemen m.b.t. de Vluchtelingen en de Islam is het zeker een Partij om op te stemmen. De PVV is systemisch opgekomen voor de  arme, werklozen,bejaarden zieken en dieren etc. En heeft als geen ander het criminele Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher en de corrupte Elite van de EU te vuur en te zwaard bestreden. Wilders heeft menigmaal Rutte ontmaskerd als een aartsleugenaar die het Volk minacht tot op het bot en dat Rutte en zijn PvdA-hoertjes loopjongens zijn van ‘Führerin Merkel ‘en de ‘VVD-Misdaadbanken’ .
Alle overig partijen, behalve de PVV zijn de afgelopen regeer periode door de mand gevallen als extreem corrupte Rechtse Populistische ‘Graai en Naai Partijen’ in dienst van ‘Graai-King Willem’(Video) en het ‘Neo-Fascistische Groot Kapitaal’ en behoren feitelijk in de cel wegens landverraad en extreme ‘Rat in pak corruptie‘.Correspondents diner
Onze ‘IAmsterdam Star Report Steve Brown’ heeft tot nu ook een bewogen politiek jaar achter de rug. Zo werd hij bijv. toen hij verslag deed van de ‘Labbenkakken- reclamecampagne’ door de Rechtse Populistische partijen(Video)  voor de Oekraïense Maffia van President ‘Moordenaar-Oligarch Porosjenko’ op de Dam fysiek aangevallen door een bolle naar drank stinkende ‘GroenLinks-Provocateur’ en de domme, corrupte ‘Jansen en Janssen’ politie van de VVD Minister ‘Wapenhandelaar Hennis’. Daarnaast wordt Brown dagelijks bedreigt en aan de schandpaal(Video) genageld  door het corrupte ‘VVD-RTL-NL’ met hun Kijkcijferpolitie en de ‘VVD-Demmink-Jusitie’ daar waar de geile Parlementaire Pers zich laat fêteren door de VVD ‘Don Corleone Rutte’.

7 reacties op “Stemadvies Landelijke Verkiezingen 2017 van Volksnieuws Amsterdam-Noir.

 1. MH17: Gelukkig maar dat de onderste steen langzaam maar “zeker bovenkomt”

  Huis van leugens wordt steen voor steen tot op zijn fundamenten afgebroken, als Pieter Omtzigt de rest van de corporate demonic appel niet langer slikt is hij van harte welkom, daarbij is de licentie scam van het stemrecht niet langer nodig.
  Onze stem zal nooit meer als toegekend privilege op afroep verkrijgbaar zijn

  Ken de Wet en laat iedere Mr meester in de rechten alle hoeken van de kamer zien
  http://annavonreitz.com/estateclaim/estateclaimjuly112016.pdf

  Malaysian Prime Minister Najib Razak indicted in multi-billion dollar embezzlement scandal, is seeking immunity in exchange for testimony against the Rothschilds
  July 30, 2016, lees meer: http://benjaminfulford.net/2016/07/31/news-flash/
  https://www.justice.gov/opa/pr/united-states-seeks-recover-more-1-billion-obtained-corruption-involving-malaysian-sovereign

 2. Voordat men zich laat verleiden door de volstrekt antidemocratische daad om te gaan stemmen is het nuttig eens na te gaan wat eigenlijk de maatschappelijke positie is van bankiers en politici. En dan blijkt het volgende: criminele bankiers maken geperveteerd geld waarmee de mensheid onderdrukt kan worden en hun even criminele handlangers in de politiek brengen en houden dit geld als “wettig” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel in omloop. Dat is alles. Vergeet de rest.

  Wie dit dóór heeft gaat nooit meer stemmen. En een land moet ook helemaal niet geregeerd worden door organisatiecriminelen die de gevangenen zijn van hun hoge inkomen maar moet bestuurd worden door vakmensen uit de wereld van de economie en de filosofie.

  70 Jaar lang zijn we nu belogen, bedrogen en bestolen door bankiers en politici:

  Onze vakbondsleiders praten alleen nog met de minister van economische zaken.

  We hebben persvrijheid…..met een pers die niet vrij is.

  Mèt de aanname van het Verdrag van Lissabon in 2008 is de doodstraf in ons land weer terug van weggeweest: deze staat namelijk -versluierd!- weergegeven in het Verdrag van Lissabon. Daarmee is ons land ook officieel een politiestaat.

  Mèèr dan de helft van alle misdaad in ons land bestaat uit het misbruik maken van bevoegdheden door overheidspersoneel. Daarmee is deze door onze minister van justitie zorgvuldig verzwegen criminaliteitsvorm (die in feite een vorm is van georganiseerde misdaad) een grotere bedreiging voor de Nederlandse samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar.

  ALLEEN EEN VOLSLAGEN IDIOOT GAAT NOG STEMMEN.

  Bankiers bestelen landen, politici bestelen bevolkingen.

  WAKE UP!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s