( door Rinze Broekema, ONE.org en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIRPaus: De Wereld is in Genocide-oorlog(Video) van Ultra-Rijken tegen de weerloze hongerende kinderenmassa.Mensenhandel dwingt meer kinderen in ‘Pedo-slavernij’. Wat is de Rol van de VVD-ers Dijkhoff&Demmink.
Ieder kind verdient onderwijs en eten. Maar vandaag kunnen meer dan drie miljoen kinderen niet meer terug naar hun thuis en niet naar school en sterven zes miljoen kinderen per jaar van de honger.De gevolgen zijn desastreus en er wordt al jaren niks aan gedaan. Kinderen die niet sterven van de honger worden vaak gedwongen om te werken en in sommige gevallen moeten ze instemmen met een kindhuwelijk om te overleven en zijn er 10 duizend kinderen in handen gevallen van de ‘Elite- Pedofielen’ in de EU. Deze kinderen zijn hun thuis kwijt en hebben vaak niet te eten. Laat hen niet hun toekomst en leven verliezen. In september verzamelen ‘onze’ in hoofdzaak misdadige G-20 wereldleiders zich in New York (waar zij zich gratis volvreten en zich te pletter neuken met Callgirls en Schandknapen en sommige met  (Vluchtelingen)-kinderen) om de wereldwijde vluchtelingencrisis weer eens te bespreken(kuch).

Waanzin(Video) Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.Veel mensen uitgehongerd (Video)door het ‘Kabine-Rutte&Asscher’ in ziekenhuis.

Amerikaanse scholieren leren vooral over overwinningen op een lege maag en vaak als Homeless.
 Jet BussemakerOnderwijs  zou bovenaan hun agenda moeten staan dat in NL voor de gewonen mensen bijna onbetaalbaar is geworden door het misdadige Kabinet Rutte en zijn  PvdA loopjongen Heks Bussemaker. Onderteken de petitie en help ons om deze kinderen de toekomst te geven die ze verdienen. Met één klik voeg je je naam toe.De petitie luidt:
Beste( onmenselijke) wereldleiders, Vluchtelingenkinderen en andere kinderen hebben hun thuis verloren en vaak niet te eten – we kunnen niet toestaan dat zij hun toekomst verliezen of sterven van de honger. Zorg in september voor een concreet plan om goed onderwijs aan alle vluchtelingenkinderen te kunnen geven, waarmee voor het einde van het schooljaar minstens één miljoen kinderen worden bereikt.
Amerikaanse scholieren leren vooral over overwinningen op een lege maag en vaak als Homeless. Eis van de 62 Ultra rijken en hun politieke lakeien dat er geen kinderen meer sterven in armoede van de Honger.

Sluit je bij ons aan en verzoek de criminele wereldleiders om alle vluchtelingenkinderen onderwijs te bieden. Bedankt