(van onze Internationale ‘Genocide Elite-Gangster’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen Mark Rutteop en 15000 doden per dag(Video).
Paus Franciscus geeft de NWO beweging gelijk: De ‘Bilderberg-Gangsters’ en de ‘G20- misdaadgroep’ hebben de wereld in een oorlog gestort, waarbij alleen de arme sloebers het slachtoffer van zijn. Tot nu toe is er nog niet een bekende Ultra-Rijken of lid van een ‘Graai en Naai-Koningshuis’  het slachtoffer geworden. Is dat Toeval? Is dat een Elite-Complot? Of is het werk van de Duivel? Wat denkt u zelf? Tijdens de “Bilderberg Catwalk 2016” wisten de omstanders wel wie o.a. mede schuldig zijn aan die Genocide en uitbuitingen van de massa en dat lieten zij hen weten ook:

Hollandse delegatie van King Willem uitgejouwd voor Nazi, Moordenaars en Maffia op Catwalks Bilderberg2016. NOS geschokt.

 De Paus hield het maar 20 minuten vol met ‘Demon Rutte’.

Paus Franciscus veroordeelt corruptie van ‘Banana-Fraude-Nederland’ als zware zonde.
Paus Franciscus heeft woensdag nog eens gereageerd op de vele misdaden van de Elite, zoals dat zes miljoen kinderen per jaar van de honger streven , de grote dreiging van de extreme ongelijkheid en het aanhoudende geweld van de Ultra Rijken tegen de kaal geplukte massa. ,,We moeten niet bang zijn de waarheid te zeggen: de wereld is in oorlog van de arme massa tegen de 2 procent Ultra-Rijken ‘Geld- Duivels’, omdat ze de vrede en menselijkheid verloren heeft, de Ultra-Rijken en hun politieke lakeien  zijn Duivels ”, zei de rooms-katholieke leider bij aanvang van zijn vijfdaagse bezoek aan Polen. Dat mag het geloof naar zijn zeggen niet worden aangerekend. Duivels pikant in dit verband is wel dat het verrotte ‘Syfilis-NL-Koningshuis’ en hun ‘hofnar Rutte’ het ‘Witwas-Vaticaan’ kennelijk zo belangrijk achten dat zij een van hun Duivelse Prinsen er permanent heeft neergezet.

De Polen en de joden is een moeilijk misdadig verhaal (Video) voor de ‘EU-Graai en Naai-Elite’.
 ,,Ik heb het niet over een oorlog van godsdiensten. Alle religies willen vrede. Het is een oorlog om macht en belangen, om geld, om natuurlijke bronnen.” Franciscus zal in Polen onder meer de wereldjongerendagen bijwonen en een bezoek brengen aan het voormalig vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau. President Andrzej Duda verwelkomde hem op het vliegveld van Krakow.Deze reis van de paus kreeg een extra lading door de recente aanslagen en bloedbaden in onder meer Nice, München, Ansbach en in een Franse kerk in de buurt van Rouen. De veiligheidsmaatregelen in Krakow, waar honderdduizenden katholieke jongeren uit 187 landen samenkomen, zijn gigantisch. Meer dan 25.000 beveiligingsmensen worden ingezet om ervoor te zorgen dat het evenement en het pausbezoek goed verlopen. Volgens de organisatie is Krakow deze week ,,waarschijnlijk de best bewaakte stad van Europa”.

Franciscus werd voor vertrek uit Rome uitgezwaaid door vijftien ingehuurde vluchtelingen. Het vluchtelingenvraagstuk komt mogelijk aan de orde tijdens het pausbezoek. Polen weigert moslims uit crisisgebieden als Syrië, Irak of Afghanistan in noemenswaardige aantallen op te nemen. De laatste tijd werd het land geregeld opgeschrikt door agressieve vormen van vreemdelingenhaat wat toevallig de NWO en Bilderberg Gangsters goed uitkomt, want dan is de terechte agressie en wanhoop van de kaal geplukte massa gericht op de  arme sloeber Vreemdeling. En niet op de oorzaak van alle ellende, namelijk de ‘Ultra-Rijken-Duivels’. Begrijpt u ons goed: Wij zijn voor het opvangen van Vluchtelingen, maar dan moet dat wel had in hand gaan met het deporteren en arresteren van de ‘Duivelse- Elite’,want die zijn namelijk de schuldige van de Vluchtenlingenstromingen  en  ‘NWO-Genocide-Oorlogen’.