(door Rugter Broek)

AMSTERDAM-NOIR- He Steve, Ik volg jou al enige jaren met heel veel plezier.Ik wil je ook feliciteren met je nieuwe Eberhard van der Laan Beatrixprogramma de “Stem van de Straat” op Salto.Ik wil je graag weizen op het feit dat NL en de Oranjes de hele wereld regeren.Lijkt raar maar is waar. Ook door jou hulp heb ik het aan elkaar weten te verbinden.Het financiële systeem begint namelijk op de oudste beurs ter wereld in Amsterdam. Begin 1602 beurs Amsterdam oudste aandeel op 27 september. Einde op 27 september 2016 naar ik aan neem. Beide data komen uit op 999.Meer als 400 jaar heeft NL en oranje de wereld overgenomen en regeerd. Ik kan nog uren uitweiden over bv New Amsterdam and the New Netherlands(Manhattan is een grid tot aan walstraat!!) Daar onder is het straten patroon nog precies het zelfde als New Amsterdam…. Consul generaal Nederland in New York, 42 and 3rd room 666!!!!Australië heette daar voor New Holland.Etc etc etc.

Shell-Topgangster Ben van B.’ beurde 5,6 miljoen euro in 2015. ‘Shell-inkomsten’ Koningshuis Staatsgeheim(Video).

Theken strip bernhardPrince Bernhardt had een eigen kamer in de ABN AMRO op de Vijzelgracht ….Etc etc etc.Teveel om nu op te noemen, maar ik wou je dit belangrijke gegeven niet onthouden.Ik ben iets jonger als jou maar herinner me de stad nog zoals jij m gezien hebt.Prachtige stad met toen nog kleurrijke personen. Alles is verdwenen waar ik waarde aan hechte en hoe de Amsterdammer toen nog in het leven stond.Veel succes met alles en houd aub vol!
p.s.Ik zou graag alles persoonlijk uitleggen want privacy bestaat niet in deze communicatieve wereld. Nog nooit zijn er zo veel foto’s gemaakt en nog nooit zo weinigFoto’s geprint. Een paar electro magnetische pulsen en alles is weg……

Ooh en de vervuiling is niet uit de auto’s ze spuiten het vanuit vliegtuigen op ons neer en heet geoengeneering, zie o.a.:   “Legal Suit Being Readied to Stop Geoengineering”