Hoe groot is de Duivelse moorddadige macht van het ‘Royaal-Shell- Koninghuis’.

(door Rugter Broek)

AMSTERDAM-NOIR- He Steve, Ik volg jou al enige jaren met heel veel plezier.Ik wil je ook feliciteren met je nieuwe Eberhard van der Laan Beatrixprogramma de “Stem van de Straat” op Salto.Ik wil je graag weizen op het feit dat NL en de Oranjes de hele wereld regeren.Lijkt raar maar is waar. Ook door jou hulp heb ik het aan elkaar weten te verbinden.Het financiële systeem begint namelijk op de oudste beurs ter wereld in Amsterdam. Begin 1602 beurs Amsterdam oudste aandeel op 27 september. Einde op 27 september 2016 naar ik aan neem. Beide data komen uit op 999.Meer als 400 jaar heeft NL en oranje de wereld overgenomen en regeerd. Ik kan nog uren uitweiden over bv New Amsterdam and the New Netherlands(Manhattan is een grid tot aan walstraat!!) Daar onder is het straten patroon nog precies het zelfde als New Amsterdam…. Consul generaal Nederland in New York, 42 and 3rd room 666!!!!Australië heette daar voor New Holland.Etc etc etc.

Shell-Topgangster Ben van B.’ beurde 5,6 miljoen euro in 2015. ‘Shell-inkomsten’ Koningshuis Staatsgeheim(Video).

Theken strip bernhardPrince Bernhardt had een eigen kamer in de ABN AMRO op de Vijzelgracht ….Etc etc etc.Teveel om nu op te noemen, maar ik wou je dit belangrijke gegeven niet onthouden.Ik ben iets jonger als jou maar herinner me de stad nog zoals jij m gezien hebt.Prachtige stad met toen nog kleurrijke personen. Alles is verdwenen waar ik waarde aan hechte en hoe de Amsterdammer toen nog in het leven stond.Veel succes met alles en houd aub vol!
p.s.Ik zou graag alles persoonlijk uitleggen want privacy bestaat niet in deze communicatieve wereld. Nog nooit zijn er zo veel foto’s gemaakt en nog nooit zo weinigFoto’s geprint. Een paar electro magnetische pulsen en alles is weg……

Ooh en de vervuiling is niet uit de auto’s ze spuiten het vanuit vliegtuigen op ons neer en heet geoengeneering, zie o.a.:   “Legal Suit Being Readied to Stop Geoengineering”

 

 

 

 

 

15 reacties op “Hoe groot is de Duivelse moorddadige macht van het ‘Royaal-Shell- Koninghuis’.

 1. Als u om andere redenen aangifte wilt doen, bijvoorbeeld van discriminatie, dan kunt u het best eerst bellen met de politie via 0900-8844. Wij helpen u dan kiezen hoe u het best aangifte kunt doen.

  Raar he dat als je zwart ben je altijd aangifte via de telefoon
  moet doen .
  terwijl taal altijd een obstakel is voor migranten
  zeker mondeling

 2. Ze zullen wel weer extra uit de schatkist willen graaien. Winst van Shell is gekelderd. Dus weinig dividend voor groot aandeelhoudster BeA$$. Willem zei al in z’n Kerstrede: We hebben ’t zwaar.Kan beter op de kermis als waarzegger in de grote glazen bol gaan staren ipv op de autocue op 1ste Kerstdag.

 3. In ambtelijke structuur technische zin is Duitse Wimmie natuurlijk eindbaas hier
  in Holland. Aangezien hij een niet al te snuggere indruk maakt zal Argentijnse Max
  de broek wel aan hebben en voor zo ver mogelijk de eindbeslissingen nemen .
  Naast een privé-legertje van hielen likkende ja knikkende valse adviseurs met het
  gewetenloze vermogen van Halberstadt Melkert en dat soort valse voorlichters lijkt
  die hele achterhaalde organisatie te hebben afgedaan.
  Ze verliezen terrein en worden met de dag ongeloofwaardiger.
  Ze zijn veilig zolang driekwart van’t volk voor het plaatje gaat, en lui denkend alsdat
  die oranje roodwitblauwe vlaggetjeszwaaiertjes zijn zal dat nog wel 2á3 generaties duren voordat inzicht zijn rekening presenteert .

 4. Elke een klein beetje fatsoenlijk partij politicus is op uitnodiging in Amerika geweest,,, zij jodelen op zijn Indiaans mee met de wolven.
  Mbt cijferij, dat ligt al vast,,,2018! Grande Coupe!

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. Jaarlijks volgen 22 Nederlandse vliegers een vliegopleiding op Fort Rucker. Daarnaast volgen hier ieder jaar 2 Apache-vliegers en 2 Chinook-vliegers de opleiding tot Maintenance Test Pilot.
  Op de Amerikaanse basis krijgen vliegers ook hun vervolgopleiding voor de Apache of de Chinook. Vliegers die in Nederland Cougar of NH90 gaan vliegen, krijgen op Fort Rucker de Blackhawk-opleiding. Als ze klaar zijn, krijgen de cursisten zowel de Nederlandse vliegerwing als de US Army Aviation Wing.

 7. In New York zelf, een volledig Engelstalige stad geworden, werd het laatste Nederlands in de kerk pas vervangen in 1760, een eeuw na de overname. In de gebieden ten noorden van de stad New York klonk het meest Nederlands. Sojourner Truth (1797-1883), strijdster voor slaven- en vrouwenemancipatie, sprak aanvankelijk alleen Nederlands. Haar bekende toespraak Ain’t I a woman? hield ze in het Nederlands. Tot omstreeks 1900 werd in de staat New York nog Nederlands gesproken.

  • Hoofdstad v/d staat NY, Albany,heette Beverwijck. In Upper State NY heeft ’t NL’s zich ’t langst gehandhaafd. Vanwege de bonthandel spraken ook Indianen NL’s. Tot diep in de 19de eeuw spraken Afro-Amerikanen nigger Dutch. De typische mentaliteit van NYC heeft haar wortels in de NL mentaliteit van Nieuw-A’dam,die radicaal verschilde v/d puriteins Engelse in Boston e.o. Handel en godsdienst vrijheid stonden voorop.Naast ’t bekende Harlem=Haarlem, ook Greenwich Village=Greenwijk, Flushing=Vlissingen,Brooklyn=Breukelen,Yonkers=Jonker, etc.

  • Op 16 maart 2012 heeft Petraeus van minister van Defensie Hans Hillen de onderscheiding van Ridder Grootkruis in de Orde van Oranje-Nassau met de zwaarden uitgereikt gekregen. Het Koninklijk Besluit bij de uitreiking van de onderscheiding werd zowel in het Engels als in het Fries voorgelezen.[6]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s