‘Sultan-Hitler Erdogan’ legt Media zwijgen op en behandelt gevangen als ‘Varken-Joden’.

(van onze Internationale ‘Nazi–Sultan-Erdogan’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Don Corleone Rutte’:Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten. De’Grote Stalin zuivering’ is begonnen van ‘Hitler-Erdogan’ in Turkije.Rutte Erdogan
Erdogan: Mijn ‘Gay-Turkse-Bruinhemden’ bevolking wil doodstraf Moorden en Lynchen en vrij reizen naar de EU. ‘Sultan-Hitler–Erdogan’ gaat onverdroten door de Pers het zwijgen op te leggen en te vervangen met dr. Goebbels Erdogan propaganda media. Hij lijkt wel Hitler of Stalin. Woensdag zijn onder meer drie persbureaus gesloten, gingen zestien televisiekanalen op zwart en kregen 45 kranten en vijftien tijdschriften een verschijningsverbod. De ‘EU-Elite’ en Rutte met zijn loopjongen de ‘PvdA Eunuch Koenders’ zwijgen in alle talen. Die zijn trouwens te druk met elkaar te kussen. Ook de ‘Jaap de Hoop Scheffer—NATO’ van TTIP-Obama doet net of zijn neus bloed. In totaal werden 130 mediabedrijven op zwart gezet door Erdogan, waaronder ook 29 uitgeverijen. Het ProgrammaIk hou van Turkije Ottomaanse-Rijk’ van producent ‘Maffiaboss John de Mol’ mag wel in de lucht blijven. Hoeveel journalisten inmiddels zijn vermoord, gemarteld of verkracht is niet bekend, want dat feit zendt niemand meer uit. Een aantal journalisten hebben net als Edward Snowden politiek asiel aangevraagd in Rusland.

Waarom is het Moord en ‘Martelrijk’ van Erdogan niet geboycot door het IOC.De Hoop Scheffer ex-NAVO; Putin is de schuld van alles! #Oekraïne, #Irak, #Syrië

Waarom is het Moord en ‘Martelrijk’ van Erdogan niet geboycot door het IOC. Merkel en Rutte zwijgen: ‘Islam-Fascist Erdogan ‘s’ bijltjesdag in volle gang.
Eerder op de dag gelastte Erdogan de arrestatie kidnaping en ontvoeringen van nog eens 47 journalisten. Zij zouden Judas Juncker Kissvolgelingen zijn van de geestelijk leider Fethullah Gülen wat in het geheel volgens de mensenrechten niet strafbaar is. Deze wordt ervan beschuldigd de kwade genius te zijn achter de ‘Nep en Fop couppoging’. Zelf ontkent hij dat. Op de lijst van gezochte personen staan echter ook namen van uitgesproken linkse en eerlijke journalisten die niets van het fascistische Islamitisch gedachtegoed van Gülen en Erdogan moeten hebben, maar staan voor de mensenrechten en de waarheid. Dat versterkt het feit dat ‘Sultan Erdogan’ net als Hitler al zijn critici monddood wil maken.Ook waren er woensdag nieuwe ‘Stalin-zuiveringen’ in het leger. Er werden 1684 militairen ontslagen, waarvan een aantal gemarteld en verkracht door de ‘Gay-Fatwa-politie’ van de Sultan, onder wie 149 generaals en admiraals. Het gros kan de komende weken niet meer zitten. Dat is ongeveer 40 procent van bevelhebbers met de hoogste rang die er voor de mislukte ‘Showbizz-staatsgreep’ waren. Het is zonder meer opvallend te noemen dat de Westerse Elite&NATO met hun dr. Goebbels Mainstream-media de laatste tijd bijzonder zwijgzaam is om Poetin weg te zetten als het gevaar voor het Westen en de Pers Vrijheid.

2 reacties op “‘Sultan-Hitler Erdogan’ legt Media zwijgen op en behandelt gevangen als ‘Varken-Joden’.


 1. Eigenaar Kaan-groep spil in grootschalig onderzoek
  Uitzendbaas op de korrel voor fraude
  Mick van Wely 1 uur geleden [Thu Jul 28 06:00:47 CEST 2016]
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26303294/__Uitzendbaas_op_de_korrel_voor_fraude__.html
  ” Groningen – De eigenaar van een groot vastgoed- en uitzendbedrijf in Noord-Nederland staat centraal in een omvangrijk onderzoek naar fraude en oplichting. Bekir K. (46) van de Kaan-groep is nu ook veroordeeld voor wapenbezit. K. staat vol in de schijnwerpers van het Openbaar Ministerie en politie, de FIOD en de gemeente Groningen. Die partijen doen onderzoek naar faillissementsfraude en oplichting, waarin K. en de Kaan Holding een rol zouden spelen. De Kaan-groep heeft uitzendbureaus, bezit een grote vastgoedportefeuille en levert financiële diensten. Ook verkoopt het navigatie-apparatuur. Het bedrijf is op verschillende plekken in Nederland actief. Bronnen binnen de opsporingsdiensten melden dat ook nadrukkelijk gekeken wordt naar geldstromen van Nederland naar Turkije en andersom. De broers Ali en Bekir K. die het bedrijf bestieren hebben een Turkse achtergrond.
  Lees hier verder. http://www.telegraaf.nl/s/26303283

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s