(van onze ‘Royaal Geheime Neuk er op los Vakantie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hofnar Rutte’:Ik mag Liegen over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graai-Sepp Blatter King WillemKoningshuis’.
Voor een slordige 300 miljoen euro is aan de Franse Côte d’Azur de ‘Neuk-villa’ te koop die ooit eigendom was van de Belgische ‘Pedo-koning Leopold II’. De geile,pedo vorst kocht het optrekje voor één van zijn maîtresses-hoertjes. Nu is de ‘Royaal- Pedo Leopold’ geen uitzondering in deze ranzige perverts kringen, want zijn collega neuker ‘Pedo-Prins Pooier Bernhard’ hield er ook ontelbare te jonge maîtresses-hoertjes op na, die hij voor gebruik neerzette in de diverse Kapitale Villa’s’. Maar ook onze huidige ‘Graai-King Willem’ spendeert een vermogen aan zij ‘Queen Exotica Maxima’ en heeft voor haar o.a. diverse Zomerpaleizen in het buitenland moeten aanschaffen. En wat te denken van:”Hooggerechtshof bespreekt vaderschapstest Spaanse ‘Koning Olifant Carlos VII’.” Die Royals toch, zij neuken zich helemaal versuft buiten de deur. Maar het is ook wel te begrijpen, want zij hoeven hun hele leven geen dag eerlijk werk te doen en ontvangen jatten bakken met geld van hun ‘Klootjesvolk’.

Als de ‘Syfilis Koninklijke Familie’ een bewijs van goed gedrag zou moeten overleggen mochten zij niet eens achter de Vuilniswagen.

Koning Willem I had tweede gezin-Prins Bernhard en Hendrik hadden er vier.
Dat meldt dagblad De Standaard woensdag. De huidige eigenaar, drankenfabrikant Campari, doet Villa Les Cèdres in Saint-Jean-Cap-Ferrat van de hand, omdat er een naargeestige verdovende sfeer hangt. Leopold had een onstuimig pervert extreem duur ‘Pedo-liefdesleven’ en trok zich van wettige echtgenote, familie noch publieke opinie en de wet wat aan. Hij was 48 jaar ouder dan Blanche Delacroix, beter bekend als ‘Hoer-Caroline Delacroix’ en later als barones Vaughan, die hij in 1899 ontmoette toen ze zestien of 15 of 12 jaar was. De extreme ‘Moorddadige Slaven-koning’, in die tijd eigenaar van Congo, spendeerde een groot fortuin aan zijn ‘Belle’. Huizen, sieraden, kleding, aandelen – er gingen miljoenen naar de maîtresse-hoer. Het waren de tijden dat ‘Koning Koopman Willem 1’ de eigenaar was van Indonesië en er ook lustig op lost liet moorden om zijn hobby’s te bekostigen.

Ex-Call Girl koning-Congo- Albert doet sex-boekje open. De Bastaarden Oranje en Nassau (Buitenechtelijke Kinderen).

Leopold en Bernard deden voor elkaar niet onder in Bastaards kinderen en smijten met poen.
Leopold, wiens echtgenote koningin Henriëtte in 1902 overleed aan Syfilus, verwekte twee Bastaards zoons bij Caroline, Prins Bernardmet wie hij enkele dagen voor zijn overlijden in 1909 ook een kerkelijk huwelijk aanging. Dat telde echter niet voor de Belgische wet en leverde in de jaren daarna advocaten nog veel werk op, toen Leopolds wettige dochters, met wie hij in onmin leefde omdat die weigerde met hem te neuken , hun wettelijk erfdeel wilden veiligstellen. Caroline was namelijk royaal bedeeld in Leopolds testament, ten nadelen van de prinsessen.Villa Les Hoereer- Cèdres kwam in handen van Leopolds opvolger Albert I, die er tijdens de Eerste Wereldoorlog een hospitaal in vestigde en God mag weten wat daar zich voor Royaal horror heeft afgespeeld.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten’ ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld. Tot slot:Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.