(van onze’ VVD-Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Laf en selctief Amnesty niet geïnteresseerd in Baybasin en Poch, maar des te meer renetta-van-der-meer1in subsidie en Lotterij poen .‘Staats-NOS’ valt door ‘Demmink-Doofpot’ en moet rectificeren in de zaak Baybasin.
Zijn er mensen in Nederland politieke gevangen? Volgens de corrupte, laffe ‘Graai-directeur Eduard Nazarski’ van ‘Amnesty- NL ‘niet één. Volgens ons zijn er tenminste vijf. De eerste die in dit rijtje genoemd moet worden is de politieke gevangen van het verrotte Koninghuis Julian Poch en daarna Baybasin. Dan is er drs. Micha Kat die drie maanden heeft gezeten voor o.a. het ontmaskeren van de ‘VVD-Demmink–Pedofielen-kliek’ en recentelijk nog is veroordeeld tot 10 maanden. Verder zijn er nog Erwin Lensik (ook een Politieke gevangene van het Koningshuis, zie Video) en Joke Kaviaar(Video) .Allemaal politiek gevangen van de VVD Mega-Fraudeur ‘Ard-sodomie-van der Streur’ en het corrupte ‘Graai-Koningshuis’, die de zwaar gesubsidieerde Ametsy-NL zijn ontgaan (Kuch). Maar er zijn vast nog veel meer verkapte politieke gevangen in de “Elite-Schurken-Staat-NL“. Wat te denken bijvoorbeeld van Louis Hagemann die ‘VVD-Politie-informant Peter R. de Vries‘ met wat geknipte en geplakte beelden en een omgekochte aan de drugs verslaafde ‘Kwartjes-hoer’ levenslang bezorgde?

‘Maxima-Complot’: Gelijkheid, maar niet voor iedereen en in het bijzonder voor Poch en Kat. 

 Advocaat Thijs Stapel van drs. Micha Kat klaagt ‘Über-Rechter Abbink’ aan (Video). 
Mark Rutte Queen MaximaEen gevangene in Heerhugowaard is in hongerstaking gegaan, omdat de ten onrechte tot levenslang veroordeelde politiek gevangen Hüseyin Baybasin is overgeplaatst naar het’ Martel-centrum-Vught’.Dat zegt de advocate van Baybasin, Adèle van der Plas, tegen de regionale omroep NH en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir . De gevangenis in Heerhugowaard ontkent het protest echter.Baybasin werd overgeplaatst, nadat in het weekeinde een vliegtuigje boven de gevangenis in Heerhugowaard had gevlogen met de tekst Free Baybasin Now uit de klauwen van de ‘VVD-Demmink Pedo-Kliek’. Sommige gevangenen steunden Baybasin. Een deel is in afzondering geplaatst omdat zij te menselijk zijn. Een van hen zegt in hongerstaking te zijn gegaan. Amnesty liet ons weten zich op zijn zwijgrecht te beroepen en verwees voor commentaar naar Rutte en zijn’ PvdA-hoertjes. Rutte konden wij helaas niet bereiken, want hij zat nog op het ‘VVD-Demmink-Jongens Eiland‘ zijn twee maanden Zomerreces vakantie te vieren met wat PvdA bedienden uit zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet”.