(door onze Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Beste mensen,
Achtergrondlogo Stem van de StraatAls eerste enige gast zoals voorgesteld door Steve zal aanwezig zijn de klokkenluider Ton Qualizza,die bloot heeft gelegd dat lekkende vaten met chemisch radio actief, waar een iedere politiek verantwoordelijke van weg loopt zowel in Nederland als België. Voor verdere informatie verwijs ik jullie naar de website van Nico van den Ham. Zelf ben ik van plan dit via Wil Nu te gaan aanpakken. Het lijkt op een vergelijkbaar schandaal zoals de wolman zouten (het geïmpregneerde hout waar o.a. kinderen op spelen.) Ad van Rooy is ook iemand die wel eens uitgenodigd kan worden. Groet,Arjan.

Arjan Gelder – Wil Nu:Beste mensen,Op voorstel van Steve Brown waar ik mij in kan vinden uitgangspunt voor de eerste uitzending op 4 augustus tussen 19.00 en 20.00.

De harde kern tijdens de line up op 4 august 2016  bestaat uit:

Steve Brown (Presentator en Klaprecht jurist)
Franklin Esajas (Regisseur plus Co presentator)
David Rachman (Co presentator en talenwonder)
Arjan Gelder – Tafelmeneer van Wil Nu
Misha Kat (Alles deskundige ‘VVD-Elite-Demink-kliek’ en International Vluchteling,speaker via Skype)
Nico van den Ham (De echte ‘strijder-journalist’)
Joke Brand – Onze koffiejuffrouw en alles Deskundige)
Tijdens de eerste uitzending zullen wij ons voorstellen en aangeven wat wij van plan zijn plus zal de actualiteit worden doorgenomen. Daarbij mag het best hard tegen hard gaan en zal de komische noot niet vergeten mogen worden. Laat gelijk het programma spetteren: “Op naar het volk voor het volk”. Belangrijk voor mij is dat er zo veel mogelijk gespiegeld gaat worden. Er vindt nog overleg met Salto plaats over de mogelijkheden qua ruimte cq technische mogelijkheden. In de studio is geen plaats voor publiek en dat is wel belangrijk. Graag eventuele reacties.Groet,Arjan.

Later zullen wij zodra daar ruimte voor is als enige echte onafhankelijke ‘Praat-Programma’ het Cross Talk ‘ jumb in any time you want’   hanteren  voor het aanwezige publiek