(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Breaking news: Inmiddels heeft onze ‘Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen altijd redactie’ ontdekt dat RTLZ geleid wordt door een handlanger van het eerste uur van de ‘Peter R de Vries Misdaadgroep’ , te weten de gewetenloze en corrupte Marco Louwerens, die een criminele walgelijke ‘TBS-rotkop’ heeft waarbij de zgn. Volkscriminelen van prof.Lombroso padvinders zijn. Nu is het ons helemaal duidelijk hoe deze smeercampagne zelfs vanuit directie niveau geënsceneerd was tegen mij en de mijne. Zit dat hele ranzige, corrupte ‘Yup-zooitje’ van RTLZ ook aan de Cocaine van ‘Maffiaboss John de Mol’?

Nieuws verdwijnt waar de ‘Mol-Maffia-groep’ verschijnt.
Laat het duidelijk zijn deze aarts-smeerpoets met zijn walgelijke psychopatenkop valt buiten de finale kwijting van €2.500 schadevergoeding voor de twee kruimel Ratjes Zadelhoff en Sluis in deze. Media-Maffia ‘Rat in pak Marco Louwerens’ is bij deze door ons geplaatst bij the Most wanted lijst Peter R. de Vries en consorten. Toen wij dit voorgenoemde feit ontdekten, en we zijn nogal wat gewend zijn we  toch letterlijk ontploft van kwaadheid en kregen spontaan moordneigingen.

Marco Louwerens

Eerder verschenen:

“RTLZ Today Van Zadelhoff en Sluis ontmaskerd als loopjongens van Peter R. de Vries.”

 

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten’ ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld. Tot slot:Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.