(van onze Olympische dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Russofobie van de Westerse ‘Doping-Heersende Klasse’ tegen Poetin.
Heeft u vrouwen Tessa Rolink Camiel Eurlingsmishandelt? Moord, martelt en verkracht u massaal? Bent u in het verleden betrapt op doping gebruik, zoals een aantal voormalige Olympische kampioenen van het US-Atletiek team en niet lid van het Russisch Atletiekteam dan mag u meedoen met de Olympische spelen. Gisteren kwam Amensty International met een rapport dat ‘Sultan-Hitler-Erdogan’ tienduizenden gevangenen van de ‘Nep en Fop Coup’ minimaal vier dagen naakt en geboeid zonder eten hebben gezeten en gemarteld en zelfs verkracht worden door de ‘EU-Kandidaat-NATO- Erdogan’ zijn sportieve ‘Fatwa-politie’. Inmiddels kan Erdogan een heel Olympisch stadion vullen met verkrachte en gemartelde mensen, want hij heeft tot nu toe 60 duizend mensen gebrandmerkt als de Coupplegers. De PvdA Lafbek Koenders vindt het allemaal sportief en prima in orde. Koenders: “Mijn Turkse NATO en EU collega’s gebruiken geen dope als zij verkrachten en moorden en zijn dus meer dan welkom op de Olympische spelen, de EU en de ‘Jaap de Hoop Scheffer-NATO‘ .


‘Sultan Erdogan’ bezigt hardere taal dan Hitler bij CNN. Aboutaleb biedt bemiddeling aan. Aangifte tegen ‘Sultan-Erdogan’ wegens oorlogsmisdaden(Video) en Heroïne en ‘IS-Olie’ handel.

Gaan met de ‘Coca-Banaan’ van ‘Maffiabos John de Mol’ naar de Olympische spelen.
En waarom mag het door het ‘Drugs-Heineken’ gesponsorde ‘RTL Riool-Boulevard’ dat stijf van de dope (Cocaïne) staat  en gerund wordt door hele en halve  ‘VVD-Demmink-pedofielen’ wel Brazilië in?

Mishandeling en marteling door ‘Sultan Hitler-Erogan’ past in de Olympische geest. Herman Ram in  een zeldzaam moment van eerlijkheid: “Geloofwaardigheid Nederlandse dopingbestrijding in geding'”.
Rutte ErdoganAmnesty heeft betrouwbare meldingen ontvangen van mishandelingen door de politie in Istanbul en Ankara. Gedetineerden werden gedwongen gedurende 48 uur lang een pijnlijke houding aan te nemen, terwijl hen eten, drinken en medische verzorging wordt onthouden. Sommigen zijn ook gemarteld, onder meer door verkrachting.Daarvoor kwam Amnesty International met een rapport dat de Braziliaanse politie stijf onder de dope sportief loopt te moorden en martelen aan de lopende band. Dan is er nog het feit dat volgens het Olympisch onderzoek ‘s comité uitsluitend Russen doping gebruiken en niet één andere Atleet. Een feit dat statitisch onmogelijk is. Maar dat is geen nieuwsfeit voor het IOC en de Staats-NOS? Waarom?

Het NOC*NSF van’ Captain Gay- Eurling’s en WADA betreuren besluit IOC meldt de Staat-NOS.

De Westerse Mainstream-Maffia-media en de Staat-NOS spreken er schande van dat niet het hele Russichse team is geboycot voor doping gebruik. Het NL-IOC comité van de vrouwenmishandelaar ‘Captain Gay-Camiel Eurlings’ en zijnSepp Blatter King Willem Rat in pak ‘Graai-Directeur Gerard Dielessenmaken het nog het bontst  bij hun Staats-outlet de NOS. Die hebben sportief hun Star dr. Goebbels ‘Graai-Directeur’ Herman Ram ingezet die zowat licht geeft van verontwaardiging  en kennelijk stijf staat van de dope. Het extreme corrupte Amerikaanse antidopingagentschap Usada gaat nog een stapje verder en heeft geen goed woord over voor het IOC, dat volgens ‘Graai-directeur ‘Travis Tygart heeft nagelaten om leiderschap te tonen. U moet weten dat het doping gebruik in US onder de Jeugd het hoogste is in de Wereld.

Zoek het verschil tussen King Willem en IOC en Blatter met de FIFA.

Maar goed na al die propaganda vuiligheid van die Olympische Oorlog en Haatzaaiers  is er toch nog meer vuiligheid: De Emile Willem Markbolle en corrupte Chiel Warners heeft gemengde gevoelens bij het handelen van het IOC. De voorzitter van de atletencommissie van 1000 procent doping vrij (kuch)NOC*NSF had het liever anders gezien. “Ik had het wat krachtiger gewenst, maar het is ook niet dat zomaar iedereen nu mee mag doen.” Volgens de oud-atleet wordt het voor de Russische sporters knap lastig om in korte tijd te kunnen aantonen schoon te zijn. Uitslagen van dopingtests in eigen land tellen bijvoorbeeld niet. Warners: “Ze moeten eerst door de internationale federatie worden getoetst en daarna nog door het sporttribunaal CAS. Gezien de beperkte tijd wordt dat een hele opgave, hahahahahaha .”