(van onze Bankier-Gangster redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- VVD-Drag Queen Zalm’ eerder weg ABN-misdaadgroep als Ridder in de ‘Oranje-Banken beroven mensenGraai-Nassau–Order’(Video).
De ABN Amro Misdaadgroep past op 1 oktober de algemene voorwaarden voor spaarders aan, waardoor het mogelijk wordt dat zij moeten betalen om geld te stallen. M.a.w. de Misdaad Banken beroven mensen, zoals Steve Brown toen al in 2008 in zijn boek “Banken beroven mensen“als enige en eerste beschreef. De verantwoordelijk voor deze Bankier-Gangster overval met de wet in de hand is uiteraard de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’,die mogelijk binnenkort vervolgd gaat worden voor de ‘Mega-Fraudes’ bij de NS.

Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen.

 ECB:Gratis miljarden+ geld toe voor Bankiers en pensioenen korten.Dijsselbloem legt het uit.

draak1Een groep zakelijke spaarders heeft onlangs een brief ontvangen waarin de nieuwe voorwaarden aangekondigd worden, zo bevestigt een woordvoerder donderdag. De Staats-Misdaadbank ABN Amro volgt hiermee het voorbeeld van ING-misdaadgroep.Bij ING werd vorig jaar al veranderd dat het spaarpercentage voor zakelijke klanten ‘onder uitzonderlijke-Gratis ECB-geld voor de Banken- marktomstandigheden ook negatief kan zijn voor de spaarders ‘. Hier kan boven een bepaald spaarsaldo rente aan de Misdaadbank worden betaald.

Nog meer Misdaadplannen van de ‘EU-Graai en Naai-Elite’.
De rente op zakelijke spaarrekeningen is door de negatieve rente van de Europese Centrale Misdaad Bank (EC-M-B) al zo goed als nul. ABN Amro laat weten vooralsnog geen plannen te hebben om een negatieve spaarrente door te voeren tot datGerrit Zalm hun Boss de VVD Drag Queen Zalm weg is en veilig op zijn “Demmink-Jongens Eiland” zit te rentenieren.„Wij hebben alleen klanten slachtoffers een brief gestuurd over de gewijzigde roof en plunder voorwaarden per 1 oktober, meer niet”, benadrukt een gewetenloze woordvoerder.
Gerrit Zalm:” Ik heb fantastische jaren gehad  als Lid van de VVD-misdaadgroep en  dank het’ NL-(domme)-Volk’ voor de mooie jaren  ‘Graai en Naai jaren’, die ik straffeloos heb gehad bij de DSB en ABN Amro misdaadbanken. Maar het is voor mij nu tijd om mijn ‘VVD-hielen’ te lichten en naar het buitenland te gaan. Wel zal ik altijd ieder jaar terug komen om mee te varen met de ‘VVD-Gay Boot’ van ‘Captain Pedo-Ed Nijpels’ tijdens de “A’dam- Gay Canal Parade en dat is heus niet voor de uitstekende schandknaapjes, cocaine en poppers“, hahahahahaha”.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten’ ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld. Tot slot:Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.