Schokkend ‘Elite-MAD-MAX-Complot’: Christopher L. Brennan, author of ‘The Fall of the Arab Spring!

(door WatchingTheHawks i.s.m. onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wie zitten achter Aanslag in Brussel. De ‘Gladio-Waarheid’(Video) blijkt waanziniger51k7dGdYwjL._SX331_BO1,204,203,200_ dan welke Complot theorie.G20 en Bilderberg Wapen & Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag(Video).
Het bloederigste misdadige ‘Elite-MAD MAX-Complot’ van de eeuw. Miljoenen arme sloebers zijn in het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Afrika en Afghanistan door de Elite tegen elkaar opgezet met als gevolg een dagelijkse slachting en zes miljoen kinderen die per jaar sterven van de honger. Miljoenen arme sloebers zijn gedwongen te vluchten. Wie zit daar achter? In ieder geval de Ultra-Rijken en het corporate crime(zie: Top 100 Corporate Criminals of the Decade )met hun politieke lakeien Obama en zijn ‘War Mongol Hillary Clinton’ en de ‘EU-Elite’. Maar wie nog meer?  De‘Bilderberg-Graai-King’ Willem en zijn Hofhouding Rutt& Aboutaleb, die terecht tijden de “Bilderberg Catwalk216″ (Video) voor Moordenaar, Maffia en Nazi werden uitgemaakt? Dat legt Sean Stone uit( zie Video The Hawks): Sean Stone interviews Christopher L. Brennan, author of ‘The Fall of the Arab Spring: From Revolution to Destruction’, about the failure of the Arab Spring movements to enact lasting change legt uit dat het een groot ‘Elite-Complot’ is. Na het verschijnen van zijn boek heeft het Lieg en Bedrieg Kabinet en hun Staats-NOS een lichte beroerte gehad: “ Hoe moeten wij  de mensen die het boek gaan lezen nog wijsmaken dat Poetin de schuldige is van alle oorlogen, genocide, extreme ongelijkheid,honger, armoede en de Vluchtelingenstroom?”

Is er nog hoop voor de Massa?
Verder in de uitzending: Tabetha Wallace lays out the forces of racism, from the RNC to the struggle of Leslie Jones, to the events in Baton Rouge. Tabetha is joined by Krystal Muhammad, national chair of the New Black Panther Party, to discuss how the police harassed her… (Video)

13 Families&King Willem’ en 62 Ultra-Rijken Rule Our Planet Earth en buiten de Vluchtenlingenstroom(Video) en islamofobie uit.

 

US-Verkiezingen:Kies uit twee ‘MAD MAX-Psychoten’ Clinton en Trump.
imagesGezien het feit dat de US President verkiezingen nu gaan tussen twee Super Narcisten en psychopaten Miljardairs Clinton en Trump zal de Wereld bevolking in een diepe duisternis vervallen waarbij de tijd van Hitler en Stalin verbleekt en staan wij aan de vooravond van een “MAD-MAX” Wereld met o.a. de ‘EU Kandiaat-NATO’  kleine ‘Hitler-Erdogan’. Het is werkelijk waar een gemiste kans voor een beetje hoop voor de mensheid dat Bernie Sanders niet meer in de races is. Maar waarom hij niet de kandidaat is geworden van de Democratische partij moge duidelijk zijn. Zelfs een beetje menselijkheid en rechtvaardigheid  doet de  ‘Graai en Naai Elite’ van corrupte democratische partij een lichte beroerte krijgen.

 

 

 

 

9 reacties op “Schokkend ‘Elite-MAD-MAX-Complot’: Christopher L. Brennan, author of ‘The Fall of the Arab Spring!

 1. Om Kosten wat het Kost erbij te Mogen Horen
  Al diegene die onbewust de taal van hun Heer en Meester zijn gaan spreken

  WerKen als Advocaat voor de Duivel doen ze praktisch gesproken alle maal, zelfs diegene die we graag zien als de uit zonde ringen op deze Regel, de dwarsliggers leveren keer op keer op grond van hun Universitair geschoolde onwetendheid zoals gebleken krachten loos verweer. Vermakelijk voor de Bühne maar het kan niet verhoeden dat de Clientele in het Arena van vergelding ter waarschuwing van de rest als brood en spelen voor de Leeuwen worden geworpen. Waar de verworpene gehavend, ter illusie een enkele keer aan de klauwen mogen ontsnappen om vervolgens in één van de volgende rondes alsnog te worden verslonden. .

  Ken de Wet, vergeet uw Rechten

  Wat maakt de Advocaat zo speciaal en jouw zo gewoontjes.
  Wat beweegt je om nederig te buigen in plaats van te gaan staan, wat belet je ?
  http://annavonreitz.com/whyyouarespecial.pdf
  Eigen huis maar nergens thuis
  http://annavonreitz.com/welcomehome.pdf
  Woont u in Amsterdam of bent u woonachtig in de Gemeente Amsterdam wat is het verschil ? Onwetendheid !
  http://annavonreitz.com/unitedstatesnotamerica.pdf
  De Weeg Schaal de Wet (geen containerbegrip voor allerhande op de waan van de dag gebaseerde regelgeving) is het enige precisie instrument wat ons als “Rechter / Beul” ter beschikking staat en “heel eenvoudig Meester dienen te zijn”,

 2. Stelletje duivels zijn jullie allemaal en hoe sneller jullie alles willen doorvoeren des de sneller jullie zullen krijgen let op!

  Moge holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

 3. Dit fenomeen van het volgen van de leerstellingen van de mannen is ook de leidende kracht tot de duisternis, dat een groot deel van het christendom overheerst te worden.

  Zo Rutte wil snel alles doorvoeren zoals geen papier geld dat is de agenda van de elite leuk en lieg over de geldautomaat ik verzeker u dat ,dat het geval niet is !
  Q&S doet het zelf ! Dit zijn de 911 praktijken en ga zomaar door.

  Holland zonder Koning was niet goed toch ? want vermoord je de hele familie dan kunnen wij hun land ,schepen, goud, afpakken maar wisten niet dat er zo een vloek eraan zat te komen en het komt !

  Moge Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

 4. En allemaal omdat WIJ het volk (vnml politie, leger, ambtenaren enz) zich laten omkopen door de elite. (ntb voor zo’n 2 rooitjes per maand!)
  Wie is er nou schuldig, die 99% die z’n eigen hoofd in de strop steekt of die 1% die de strop laten hangen zodat wij ons hoofd erin kunnen steken?
  EVIL PREVAILS WHEN GOOD PEOPLE DO NOTHING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Btw, omdat wij het best vonden dat al die mensen werden onderdrukt in Afrika, Azie en zuid amerika de laatste honderden jaren krijgen we nu alles terug als een boemerang!
  Met dank aan alle ORANJE FASCISTEN die elk jaar met hun vlaggetjes hebben lopen zwaaien.

 5. Jammer dat Sanders ’t niet geworden is.Geeft aan hoe rot de VS in elkaar zit. Of je hebt eigen geld (Trump) of je krijgt ’t van Wall St et al. Menswaardige ideeën doen er niet toe en worden afgedaan als weltfremd.Zo houdt ’t systeem zichzelf in stand. Hillary geniet simpelweg immuniteit.Moet ’n gewoon mens ‘ns proberen al hetgeen zij heeft uitgespookt: 20j cachot! En Bill ritselt op ’n vliegveld wat met de MinJus.Heb geen vertrouwen in welk rechtssysteem dan ook.Het is kiezen tussen ’n zeug en ’n zwijn.Leeftijd doet er niet toe, Trump 70,Hillary 69,(Sanders 75) en die gaan nog beginnen. Jan met de Pet op 45 uitgerangeerd. Dient 1 v/d 2 2 termijnen uit, loopt hij/zij tegen de 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s