(door WatchingTheHawks i.s.m. onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wie zitten achter Aanslag in Brussel. De ‘Gladio-Waarheid’(Video) blijkt waanziniger51k7dGdYwjL._SX331_BO1,204,203,200_ dan welke Complot theorie.G20 en Bilderberg Wapen & Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag(Video).
Het bloederigste misdadige ‘Elite-MAD MAX-Complot’ van de eeuw. Miljoenen arme sloebers zijn in het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Afrika en Afghanistan door de Elite tegen elkaar opgezet met als gevolg een dagelijkse slachting en zes miljoen kinderen die per jaar sterven van de honger. Miljoenen arme sloebers zijn gedwongen te vluchten. Wie zit daar achter? In ieder geval de Ultra-Rijken en het corporate crime(zie: Top 100 Corporate Criminals of the Decade )met hun politieke lakeien Obama en zijn ‘War Mongol Hillary Clinton’ en de ‘EU-Elite’. Maar wie nog meer?  De‘Bilderberg-Graai-King’ Willem en zijn Hofhouding Rutt& Aboutaleb, die terecht tijden de “Bilderberg Catwalk216″ (Video) voor Moordenaar, Maffia en Nazi werden uitgemaakt? Dat legt Sean Stone uit( zie Video The Hawks): Sean Stone interviews Christopher L. Brennan, author of ‘The Fall of the Arab Spring: From Revolution to Destruction’, about the failure of the Arab Spring movements to enact lasting change legt uit dat het een groot ‘Elite-Complot’ is. Na het verschijnen van zijn boek heeft het Lieg en Bedrieg Kabinet en hun Staats-NOS een lichte beroerte gehad: “ Hoe moeten wij  de mensen die het boek gaan lezen nog wijsmaken dat Poetin de schuldige is van alle oorlogen, genocide, extreme ongelijkheid,honger, armoede en de Vluchtelingenstroom?”

Is er nog hoop voor de Massa?
Verder in de uitzending: Tabetha Wallace lays out the forces of racism, from the RNC to the struggle of Leslie Jones, to the events in Baton Rouge. Tabetha is joined by Krystal Muhammad, national chair of the New Black Panther Party, to discuss how the police harassed her… (Video)

13 Families&King Willem’ en 62 Ultra-Rijken Rule Our Planet Earth en buiten de Vluchtenlingenstroom(Video) en islamofobie uit.

 

US-Verkiezingen:Kies uit twee ‘MAD MAX-Psychoten’ Clinton en Trump.
imagesGezien het feit dat de US President verkiezingen nu gaan tussen twee Super Narcisten en psychopaten Miljardairs Clinton en Trump zal de Wereld bevolking in een diepe duisternis vervallen waarbij de tijd van Hitler en Stalin verbleekt en staan wij aan de vooravond van een “MAD-MAX” Wereld met o.a. de ‘EU Kandiaat-NATO’  kleine ‘Hitler-Erdogan’. Het is werkelijk waar een gemiste kans voor een beetje hoop voor de mensheid dat Bernie Sanders niet meer in de races is. Maar waarom hij niet de kandidaat is geworden van de Democratische partij moge duidelijk zijn. Zelfs een beetje menselijkheid en rechtvaardigheid  doet de  ‘Graai en Naai Elite’ van corrupte democratische partij een lichte beroerte krijgen.