(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Na Oud-IMF Godfather Strauss nu ook Godfather Rato gearresteerd. Wanneer volgt Lagarde?
Een Franse rechtbank heeft donderdag bepaald dat Christine Lagarde, het ‘Graai-Jeroen Dijsselbloem Christine Lagardehoofd’ van het Internationaal Monetair Misdaad Fonds (IMF), terecht moet staan voor het  medeplichtig zijn aan jatten van Frans overheidsgeld. Tot nu toe had de ‘IMF-top Gangsterin’ de status van getuige in het onderzoek naar een Fraude- betaling in 2008 van 400 miljoen euro overheidsgeld aan haar ‘privévriend’ de ‘Zakenman-gangster Bernard Tapie’ na een arbitrageprocedure. Lagarde was toen minister van Financiën voor de Rijken.’ PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ heeft via zijn geile parlementaire Pers laten weten het volste vertouwen te hebben in zijn persoonlijke kus vriendin Lagarde en haar zodra hij haar weer ziet te overladen met kussen. Dijsselbloem:” Ik mag dan wel een PvdA Gluiperd zijn, maar als het aankomt op “Big Bucks” kan ik net als de ‘EU-Graai en Naai Elite’ kussen als de beste,hahahahahah”.


IMF-Godfather en fraude verdachte Lagarde veegt Griekse leiders als kleine hongerende kinderen de Judas Juncker Kissmantel uit.
Tapie verkocht begin jaren negentig  aandelen Adidas aan de voormalige Franse staatsmisdaadbank Crédit Lyonnais. Die verkocht de aandelen later voor veel meer door, waarop Tapie claimde dat hij bedrogen was. Jaren later trof Lagarde als minister van Fraude-Financiën een  Nep en Fop-regeling met Tapie. Hij kreeg toen de miljoenenvergoeding en Lagarde een flink aandeel op een Zwitserse Misdaadbank. Lagarde heeft niet zelf financieel geprofiteerd van de arbitrage(kuch). Ze ontkent dat ze iets verkeerd heeft gedaan(kuch, kuch). Volgens justitie zou Lagarde advies van experts hebben genegeerd en haar zakken hebben gevuld.Lagarde gaat in beroep tegen het besluit van de rechtbank. De peperdure door het IMF betaalde louche advocaat van Lagarde stelde eerder al dat hij haar zou adviseren om in beroep te gaan. “Het is onbegrijpelijk dat hier niet het gangbare Klasse Justitie is toegepast “, aldus de gewetenloze,corrupte advocaat Yves Repiquet. De IMF-misdaadgroep laat weten vertrouwen te hebben in Lagarde en haar kusvriend Dijsselbloem en alle andere Bankier-gangsters, meldt AFP. Maar ook Dijsselbloem loopt momenteel op eieren. Ook hem hangt vervolging boven het corrupte hoofd wegens de miljoenen Fraudes bij de NS. Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” is met man en macht bezig achter de scheren om die vervolging in de Doofpot te laten verdwijnen,