Brinkman voorwaardelijk ontslagen bij de politie wegens zijn gebruikelijke wangedrag.

(van onze corrupte Politie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Crimefighter Dronkenlap en doorrijder Hero Brinkman is door de politie voorwaardelijk ontslagen Fred Teeven blauw oogmet als straf behoudt van zijn salaris. Nu nog de VVD Crimefighter ‘Volksonderdrukker-Griezel Teeven’. Hero heeft een vrouw moedwillig willen laten opdraaien voor een misdrijf waarvan hij wist dat ze het niet had gepleegd. ‘Geilneef en afperser(Video)  Peter R. de Vries’ is in de zevende Hemel Hel! Ex PVV Brinkman werd door de politie ook in rang gedegradeerd wegens ernstig plichtsverzuim, meldt NRC vrijdag.

Wie liegt er in Hero Brinkman-zaak? Is het Justitie of de Politie?

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.Waarom wordt alleen Brinkman aangepakt ?
De maatregelen tegen Brinkman, die van 2006 tot 2012 in de kamer zat voor de PVV, werden getroffen na een aanklacht die een advocaat indiende namens een vrouwelijke cliënte. De kwestie vloeit voort uit een mishandelingzaak: een vrouw werd drie jaar geleden in een Amsterdams café met een glas in haar gezicht geslagen, waarschijnlijk door een kennis van Brinkman. Brinkman dwong een vrouw tot een bekentenis door te zeggen dat er camerabeelden van het incident waren die ‘helder en duidelijk’ tonen wat er was gebeurd. Toen zich een paar maanden later een vrouw meldde die zei de echte dader te zijn, werd ze weggestuurd omdat de zaak al was opgelost. Onderzoekers van de Universiteit van Maastricht toonden op verzoek van de advocaat aan dat Brinkman als één van de verbalisanten in de mishandelingszaak onder meer “de waarheid benevelde” en “vals bewijs aanvoerde alsof hij in de Tweede Kamer zat”. Brinkman probeert nu als Leugen voorman van de Ondernemerspartij terug te keren in de Tweede Kamer en daar past hij prima bij, niet dan?

7 reacties op “Brinkman voorwaardelijk ontslagen bij de politie wegens zijn gebruikelijke wangedrag.

 1. Racisme
  Hoe deze kunstmatig gecreëerde tegenstelling met New Age Goeroe Sylvana als het gezicht van de Nederlandse Soros tak Black Lives Matters haar broeders en zusters zwart op wit uitlevert als licht ontvlambare brandstof voor het onheilig vuur
  https://reclaimourrepublic.files.wordpress.com/2015/08/their-lives-matter.jpg All Lives Matter

  Alle Brandhaarden het aloude basis recept
  Our ever widening Black/White racial divide has been stealthily, assiduously, and deceitfully fabricated by those who profess egalitarianism for our American Black race …………….. American Blacks are being set up to lose ! Qui Bono ?
  http://www.veteranstoday.com/2016/07/21/black-tribalism-versus-zionist-police-state/

 2. Die man hoort op een A boeven eiland waar -belastinggeld- declaraties een extra drank centje zijn,, oh wacht,, daar mag hij -ook- niet meer komen.
  Voor Hero heet de uitweg Zero.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s