(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIRRutte&Gordon”:”Ons Land of arbeiders verraders noemen gaat te ver”.
Sophia de Mark Rutte en GordonBoer, presentatrice bij RTL en één van de weinige die niet snuift bij RTL en SBS (Video) is woest op ‘Junkie-Gordon’ en zijn ‘Toren-billenmaatje Rutte’. Hij liet afgelopen weekend in een emotioneel,vals, sensatiebericht op Facebook weten dat hij de rest van zijn leven insuline moet spuiten. Onder zijn bericht slaat een lawine aan opgewonden anonieme reactie’s van een zekere ‘Little GayLord’, je VVD vriend dat hij ook tranen met tuiten heeft gehuild en veel kusjes voor Gordon. Dit misselijk mankende bericht stoorde Sofia, die zelf een dochter met suikerziekte heeft, enorm.

Ouders woedend op kinderloos stel Rutte en Gordon voor sluikreclame.

Rutte wordt steeds ‘SBS-ranziger(Video)’ en bedankt volkszangeres en pornostar voor rolletje in ‘VVD-Propaganda’ videoclip.
Dit weekend plaatste Gordon, die al tien jaar diabetespatiënt en cocaïne verslaafde is, op Facebook een berichtje over het begin van zijn insulinegebruik. “Vandaag even een traan, omdat je niet alles kunt winnen in het ‘Graai en Naai VVD’ leven, Mark Rutte Toppershoe hard ik ook gevochten heb over de rug van mijn ‘Tokkie-Fans’.”Aan ‘SBS- Riool Shownieuws’ van ‘Pedo Evert Santegoed’ (snuift zich ook te pletter) vertelt Sophia dat ze in shock is. “Met dit Facebookbericht en de rare reactie van een ziekere Little GayLord beledigt Gordon een groep suikerpatiënten die vier tot vijf keer per dag insuline moeten spuiten. Dat ga je niet zo bagatelliseren van ‘oh m’n leven is over.’ Dan besef je niet dat je zo’n groep buitenspel zet, of wie zal het zeggen met die VVD Cocaïne Junkie juist wel.”Ook haar dochter Roxanne is  terecht verontwaardigd. Zij lijdt haar hele leven al aan diabetes. “Je kunt niet doen alsof dit je doodvonnis is, er is een grote groep mensen die hier al hun hele leven aan lijdt en er mee moet leven van een karig salaris of een honger uitkering van ‘PvdA Kapo Klijnsma’, terwijl die ‘VVD-Junk’ miljoenen verdient met poep spuien over zijn in hoofdzaak bejaarde seniele vrouwelijke ‘Tokkie-Fans’ . Extra  absurd en crimineel is dat de ‘AOW- Fans’ van Gordon  uitgerekend helemaal kaal geroofd worden door zijn  VVD-billenmaatje Rutte. Gordon regeerder op dat laatste feit: Die Fans van mij moeten niet zeuren, want armoede maakt gezond en ze hebben geen geld voor cocaïne, ha,ha,ha,ha”.

Mark Rutte en Linda de Mol:Onze Gordon’ snuift geen coke en is geen pedo.
“Gordon denkt dat zijn ongezonde Junkie leefstijl na het mysterieuze ongeluk  dat hij vorig jaar in Griekenland kreeg, de oorzaak is dat hij nu insuline moet spuiten. Sophia: “Hij heeft niet goed voor zijn lijf gezorgd. Hij moet zeggen: Gordon, Obama Rutteje bent een grote snuif sukkel! Maar je gaat deze groep jonge mensen, die iedere dag moeten spuiten omdat ze anders de volgende dag niet halen, niet zo afschilderen. Dat vind ik echt in en in slecht.”Het ‘Witwas-management’ van Gordon laat weten: “Het is absoluut niet Gordons en Little Gay Lord hun bedoeling om andere patiënten te bagatelliseren. Hij heeft gewoon lang zijn best gedaan om niet te hoeven spuiten, maar snuift gewoon door en blijft het billenmaatje van Rutte en zijn ‘VVD-misdaadgroep’. Dat is alles.”

Uiteraard hebben wij als integer Volksnieuws getracht Rutte te bereiken voor commentaar. helaas is dat niet gelukt, aangezien Rutte voor 2 maanden op Staatsgeheim ‘zomerreces-vakantie’ is op het ‘Demmink-Jongens-eiland’ zit.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten’ ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld. Tot slot:Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.