‘Misdaadgroep-NS’ vervolgd voor ‘Fraude-aanbesteding’. Ontspringt Dijsselbloem vervolging.

(van onze VVD en PvdA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Übermensch Dijsselbloem’ keurt ongezien Fraude-Jaarrekening NS goed tot Roger van Boxtel NSverbijstering Omtzigt.
De Rat in pak ‘Corruptie-Trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”. Maar, o wee als zij u schaken zonder een kaartje in de trein dan wordt u direct besprongen door de corrupte spoorwegpolitie en ‘s-avonds als grote boef tentoon gesteld bij ‘RTL -VVD-Riool-Boulevard’ en/of ‘SBS- Riool -Shownieuws’. Nu heeft enige tijd geleden tot grote woede van één van de beste Tweede Kamer leden Pieter Omtzigt(Video) de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ de Fraude en Witwas NS Jaarrekening blind goedkeurt, maar hij wordt vooralsnog niet vervolgd door Justitie. Is dat weer ‘VVD Klasse-Justitie’? Of is dit ‘PvdA-Klasse-Justitie’? Of beide? Oordeelt u zelf.

NS investeert 3 miljard in Bonussen en Graaien, maar niet in zitplaatsen en banen voor ‘Jan met de Pet’.


Timo HughesBeroeps Leugenaar Dijsselbloem’ Vertrouwen in de corrupte VVD commissaris Huges.
En hoe zit het met Bonus Dief en Witwas-Fraude ‘Gangster Timmy Huges’ van de NS? Die loopt nog steeds vrolijk te graaien als Directeur van het Havenbedrijf in de ‘Hel van Abouteb Rotterdam‘? Ook zijn ‘Mega-Jat-Bonussen’ en zijn huidige Graai-baan in Rotterdam zijn door Dijsselbloem goed gekeurd! Waarom?Justitie gaat de NS en meerdere ex-toplieden Gangsters  van het spoorbedrijf en zusterbedrijven vervolgen voor de misdadige aanbesteding van het openbaar vervoer in Limburg. Zij worden verdacht van valsheid in geschrifte en/of omkoping en het schenden van bedrijfsgeheimen bij de aanbesteding van het Limburgse openbaar vervoer. Misdadige gedragingen  die ‘300 + Ratten in pak‘ ook allemaal hebben gepleegd en niet zijn vervolgd. Waarom? De selectieve Justitie gaat de NS-misdaadgroep en meerdere ex-toplieden Gangsters van het’ Graai-spoorbedrijf’ en zusterbedrijven vervolgen voor de fraude en witwas aanbesteding van het openbaar vervoer in Limburg. Dat bevestigt een woordvoerster van het Openbaar Ministerie naar aanleiding van berichtgeving van de regionale omroep L1 en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. De hoofdverdachten zijn NS Groep NV en een oud-bestuur-gangster, een bestuurs-gangster van de transportholding van Abellio, twee ‘Graai en Naai-bestuurders’ van QBuzz en een externe ‘Witwas VVD-adviseur’. Niet één van de verdachte heeft ook maar een dag in voor arrest gezetten of is te kakkert gezet in de Pulp-Media Maffia als Zakkenvuller-Gangster. Dat lot is alleen maar bestemd voor het ‘Klootjesvolk’.

In totaal zijn twintig fraude en witwas concessies en aanbestedingen onder de loep genomen die tussen 1 januari 2010 en d66-for-rentapril van dit jaar zijn verkregen door Qbuzz, Abellio en NS. Vanwege misdadige praktijken bij de aanbesteding van het ov in Limburg moest NS-topman  Gangsters Timo Huges destijds het veld ruimen en kreeg voor zijn gepleegde misdaden een half miljoen aan Bonnusen en vergoedingen mee voor straf. Is dat Klasse Justitie? Of is dat gewoon een klap in het gezicht van alle hard werkende eerlijke mensen, die blij zijn dat zij hun huur kunnen betalen. In een reactie laat de NS-misdaadgroep weten dat het ‘Graai-spoorbedrijf’ bij het onderzoek van het OM de volledige medewerking heeft verleend(kuch). ,,Het is nu aan de rechter om een juridisch oordeel te geven of er bij de aanbesteding in Limburg sprake is geweest van strafbare feiten”, aldus de NS van Rent a D66 ‘Super Graair Boxtel’.
Eric Wiebes Jeroen DijsselbloemTopbestuurder ‘Gangster Roger van Boxtel’ laat weten dat de onregelmatigheden  (ander woord voor corruptie) voor de NS  en Dijsselbloem aanleiding zijn geweest direct in te grijpen en alles weg te moffelen in de NS-Doofpot. ,,Maar we willen verder ook een structurele verbeterslag doorvoeren in onze bedrijfsvoering en risicobeheersing, zodat als wij weer misdaden plegen niet meer kunnen worden gepakt, ha,ha,ha,ha,hah”, laat Van Boxtel schaamteloos weten ,,Dat is niet van de ene op de andere dag gebeurd, maar hier wordt door de NS hard en gericht aan gewerkt.’‘ Opvallend is het dat de hoofddaders en eindverantwoordelijke Dijsselbloem en Huges niet worden vervolgd, of juist niet?

 

10 reacties op “‘Misdaadgroep-NS’ vervolgd voor ‘Fraude-aanbesteding’. Ontspringt Dijsselbloem vervolging.

 1. Wat zal het een bolknakfeest worden als CDA VVD PvdA de sigaar zullen zijn.
  Hun Departementen zullen zwarte rook spugen,, tenminste als de staat van sigaar niet eerder word afgeroepen,,

 2. Mss heeft Miss Cow Dijksma,nu verantwoordelijk voor de NS, nog wat extra op de begroting gereserveerd voor de Clinton Foundation? Zal wel op de post “Onvoorzien” wezen. Worden Hill&Bill voor de 2de x gespekt door ’n ex vakbondsvrouw. Ze begint aardig op Wall St te lijken. Als de prijs v/e treinkaartje weer fors stijgt,weet U alvast de reden hiervan.Sharon krijgt van Bill ’n grote doos met dikke Havana bolknakken. Nu Cuba na 54 jaar deze weer vrij naar de VS mag exporteren,is Bill de 1ste groot afnemer.Sommigen hebben gezien hun afmeting meer dan 1 bolknak nodig. Anders werkt ’t spelletje voor Bill niet. Hill vindt alles best,als ze maar aan de macht komt.

  • Hahaha, was vroeger Fidel Castro onovertroffen met zijn Havana-sigaren;
   Blijkt Bill Clinton die Castro op zijn eigen terrein te verslaan: in de sigarendoos !
   Haha, goeie bak.

   Hillary vindt alles best, zolang de Trump-tower maar niet in de sigarendoos van Bill komt.

   Zou er ook een Trump-foundation zijn ? Zou Dijksma-olifant wel leuk vinden denk ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s