(van onze VVD-Bankier-gangster redactie)

AMSTERDAM –ABN van Zalm en Dijsselbloem verhult namen belastingontduikers.Teeven ook genoemd Gerrit Zalmin Panama Papers(Video).
Terwijl ‘Sultan Erdogan’ als kandidaat EU lid zijn droom waar maakt en een ‘Nazi- Staat’ aan het invoeren is en de ‘Neder-Turken‘ die aanhangers zijn van deze ‘Turkse-Hitler-Erdogan’ straffeloos op andere ‘Neder-Turken’ jagen die voor de Rechtstaat en democratie zijn alsof zij in Turkije zijn gaan de ‘Elite-Gangster’ in NL feestelijk door met hun schaamteloze praktijken en minachting voor het gewone Volk. Oud-VVD-minister-gangster en top ‘Graai-man’ Gerrit Zalm (64) treedt volgend jaar vervroegd uit bij ‘ABN AMRO-misdaadgroep’ zo meldt het FD. Voor hem niet verplicht door werken tot je 67 jaar bent. ‘Graai-King Willem’ zal hem zoals gebruikelijk bij deze Bankier-gangster van het ergste criminele soort verheffen in (Roof)-Ridder van de ‘Oranje-Graai-Orde’. ‘PvdA Gluiperd- Dijsselbloem’, verkleed als echte ‘Nep en Fop- socialist ‘is wederom de eer te beurt gevallen om die ‘Graai-Ridder order’ om te hangen. Dijsselbloem mocht ook  nog kort geleden de op pedofilie betrapte VVD Burgmeester en Voorzitter van de landelijk Oranje(pedo en graai)-Vereniging Jean Paul Gebben een Koninklijke (pedo)-onderscheiding omgehangen. Die daarna  straffeloos verdween in  het Luxe wachtgeld. Dolle pret! Als mogelijke nieuwe ‘Graai-opvolgers’ worden de corrupte Chris Vogelzang (directeur kaal geplukte en berovende consumenten mede door Zalm) en eveneens corrupte Joop Wijn (‘Graai-hoofd’ van de Misdaad zakenbank) genoemd. De verwachting is dat de Misdaadbank en de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ de wissel aan de gewetenloze ‘Graai-top’ nog dit jaar bekend maakt. Het is een teken aan de wand dat ook deze Bankier-gangster niet is gearresteerd, maar het is wel te begrijpen want Justitie is al jaren in handen van de VVD-misdaadgroep . Maar goed wat kan je ook verwachten in” Banana-Fraude-Nederland”, niet dan?

Liederlijke Bankiers vernederd met ‘stoute’ billenkoek door ABN ‘Drag Queen Gerrit Zalm’.

Vragen in Kamer over fraude VVD ‘Drag-Queen Gerrit Zalm’ van de ABN Amro-Misdaadgroep. Dijslboem antwoord door het in de Doofpot te gooien.
De extreem corrupte en liederlijke ‘VVD-Drag Queen Zalm’ heeft eerst DSB- misdaadbank helpen leeg plunderen en failliet Jeroen Dijsselbloem Jan Hommengeholpen en ‘trad daarna in 2009 aan bij de genationaliseerde Misdaadbank en werd in 2010 ‘Graai-bestuursvoorzitter’. In 2014 werd zijn contract nog voor vier jaar verlengd en gaf hij aan deze ‘Graai-termijn’ volledig te willen uitdienen. Na de ‘succesvolle’ ‘Rat in pak- integratie’ van ABN AMRO en Fortis Nederland ( kosten 30 miljard voor ‘Jan met de Pet’) en de gang naar de ‘Graai-beurs’ eind vorig jaar heeft hij zijn misdadige opdracht volbracht. Dat zou de reden zijn voor zijn vroegtijdige terugtreding. De werkelijke reden is dat hij zijn zakken heeft gevuld en de laatste jaren van zijn criminele en schaamteloze leven in privé wil gaan doorbrengen op een Staatsgeheim “VVD-Demmink-Jongens- Eiland”.

Staats ‘ABN-AMRO misdaadgroep’ betaalt Vestia 55 miljoen schadevergoeding wegens Fraude. Niemand gearresteerd.
ABN AMRO is onder Zalm een gezonde Misdaad bank geworden die van het ene na de andere ‘Mega-Fraudes’ en ‘Graai-Bonussen’ schandaal struikelde, maar altijd door de ‘Pvda Gluiperd Dijsselbloem ‘de hand boven het hoofd werd gehouden met een beursnotering geworden, maar echt gegroeid is de Misdaadbank niet. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de ING-misdaadbank.De komende jaren moet de Nederlandse Staat nog een belang van 77 procent in de Misdaadbank op de Graai-beurs verkopen aan de Ratten in pak en zolang het “Lieg en bedrieg Kabinet” aan de macht is komt dan wel goed.