‘Sultan-NATO-EU-Erdogan’ luchtaanval op PKK-strijders Irak.Koenders:Goede actie!

(van onze Internaionale dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wanneer wordt de Sultan eindelijk op de Interpol lijst geplaats wegens grove schending van de Rutte Erdoganmensenrechten en voor het Internationaal Straf gebracht? Het gedeelte van de Turkse luchtmacht dat niet is gelyncht of als ‘Joden’ naakt in de varkensstal  zijn gesmeten door ‘Sultan Erdogan’ heeft aanvallen uitgevoerd op Koerdische doelen in Noord-Irak, Heil Erdogan. ‘Tv-Erdogan- propaganda’ zender NTV meldde woensdag dat daardoor twintig PPK-strijders onschuldige Koerden om het leven zijn gekomen,Heil Erdogan. De  Staat-NOS heeft het voorgaande bericht één op één overgomen en uitgezonden. De ‘PvdA Eunuch Bert Koenders’ heeft direct een verklaring gegeven aan zijn geile Parlementaire Pers dat de Sultan niet de mensenrechten van de Elite schendt en Kandidaat EU blijft. Ook het het visumvrij reizen voor de’ Erdogan-Turken’ zal niet worden vertraagd door een moordje meer of minder. Koenders wilde niet reageren op het feit dat de Sultan na de ‘Nep en Fop Coup’ een al geheel reisverbod heeft afkondigt voor alle mensen die tegen zijn regiem zijn en dat is ongeveer 50 procent van de bevolking. Hierdoor komen er strakst alleen maar Nazi-Erdogan aanhangers naar de EU en ook dat vindt Koenders en zijn Boss Rutte prima.Koenders: “Onze Erdogan is geen Hitler, ha,ha,ha,ha”.

Merkel en Rutte zwijgen: ‘Islam-Fascist Erdogan ‘s’ bijltjesdag in volle gang

Obama en Merkel: Hoe de Staatgreep ook afloopt wij blijven achter onze NATO bondgenoot ‘Hitler- Erdogan’ staan.
De Sultan bombardeert in het bergachtige gebied over de grens regelmatig bases van de Koerden die tegen IS vechten sinds de afspraak over een staakt-het-vuren vorig jaar werd geschonden. De Sultan toont met deze zoveelste oorlogsmisdaad luchtaanval tevens aan de controle over het leger terug te hebben na de mislukte gelukte schakel de Gerechtelijk macht en onafhankelijke pers uit ‘Erdogan-staatsgreep’ van vrijdag en schijt te hebben aan de EU-Elite en de USA-Elite en de NATO, die op hun beurt weer de Koerden steunen.

Oorzaak ‘IS’-aanslagen Brussel, Parijs en Nice, enz,enz

14 reacties op “‘Sultan-NATO-EU-Erdogan’ luchtaanval op PKK-strijders Irak.Koenders:Goede actie!

 1. Ze hadden beter de media van het westen opgepakt in de plaats van de Turkse . De democratie zou dan in goede handen zijn.
  De fake coup heeft een smaak van déjà vu, Reichstag 1933!

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. “Önze” politicie zijn niets meer of minder dan Q”ÉUran salafisten met een door hen heilig gemaakt doel, het opblazen van alles wat onder hun begrip van democratie valt, ter eigener verrijking..
  Als zij al dan niet gewelddadig gestopt worden zal er een Grote Burger oorlog uitbreken en dat het moment is dat de Q” EUranisten naar hun onrechtmatig verkregen woonoorden verhuizen om na dit bloed vergieten de mooie jongen/meid uit te hangen, behangen met medailles en vooraanstaande banen.

  Tenminste zo is het altijd gegaan en zo zal het deze keer niet aflopen.

  Nice heeft het voorbeeld gegeven, het bespugen van daders, zal het bespugen van zgn leiders en hun hooghartige ijdele Ego toenemen ook al is dat onder “noodtoestand”.

 4. Ze moeten ‘m wel blijven steunen. Anders wordt Turkije ’n 2de Syrië. Als de EU eisen gaat stellen,houdt Erdogan zich nergens aan en staan de sluizen wagenwijd open. Toch geestig dat de ene NAVO bondgenoot de deuren v/d legerbasis voor de andere gesloten houdt. Als de VS Gulen niet uitleveren,zal Erdogan nog wel wat in ’t vat hebben.Merkel en Juncker spelen geen enkele rol,slechts die v/e deurmat.

 5. Zo zag ik vanmiddag Luldewijk Asscher op de verrekijk waarin de interviewer
  hem vroeg of het geen hondenbaan was , het werk wat hij deed.
  Inplaats naar waarheid te antwoorden dat dat klopt en dat hij een hond is lulde
  hij dat zijn (wan) beleid het verschil voor de mensen maakt.
  Kan je wel zeggen ja ! van de armoe naar armoediger !

  • jac dancona gaat de bordjes omdraaien want barry stevens bedankte ervoor De zender is nog steeds op zoek naar personen die de bekende bordjes willen omdraaien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s