(van onze Internationale ‘Elite-Hitler-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Waarom Krijgt de Turkse ‘Hitler- Erdogan’ gratis propaganda zendtijd bij CNN? Waarom is hij niet inmiddels op Interpol gezet als grove schender van de mensenrechten. SP volgt Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en eist dat alle ‘Erdogan- aanhangers’ het land uit moeten.
( Bron:Geenstijl.)
Is hier weer sprake Merkel Erdoganvan een Internationaal ‘Neonazi Bilderberg Complot’? Vraag het aan ‘King Willem&Rutte’ en hun Rotterdamse ‘Zonnekoningkje’ Aboutaleb, die tijdens “Bilderberg Catwalk(Video)” terecht voor Fascist, Maffia en Moordenaar waren uitgemaakt door goed opleidde maatschappij kritische mensen. De Turkse president ‘Sultan Recep Tayyip Erdogan’ laat in alles merken dat hij na de mislukte gelukte schakelde de oppositie en de gerechtelijke macht en de onafhankelijke pers uit staatsgreep steviger dan ooit in het ‘Fascisten-NATO-zadel’ zit. Hij voelt zich gesteund door de Ultra Rijken, de knetter gekke ‘Jaap-NATO- Hoop Scheffer’ en de onopgeleide ‘Bruinhemden-man’ in de straat die altijd door de eeuwen heen bloed aan de paal eist. “Het lijkt wel of ze het EK voetbal hebben gewonnen” (Bron:DE REDACTIE.BE).

Schokkende en hilarische reactie van onze Buitenland Correspondent Leipe Shit van De Stem van de Straat  Amsterdam-Noir op de ‘Nep en Fop-Coup-Turkije’.

Merkel en Rutte zwijgen: ‘Islam-Fascist Erdogan ‘s’ bijltjesdag in volle gang.
De Sultan bezigde maandagavond in een interview dr. Goebbels propaganda Bruinhemden donder speech bij CNN, Schermafbeelding+2016-07-18+om+11.58.042.pngopgenomen in het Menogomale miljard kostende presidentieel paleis met 1100 Luxe ‘Sultan-kamers’ in Istanbul, harde taal aan het adres van zijn vermeende vijanden. Misschien kan de Sultan beginnen de ‘Neder-Turken’ zijn ‘Toeterende-aanhangers’ in zijn Paleis op te nemen. Hij heeft immers meer dan 1095 Luxe suite kamers leeg staan, die op zich groter zijn dan een etage in Rotterdam of Amsterdam. Misschien kan Denk.NL ook wat kamers krijgen in dat megalomane Paleis van hun grote leider ‘Narcist en Fascist Erdogan’. Trouwens wanneer worden de’ Erdogan-aanhangers&Denk.NL’ en zijn Grijze Wolven in Nederland comfort de wet aangehouden als Staatsgevaarlijke, ongewenste vreemdeling (ze hebben  allemaal een Turks paspoort) en  het land uitgezet, zoals wij reeds gisteren publiceerde? ,,Het Turkse onopgeleide Bruinhemden volk vindt dat die terroristen kritische en extreem moedige  mensen zouden moeten worden geëxecuteerd(=vermoord) en ze hebben reeds een behoorlijk aantal zelf in de straat gelyncht en vermoord, ha,ha,ha,ha . Waarom zou ik hen dan in de mijn ‘Varkens-gevangenis’ zetten als ‘Joden’ en jarenlang amper te eten geven zoals Hitler heeft gedaan in zijn Concentratie kampen? Ik zal elke beslissing van mijn ‘Ja-knikkers-Bruinhemden’ corrupte parlement ten aanzien van de doodstraf goedkeuren,” aldus de Psychopaat president. De ‘Interviewer’ Becky Anderson, van CNN CIA kreeg zowaar een natte ‘SS-doos’ en leek wel Eva Braun. Bij herintroductie Rutte Erdoganvan een selectieve doodstraf (=moord) kan Turkije aansluiting bij de EU-Elite vergeten, maar misschien kan Turkije zich dan wel aansluiten bij de US-Elite, want die hebben immers ook al de doodstraf al is die bijna uitsluitend voor de onopgeleide straatarme (Black) man in de straat. Onder anderen EU-buitenlandchef Federica Mogherini waarschuwde daarvoor. Nou, dat kan Erdogan en zijn hoge politiek en ambtenaren kliek &Grijze Wolven wat schelen. Zij hebben al jarenlang stiekem met een special ‘Elite-paspoort’ vrij reizen in de EU en naar de US melde gisteren het betere nieuws in België bij het programma Terzake. Daar horen wij CNN en de Staats-NOS niet over! Erdogan luistert liever naar de stem des onopgeleide ‘Bloed aan de paal volk’. ,,Mijn domme bloeddorstige  mensen eisen een snelle afsluiting van deze ‘Nep en Fop Coup’ affaire omdat ze familieleden, buren en kinderen hebben verloren. Ze lijden en zijn dus erg gevoelig en wij hebben reeds eerder alle onafhankelijke media vermoord en dus jutten wij ze dagelijks op met onze Staatsmedia en nu ook bij CNN. Wij moeten daarvoor ontvankelijk zijn in onze ‘SS-reactie’, Heil Erdogan.”

Gülen en de Poor US people.Sultan Erdogan’ en zijn islamitisch fascistische leermeester en de ‘Blinde’ EU van Merkel en haar ‘loopjongen Rutte’.
Erdogan zei ook dat de Verenigde Staten, ,,een strategische partner van Erdogan”, snel het officiële verzoek om de Tunahan Kuzuuitlevering van Fethullah Gülen tegemoet kan zien. Het vereiste lieg en bedrieg papierwerk zal binnen enkele dagen zijn gedaan en worden verstuurd. ,,We hebben een wederzijdse afspraak over de uitzetting van criminelen ,waarvan ik en mijn moorddadige kliek ben uitgezonderd, Heil Erdogan.” De Amerikaanse regering Elite werkt alleen mee als Turkije het Ottomaanse Rijk met serieuze bewijzen komt voor de betrokkenheid van de geestelijke bij de coup. En is zelf te druk met de kleine Burgeroorlog(Video) die momenteel aan de gang is tussen de Gevestigde Orde en de Poor Blacks, Hispanics en het ‘White trash’. Een woordvoerder van Buitenlandse Corrupte Zaken herhaalde maandag nog eens dat Gülen een vreedzaam leven leidt als Miljardair in Pennsylvania en zal niet zo gauw zal worden neergeschoten door de politie zoals de Poor People in de Getto’s’.

Publiciteit ‘s geile PvdA ‘Razzia Zonnekoning Aboutaleb’ verstoorde de CNN Uitzending.

Aboutaleb is net als Erdogan een graag geziene reactionaire propaganda gast van CNN. Tijdens het propaganda Bloed aan de Paal interview ging onophoudelijk hinderlijk de telefoon. Het was Aboutaleb die een directielijn heeft met Becky en de CNN ( ook met Marcel Gelauff en de Staats-NOS). Hij wilde ongevraagd zijn bemiddeling aanbieden aan Erdogan. Hij bralde trots veel ervaring te hebben met de Doodstraf van zijn Elite-Moordadige vrienden in Saoedi Arabië en de US.  Erdogan wilde echter niets weten van zijn ongevraagde advies en bemiddeling en gaf Becky orders de hoorn in Aboutaleb zijn PvdA ‘Judas-gezicht’ te gooien. Dit incident is uiteraard weggeknipt en dus niet uitgezonden.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten’ ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld. Tot slot:Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.