Merkel en Rutte zwijgen: ‘Islam-Fascist Erdogan ‘s’ bijltjesdag in volle gang.

(van onze Internationale ‘NATO-Turkse Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Sinds de geslaagde ‘Nep en Fop Coup’ van Erdogan is er een Kristallnacht aan de Schermafbeelding+2016-07-18+om+11.58.042.pnggang tegen de 50 procent in Turkije die tegen Erdogan zijn.
Wanneer wordt Erdogan voor Oorlogsmisdaden gedaagd voor het Internationale Strafhof? Wanneer wordt Erdogan net als Poetin geboycot door de’ EU-Elite’? Nou, wanneer Obama, Merkel en Rutte? Sultan Erdogan’ mishandelt als een Turkse Hitler vermeende coupplegers als Joden varkens in een Concentratie kamp-stal‘. Vermeende coupplegers die in opdracht van de Turkse president serie Killer ‘Psycho Erdogan ‘zijn opgepakt zonder bewijs na de mislukte gelukte staatsgreep van Erdogan in het Ottomaanse Rijk zitten als Joden in een stal en worden dood gekluppeld en verkracht door zijn ‘fatwa-politie’. Verschillende buitenlandse media hebben schokkend fotomateriaal gepubliceerd van geboeide, halfnaakte soldaten die onder “Jude“-barre omstandigheden zijn vastgezet en worden geslagen en verkracht. ‘EU-Huilebalk Timmermans’ en Iman Samsom’ zijn nu even nergens te bereiken voor commentaar.‘Don Corleone Rutte’:”Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten”.

De Wereld op zijn Denk.nl kop. ‘Razzia Zonnekoning Aboutaleb’ bemiddeld ongevraagd .’Sultan Erdogan’ en zijn islamitisch fascistische leermeester en de ‘Blinde’ EU van Merkel en haar ‘loopjongen Rutte’.

Erdogan zette coup in scène’ met NATO en CIA. Frans Timmermans dol gelukkig(Video).
De Toeter demonstraties zonder toestemming van ‘Turkse- Erdogan Nederlanders’, onder meer in Rotterdam, na de Merkel Erdoganmislukte staatsgreep in Turkije  zorgde terecht voor een storm van kritiek. U heeft geen goed woord over voor de illegale  demonstranten die het afgelopen weekeinde opnamen voor de Turkse fascistische president Erdogan. „Het is de wereld op zijn kop”, zeggen Erik en Gerda Nijkamp en vele andere terecht. Zijn die ‘Neder-Erdogan-Turken’ er dan ook voor als zij zelf als Jude varkens worden behandelt en vermoord? Moet deze aanhangers van Erdogan niet feitelijk volgens de wet worden uitgezet al ongewenste vreemdeling en/of vervolgd voor lidmaatschap criminele Haatzaai en Moord organisatie? Vraag het aan de VVD Minister van Klasse Justitie de ‘Moordenaar’ ‘Ard-sodomie-van der Steur’.  Moet Van der Steur trouwens ook niet het land worden uigezet als Misdadiger tegen het NL Volk? De snelle ‘Kristalnacht-arrestaties ‘van rechters en andere goed opgeleide en mondige mensen na de mislukte staatsgreep gelukte Erdogan ‘Nep en Fop Coup’ in Turkije geeft de indruk dat het moorddadige, Fascistische regiem een ‘Dodenlijst’ met namen al van tevoren had voorbereid. Dat zegt zelfs EU-commissaris Johannes Hahn (Uitbreiding) maandag.”Het lijkt erop dat er iets is voorbereid. De lijsten waren beschikbaar, wat erop duidt dat deze gebruikt zouden worden in een bepaalde fase’ van de ‘Erdogan-Coup’. .

Obama en Merkel: Hoe de Staatgreep ook afloopt wij blijven achter onze NATO bondgenoot Turkije staan.Oorzaak ‘IS’-aanslagen Brussel, Parijs en Nice.

 

Het is niet duidelijk in hoeverre het Nederlandse Erdogan partijtje Denk.NL hierbij betrokken is om Doden-Lijsten uit NL aan te leveren ‘, zei Hahn. ”Ik ben zeer bezorgd. Het is precies wat we vreesden.”Kort na de mislukte coup in Turkije zijn door het ‘SS-ministerie van Binnenlandse Zaken’ bijna 9.000 functionarissen uit hun functie gezet, onder wie dertig van de 81 Mark rutte 6 miljardprovinciegouverneurs die het land telt.De krant Hürriyet meldt maandag dat het ministerie 8.777 mensen van hun post heeft verwijderd, onder wie ruim 7.900 politiemensen, die niet behoorde tot de Fatwa politie van Erdogan. Zij hebben zich in de nacht van zondag op maandag moeten melden in hoofdkwartieren van de politie en hun wapens moeten inleveren.Onder militairen en magistraten waren al meer dan 6.000 mensen uit hun functie gezet. Bij de poging tot een militaire staatsgreep zijn vrijdag en zaterdag 290 mensen om het leven gekomen. Opvallend is het dat niet één Grijze Wolf is aangehouden, niet dan?

Dodenlijsten Erdogan net als bij de “Nacht van Lange” messen van Hitler
Tunahan Kuzu
PvdA Minister Bert-Euneuch-Koenders zegt dat ”stabiliteit en een niet bestaande Turkse Rechtsstaat nu van ongelooflijk belang zijn in Turkije, voor de Turkse Elite zelf en voor Europese en US Elite. Het is ook van groot belang dat er geen bijltjesdag in Turkije komt.” Kennelijk weet hij zogenaamd niet dat die al aan de gang is.Koenders (Buitenlandse Corrupte Zaken) bralde dat maandagmorgen in Brussel vlak voor hij met zijn ‘EU-Graai-collega’s en hun Boss de Amerikaanse minister John Kerry aan het gratis ontbijt schoof om onder mee de situatie in Turkije te bespreken. En Erdogan in het belang van de NATO vrij te waren van vervolging voor Oorlogsmisdaden en Maffia-Moorden en Heroine en’ IS -Olie-handel’. Of de misdadige toestand in Turkije gevolgen heeft voor de vluchtelingendeal met de EU, wilde Koenders ook niet zeggen. ”Daar gaan we het straks over hebben,hoe wij de boel weer met list en bedrog kunnen rechtbreien, want dat Erdogan net als Hitler een Fascist en Moordenaar is kan ons niks schelen net als toen vlak voor de Tweede Wereld Oorlog Hitler al jaren de Joden, Zigeuners en andere kritische mensen aan het uitroeien was, hahahahaha .”

14 reacties op “Merkel en Rutte zwijgen: ‘Islam-Fascist Erdogan ‘s’ bijltjesdag in volle gang.

 1. Timmerhout zei 4 weken geleden dat de Turken goed op schema lagen voor ’t visum vrij reizen en puike vooruitgang was geboekt.Heb je ‘m nu al gehoord? Merkel loopt bij Erdogan de deur plat.Schopt 3K rechters en 5K agenten de straat op, Merkel en Koenders vinden dat ie de democratische instellingen respecteert. Aapt AH na: die verving ook heel de rechterlijke macht door Freizels.En onze zogenaamd gezag hebbende HR was zo fout als de neten.Is inmiddels zo ver dat de machtigste man van Europa Erdogan is.De VS vindt alles OK,zolang inzetbaar tegen Poetin. Migranten en EU interesseert hen niet(s).Eerst de Engelsen dreigen om in de EU te blijven en nu ze eruit zijn,als eersten in de rij staan om met hen handelsakkoorden te sluiten.Dat noemen ze “business as usual”.

 2. Off topic,

  Marco smeekte voor een opname, hij voelde blijkbaar niet meer voor zichzelf in te kunnen staan.
  Antidepressiva kunnen juist aanzetten tot moord/zelfmoord bij personen waar deze medicatie averechts werken!
  De psychiater die Marco’s opname moest beoordelen negeerde echter zijn smeekbede maar verhoogde wel de dosering antidepressiva….
  Het zou heel goed kunnen zijn dat Marco de moord heeft gepleegd door zijn medicatie ( verhoging ).
  De psychiater in kwestie heeft ernstig gefaald in zijn ” hulpverlening ” richting Marco.
  M.i had deze moord voorkomen kunnen worden indien de psychiater Marco’s smeekbede SERIEUS had genomen.
  Ronduit een drama wat hier is gebeurd met wederom een falende psychiater…!

  http://www.gelderlander.nl/algemeen/binnenland/marcus-smeekte-om-opname-voor-gruwelijk-familiedrama-1.6200349

 3. Turkse vlag: Rood = Rothschild

  Halve maan: = zwarte magie, astrale rituelen en offers en bezweringen volgens de Koran

  Vijfpuntige ster : = Satanische symboliek en kindermisbruik

  Jajaja, allemaal heel duidelijk nu.

 4. Westerse leiders steunen Erdogan en zijn “democratische” instellingen met hart en ziel.Schuift 1zijdig 3K rechters en 5K politie agenten aan de kant.Hoezo democratisch? Men steunt ’n NAVO partner zelfs als deze tegen Westerse waarden indruist.Kortom,maakt geen reet uit, links of rechts.

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. He he eindelijk worden ze wakker ,,de hele boel is een farce om de tegen wind uit te schakelen , geen fan van de beste sultan maar als baasie doet hij het wel goed voor hem en zijn achterban , grijze wolven en deff sol , zal wel weer verdienen aan de horse , en Europa fascisten die ons lijden \ leiden staan te kijken als een stel sufferds , niks geleerd de afgelopen 70 \Bernard jaren een Europa ! Top de fascisten winnen weer , en wie heeft het zo gedaan , Poetin ! Via Amerika ! stelletje Hollandse gouden eeuw helden !! Nederland een land van lafharten \ zooitje jujets

 7. Werken bij Defensie je moet het maar kunnen

  Na de oorlog is iedereen verzetsstrijder, tijdens de oorlog is het gros van de verzetshelden gewoon trouw lid van de Turkse NSB. Alle reden om onze superieuren de met medailles behangen matennaaiers van defensie de kolf van het geweer in hun hol te proppen.

  Erdogan organiseerde eigen coup. Reconstructie

  Onze Turkse helden slaan een jonge jongen die op militaire oefening was en plots overging in de Erdogan coup tot moes.

  Lees meer: http://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/hoe-erdogan-zn-eigen-coup-organiseerde-reconstructie/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s