(van onze Dolgedraaide PvdA-hoertjes redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Aboutaleb discrimineerd Feijenoord Fans, die worden wel opgepakt als die demonstreren en de altijd in hun auto’s toeterende Turken niet.
PvdA Burgemeester ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ van Rotterdam roept leden aboutaleb_verbiedt_oudejaarsfeest_in_maassilo-2009-12-01_0van de Turkse gemeenschap in Nederland op kalm te blijven en lid te worden van de PvdA of van de ‘PvdA-spijtoptantenpartij’  Denk.NL. Daarnaast roept hij ook nog op de politieke spanningen in Turkije niet over te brengen naar ‘Elite-Schurkenstaat-NL’. Aboutaleb doet deze oproep als plaats vervangend VVD-Premier van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”, aangezien deze voor twee maanden op vakantie is op een Staatsgeheim ‘Jongens-Demmenik- Eiland’.

Criminele Burgemeesters en de King van Saoudi Arabië willen Aboutaleb als Leider van PvdA.

Sultan Erdogan’ en zijn islamitisch fascistische leermeester en de ‘Blinde’ EU van Merkel en haar ‘loopjongen Rutte’.
Aboutaleb ziet een stijging van spanningen tussen aanhangers van de Turkse president ‘Sultan Recep Erdogan’ en volgelingen van diens rivaal, de islamitische geestelijke gestoorde Fethullah Gülen. Hij ziet geen spanningen in de ‘Hel van Rotterdam’, alwaar de werklozen mede door hem en de (on)-Leefbaar fascisten tot op het bot dagelijks worden vernederd.

,,Ik roep beide groepen op kalm en dom te blijven”, bralde hij zondag.
President ‘Sultan Erdogan’ beschuldigde Godsdienst waanzinnige Gülen, die als Miljardair in ballingschap in de VS leeft, ervan het brein te zijn achter de mislukte gelukte schakel de onafhankelijk ‘Gerechtelijkemacht- Staatsgreep’ uit van vrijdagavond en eist diens uitlevering. Gülen, vroeger een Gangster-kompaan van Erdogan, ontkent elke betrokkenheid. Aboutaleb: “Neem een voorbeeld aan mij, toen ik pas geleden nog (terecht) werd uitgemaakt als ‘Graai-King Willem loopjongen’, Maffioso en Moordenaar tijdens de “Bilderberg Catwalk” bleef ik ook kalm en stak zelfs lekker puh mijn duim op tegen de kritische goed opgeleide mensen die mij de waarheid zeiden, ha,ha,ha,ha,ha”.

 

Aboutaleb discrimineerd  Feijenoord Fans door als ze demonsteren op te pakken middels een ‘Nazi-Razzia’ en de Turken ongemoeid te laten.
Enkele honderden mensen hebben zaterdag zonder toestemming (daar kan deunen de NVU schapen nog wat van leren, zie hiervoor video) van de Rotterdamse (corrupte)driehoek( =Burgmeester, Hoofdofficier en ‘Graai -Hoofdcommissaris’) onderleiding van de ‘Nederlandse Erdogan-partij- Denk.NL‘ in Rotterdam Denk Niet Partijbetoogd tegen de mislukte couppoging in Turkije. Aboutaleb zei ook bereid te zijn gesprekken te leiden tussen beide Turkse groeperingen als publiciteit geile  Zonnekoning. ,,Als dat gewenst is, zal ik dat zeker niet nalaten”, aldus de aan hoogmoed leidende burgemeester ‘PvdA Huismarokkaan’. Hij heeft eerder ook gesubsidieerde bijeenkomsten geleid tussen corrupte Turkse en Koerdische leden van de Deelraden en Gemeenteraad in de ‘Hel van Rotterdam’ om de spanningen weg te nemen tussen deze groeperingen(kuch).