(van onze Dolgedraaide Fascistische PvdA redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 13 Criminele PvdA Burgemeesters, Joe Biden en de King van Saoudi Arabië willen Aboutaleb Joe Biden Ahmed Aboutalebals Leider van PvdA (Video).
Aboutaleb is net terug van ‘US -Elite-Maffiabosss Joe Biden’, de ‘Royaal-Massamoordenaars’ van Saoedi Arabië en de Bilderberg Conferentie,alwaar hij terecht is uitgemaakt( hilarischeVideo) voor ‘Bolle-loopjongen’ van ‘Graai-King Willem’ en de Moordende ‘Elite-Maffia’ of hij voert al hun ‘SS-Mars-orders’ uit. PvdA bekent ‘Fascistische-Kapitalistische’ kleuren en heeft Demonstraties verboden Het is niet bekend of zij dit moesten doen van de VVD-misdaadgroep en/of Merkel. Riepen nog niet zo lang gelden 13 Criminele niet goed bij hun hoofd zijnde PvdA ‘Graai-Burgemeesters’ hun partijgenoot bendelid Aboutaleb’ op om de Leider te worden van de PvdA of hij verbied als echte NSB-er het fundamentele recht op Demonstraties. M.a.w. een stem op de onleefbare PvdA is een stem tegen de Democratie en voor het ‘Kapitalistische-EU-fascisme’ van Führerin Merkel en de grootse Misdaadbank van de wereld Goldman en Sachs.

Tweede Kamer debat (bankier)- Terrorisme: ‘Iedereen leeft hier in zijn eigen armoedige ‘Terror-wereldje’(Video) van ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ 

Wat heeft Holleeder aka‘De Neus’ en PvdA van Asscher met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken?

Razzia Burgemeester Aboutaleb’,die Rotterdam in een ware onleefbare Hel heeft veranderd voor ‘Jan met Pet’ wil geen demonstraties meer toestaan enkele uren voor, tijdens en na voetbalwedstrijden in de Kuip. Aboutaleb schrijft dit in een Aboutalebbrief die woensdag naar het voor het merendeel corrupte en laffe Leefbaar NSB- gemeenteraad. Aboutaleb bralde dit schaamteloos alsof hij dr. Goebbels is na een interne ‘NSB-evaluatie’ van de Onderdrukkings driehoek (de corrupte Burgemeester, de ‘Graai-Hoofdcommissarissen’ en het altijd liegende’ VVD-Openbaar Ministerie’) van de Razzia’ in februari in Rotterdam, waarbij het merendeel onschuldige 326 Feyenoordfans met vrouwen en kinderen zijn opgepakt en in de cel gesmeten. Het leek wel 1940-45.Woensdag verscheen ook het vernietigende rapport van de Nationale ombudsman en de ombudsman van de gemeente Rotterdam over de Razzia-massa-arrestatie van de ‘Zonnenkoning Aboutaleb’ . De ombudsmannen hebben kritiek op de massale ‘SS-Razzia’ aanhouding van de Feyenoordsupporters en de slechte communicatie extreme agressie van de politie naar de betogers. Pikant is het dat Aboutaleb daarmee in de ‘SS-voetsporen’ treed van zijn voorganger de corrupte PvdA ‘Pedo-Burgemeester Ed van Thijn‘,die ook al Razzias hield in Amsterdam, zie Video hierna:

Aboutaleb loog woensdag dit rapport van de ombudsmannen te gaan bestuderen. Hij wil nog geen inhoudelijke reactie Joost Eerdmansgeven op de terechte keiharde kritiek van de Ombudsmannen en “Volksnieuws uit Amsterdam-Noir”en die van “WeAreChange Rotterdam”. Wij hebben uiteraard geprobeerd om de huidige PvdA leider ‘Eichmann Samsom‘ om commentaar te vragen, maar die is twee maanden op vakantie en schijnt een deel daarvan door te brengen in een ‘Merkel-Hitlerjugend zomerkamp’ en was dus niet bereikbaar,Houzee!

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video),