(door Radio Pateo)

Pateo_TV_NLAMSTERDAM-NOIR- Johan Oldenkamp is de deskundige van het Koningshuis  van het ‘Tv- Programma’ van “De Stem van de Straat van Amsterdam-Noir”.
Johan Oldenkamp: De gast voor deze uitzending van Pateo Radio was Steve Brown (1954). Drie decennia geleden stond hij aan het hoofd van de The Happy Family, wat een stichting was voor opvang van randgroepjongeren, maar die volgens sommigen feitelijk fungeerde als een koffieshopketen. Daarna was hij misdaadjournalist voor Veronica en Panorama totdat beroeps-desinformant Peter R. de Vries (1956) hem in een kwaad daglicht plaatste. Tegenwoordig heeft Steve een eigen weblog (link), waarmee hij naar eigen zeggen volksnieuws brengt uit “Amsterdam-Noir”, geholpen door de Street Soldiers en andere anarchisten.

Hij is tevens (co-) auteur van onder andere de volgende boeken: “Drugsbaron in spijkerbroek” (2001; gebaseerd op het origineel uit 1995 van Peter Stuivenberg), “Smokkelroutes en Witwaspraktijken” (1996), “Zware Jongens” (1997), “Killing Fields Amsterdam” (2007), “Banken beroven mensen” (2008) en “Criminele Schlemielen” (2009). In deze aflevering van Pateo Radio spraken Steve en gastheer Johan Oldenkamp over waarheid, desinformatie en hoe de leugen nog altijd doet alsof het zou mogen regeren.

Tijdens het gesprek komende de Duistere criminele ‘Demmink&Claus’, ‘Griezel-Teeven’, ‘Politie-informant Peter R de Vries’, ‘Nep en Fop Graai-King Willem Alexander’ en andere ‘(Pedo)-Elite-gangsters aanbod ‘en de duistere rol van ‘Media-maffia’ en de AIVD van de’ PvdA Snake in Suit Plasterk ‘. Tevens aandacht voor de alles vernietigende Corruptie van de VVD-misdaadgroep en hun PvdA-hoertjes.

[deze aflevering is hier na te beluisteren]