(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is Nederland een Politiestaat van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”? Oordeelt u zelf. COR-politie Frank Giltayhekelde misdadig gedrag Giltay en zijn ‘Graai-Bestuur’. Niemand gearresteerd door ‘Aso-Ard van der Steur’. Op last van de Corrupte ‘Griaa-korpsleiding’ (Graaien allemaal boven de Balkenende norm) is de politie een disciplinair onderzoek gestart tegen Frank Giltay, die onlangs opstapte als voorzitter van de Centrale Ondernemingsraad (COR) na onthullingen van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir over ‘Fraude-declaraties’. Het onderzoek naar de ‘Mega-Fraude’ en Witwassen gaat daarmee een nieuwe Klasse Justitie fase in.Dit heeft de politie van de ‘Mega- Fraudeur’ de VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur zojuist bekend gemaakt via een propaganda persbericht.

Door het Kabinet Kaalgeplukte ‘Verwarde ‘mensen sneller vast in de cel.
De Super Graaier en extreem corrupte Korpschef Erik Akerboom gaf op 8 juni opdracht aan de Afdeling Veiligheid voor de Ard van der Steur Top van de politie, Geen-Integriteit bij de Top van de politie en Klachten van de burgers gaan de doofpot in voor een oriënterend onderzoek naar de besteding en verantwoording van het budget dat door de ‘Graai-korpschef’ aan de corrupte Centrale Ondernemingsraad is verstrekt.“Bevindingen uit dit oriënterend onderzoek geven de korpschef nu aanleiding om een intern onderzoek te starten naar de reeds afgetreden voorzitter van de ‘blinde’ Centrale Ondernemingsraad”, aldus de verklaring. Het ‘Kul-oriënterend’ onderzoek naar de besteding van het COR-budget is nog niet afgerond en blijft parallel aan het nieuwe Doofpot-onderzoek lopen.Volksnieuws uit Amsterdam-Noir berichtte reeds eerder over opgestapte ‘COR-Graai-voorzitter Giltay’ dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan Fraude en Witwassen geheel in stijl van zijn bazen de VVD-misdaadgroep. Mogelijk heeft hij ook net als het Koningshuis een zwarte Witwas rekening in Panama:

Hierover doet de Minister van Klasse Justitie de fraudeur’Ard-sodomie-van der Steur’ vandaag en de komende 2 maanden verder geen mededelingen over , omdat hij op vakantie is en op dit moment loopt te smijten met geld van de belastingbetaler. Het vandaag opgestarte disciplinair onderzoek staat niettemin wel in het teken van mogelijk plichtsverzuim van Giltay, meldt de politie op haar website. Giltay wordt trouwens niet verweten dat hij verzaakt heeft om mensen van de VVDverdrinkingsdood te redden of dat hij gemoord heeft. De Politie ‘Graaier- Giltay’ kwam in opspraak omdat hij op kosten van de belastingbetaler tonnen heeft gegeven aan diners, feestjes, nieuwe kleding en snoepreisjes naar onder meer de Nederlandse Antillen alsof hij Graai-King Willem was. Daarbij is het beschikbare budget ruimschoots overschreden en had ieder andere burger allang en breed in voorarrest gezeten. De corrupte Centrale Ondernemingsraad is het belangrijkste inspraakorgaan van de circa 65.000  merendeel onderbetaalde medewerkers van de politie. De COR bestaat uit een dagelijks bestuur plus enkele tientallen vertegenwoordigers van de verschillende politieregio’s en andere afdelingen van de politie.Giltay heeft ons laten weten dat hij zich zwaar gediscrimineerd voelt. Giltay: “wat heb ik anders gedaan dan al mijn VVD-Bazen, die zich een slag in de rondte declareren en altijd lopen te liegen en bedriegen met goedkeuring van de PvdA-hoertjes. Hier is duidelijk sprake van Klasse Justitie. Kijkt u maar eens op het “Elite-Gangster Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir”, waar ik trouwens zelf ook op sta en als ik een keer eerlijk mag zijn daar ben ik als gewone( zwaar onderbetaald) Wijkagent best wel tros op, hahahahaha“.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video),