(van onze ‘VVD Pedo-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Joran van der Sloot, hoe verwerpelijk ook als mens is de grootse melkkoe ooit Steve Brown ziekenhuisgeweest van de Riool-Media-huurmoordenaars Peter R. de Vries en John van den Heuvel.
Als 17 jarige jongen werd hij de ‘Media-Maffia-Pulp hit’ van de eeuw van Maffia Boss John de Mol en zijn Media Maffia Huurmoordenaar Peter R.de Vries. Daarna storten de aasgieren Van den Heuvel en De Vries zich bloeddorstig op het ‘Monster’ Holleeder(Video). Tussendoor nam de laffe ‘Riool-sadist-Van den Heuvel’ toen Brown net was neergeschoten en het nog niet vast stond dat hij zou overleven Brown te grazen. Ook de laffe sadist De Vries onder begeleiding van bepaalde ‘Teeven- Justitie’ nam Brown te grazen en probeerde hem zelfs te laten wurgen(Video) voor de Camera’s door zijn corrupte en laffe ‘medewerkers-politie’, terwijl de Lafbek zelf keihard wegrende ( Die (af)-rekening staat nog steeds open).

‘Maffioso Peter R. de Vries ‘heeft meer kijkcijfer-doden op zijn geweten dat Joran van der Sloot.

‘VVD-OM-Boss-Herman Bolhaar’ grijpt in achter de schermen bij veroordeling van ‘Kind-Ontvoerder John van den Heuvel’.
Justitie in Peru is tot grote schrik van Van den Heuvel zijn VVD ‘Boss Griezel Teeven’ een onderzoek gestart naar het met verborgen camera’s opgenomen vraaggesprek tussen Joran van der Sloot en ‘Riool-Telegraaf-misdaadverslaggever’ en ‘Politiescribent John van den Heuvel’. Tijdens de ontmoeting in de beruchte Challapalka-gevangenis in Peru ‘onthulde’ Van der Sloot nieuwe leugen feiten over de moord op Stephany Flores en de verdwijning van Natalee Holloway. Hij kreeg daarvoor een aanzienlijk bedrag contant (zwart) betaald.

Scoop: Justitie zet Peter R. de Vries en zijn ‘TBS-Moordenaar Kok’ in om gedetineerde stiekem af te luisteren.
Het Openbaar Ministerie in het district Puno onderzoekt nu hoe de beelden tot stand kwamen en hoe het John van den Heuvelmogelijk was dat de corrupte ‘journalist-gangster’ met verborgen camera’s de gevangenis binnenkwam, wat in NL voor de ‘Riool-Heren’ Van den Heuvel en De Vries de normaalste zaak van de wereld is. John van den Heuvel is gevraagd in Peru tekst en uitleg te komen verschaffen. Het OM zegt de misdaadverslaggever ‘Riool-Rat’ via Nederlandse ambassade in Lima voor verhoor te hebben ontboden. Het corrupte ministerie van Buitenlandse Zaken van de PvdA ‘Eunuch Koenders’ kon dit vanochtend nog niet bevestigen, omdat hij op vakantie is in Peking voor twee maanden. Is dat laatste feit ook geen misdaad? Ook Jorans vriendin Leidy, een ranzige corrupte medewerker van Van den Heuvel en Jorans advocaat Maximo Altez zijn opgeroepen voor verhoor, bevestigt laatstgenoemde. Volgens Altez gaat het om een oriënterend strafrechtelijk onderzoek omdat het OM wil nagaan of er mogelijk strafbare feiten zijn gepleegd. Nu is het wachten op een onderzoek van het Nederlandse OM hoe ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ aan de beelden is gekomen van een politieverhoor op een Rotterdams politiebureau van Joran. Wij verwachten dat een dergelijk onderzoek er nooit zal komen en dat is een bewijs dat NL corrupter is dan een straatarm Derde Wereld land als Peru.

Van den Heuvel en De Vries zijn het Boegbeeld van het ‘Misdaadjournalistiek-drek’.
Van den Heuvel bralt dat hij eerst de uitnodiging van de Peruaanse justitie afwacht en er vanuit gaat dat zijn VVD Boss Teeven het achter de schemen wel regelt dat ook deze misdaad-zaak weer de ‘Demmink-Doofpot ingaat’. „De actie in de gevangenis was bedoeld om nieuwe informatie van Joran over de verdwijning van Natalee Holloway te horen”, liegt de schaamteloze en gewetenloze Van den Heuvel. „Om te voorkomen dat hij verklaringen achteraf zou herroepen, heb ik het gesprek opgenomen en het Pedo Dukebeeldmateriaal later ter beschikking van de corrupte justitie op Aruba gesteld. Joran, zijn vriendin en advocaat wisten van niets en zijn pas na het gesprek door mij op de hoogte gesteld”, aldus de liegende misdaadverslaggever.De RTL- Riool-reportage met daarin het met verborgen camera’s opgenomen gesprek werd in mei uitgezonden en trok in totaal twee miljoen kijkers en was dus weer vet Kassa. Van der Sloot biechtte een zwakzinnig fantasie verhaal op in de op vijf kilometer hoogte gelegen gevangenis op dat hij Stephany Flores vermoordde omdat hij dacht dat ze een FBI-agente of Marsmannetje was en dat hij Natalee Holloway liet verdwijnen in de lucht met hulp van een mededader ‘Prince Andrew’( nee, niet Demmink). Het corrupte feest openbaar ministerie op Aruba ( daar worden alle corrupte ‘VVD-OM’ smeerpoetsen gedumd die extreem vuile handen hebben gemaakt zoals in de zaak Julio Poch) deed onderzoek en zegt nu in afwachting te zijn van een brief van Joran, waarin hij een verzoek doet om in het kader van de zogeheten WOTS-regeling te onderhandelen over een eventuele terugkeer naar Nederland(kuch)

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld.