(van onze Laffe VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en hun Boss de ‘Graai-King’zijn riant twee maanden op vakantie enMark Rutte Ard van der Steur de politie neemt ook zo af een toe ‘spoed-vakantie’ als zij mensen moet redden van de dood. Omstanders van het ‘Misdadige-POLITIE-drama’ in het Drentse Stieltjeskanaal, waarbij zaterdag vier leden uit een familie omkwamen, hebben terechte kritiek geuit op de corrupte Moorden en stelende politie. Laffe Agenten waren snel ter plekke, maar gingen niet te water. „Je wilt niet nog meer politie slachtoffers”, bralde een schaamteloze woordvoerder van de politie maandag.

„De laffe agenten hebben overlegd met de meldkamer of ze het kanaal in zouden gaan. ’Doe het niet en laat ze maar verdrinken en beroep je op ‘Ard van der Steur-geheugenverlies ’, heeft de meldkamer gezegd”, aldus de zegsman. Hoe kan een meldkamer überhaupt beoordelen of een situatie  levensgevaarlijk is? De vier zaten in een auto met aanhanger die aan het einde van de ochtend in het kanaal terechtkwam. Voorbijgangers zagen de auto het water in rijden en alarmeerden de politie en staken op een na verder ook geen hand uit. Het is lafheid alom wat de klok slaat in ‘Tokkie-TV-NSB-Nederland’. De slachtoffers zijn de 65-jarige opa John Mannessen, zijn zoon Marco (44), diens partner Sukanya Khongnam (34) en hun 2-jarige zoontje Sky. Waarom zijn die lafbekken van de politie op zijn minst niet het water ingedoken om polshoogte te nemen rond de auto. Daar was geen enkel gevaar aan verbonden.

Hulpmiddelen: Wetboek van Strafrecht. * Artikel 450. (Hij die, getuige van het ogenblikkelijk levensgevaar waarin een ander verkeert, nalaat deze die hulp te verlenen of te verschaffen die hij hem, zonder gevaar voor zichzelf of anderen redelijkerwijs te kunnen duchten, verlenen of verschaffen kan, wordt, indien de dood van de hulpbehoevende volgt, gestraft met hechtenis van ten hoogste drie maanden of geldboete van de tweede categorie.) “
Er bestaan geen richtlijnen voor de politie als het gaat om reddingsacties en ook niet als zij stelen of moorden”, liegt de woordvoeder( zie artikel 450). „We zijn hulpverleners voor ons zelf net zoals onze Boss de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Ard-sodomie-van der Steur’ . Als je de auto nog ziet, dan ga je natuurlijk het water niet in als het niet te koud is. In dit geval was de wagen niet meer te zien en dat is  het:voor wat je niet ziet is er niet,toch? Dan wordt het onveilig voor ons uniform. Bovendien hadden de agenten niet de benodigde hulpmiddelen zoals een zwembroek, zwemvliezen en een koud biertje en dan is het gewoon een half uurtje wachten op het duikteam van de brandweer”, lichtte de Knettergekke woordvoerder toe.

Hij kan zich voorstellen dat omstanders het misschien vreemd en laf vonden dat de politie geen reddingspoging deed. „Het is een afweging die je als corrupte Lafaard maakt. De vraag is: kan ik het verschil maken en is het veilig voor mijzelf en kan ik er beter van worden ”, aldus de woordvoerder. En dat was het zaterdagochtend niet. Het gezin dat om het leven kwam, woonde net in het Drentse Stieltjeskanaal en wilde daar een nieuwe start maken. De familieleden waren kort geleden met z’n vieren naar het kleine lintdorp verhuisd. Sukanya was hoogzwanger van haar tweede kindje. Opa John had twee jaar geleden zijn echtgenote verloren aan kanker. En dus is deze familie weliswaar niet vermoord door de politie of toch wel?