(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMDTERDAM-NOIR- De Allround ‘BN-Hoer-Beau van Erven Dorens’ van ‘Maffia Boss John de Mol’ belazert Nico van den Ham (video) met zijn ‘Daklozen’ Leed Show’. De man heeft werkelijk waar bij alle Riolen van RTL zijn bloed-brood verdiend.
Nu geven wij al tijden systematisch om de zoveel tijd aandacht aan de Daklozen en kennelijk ziet’ RTL-Riool’ daar nu Bloed-brood in en komt met een ‘Daklozen-Leed- Show’.
Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting. Rutte, Samsom en hun Beau willen het niet weten ( zie Video Van den Ham).

Het smerige en walgelijk programma Deurwaarders van RTL is kennelijk zo’n ‘Bloed-commercieel’ succes dat RTL het nu wil gaan uitbreiden met de ‘verwardere’ mensen die hun huis zijn uitgezet door onmenslijke Deurwaarders met hulp van het ‘Politie-tuig’ in dit verband. Er is al aan tijdje een Tv-programma die het leed van arme sloebers die onmenselijk worden bejaagd door het criminele ‘Deurwaarders- Tuig’ dat niet schroomt om zelfs een huisdier in beslag te nemen en te veilen bij RTL-Riool. De smeerpoetsen van RTL hebben dat meer dan ranzige programma voorzien van een’ vlotte’, ‘spannende’ “Tokkie-TV” naam:“Deurwaarders: Betalen of Leeghalen”. Welke zieke sadisten kijken naar dit soort van smakeloze en schaamteloze leed progamma vragen wij ons af. Dat merken en bedrijven rond dat programma adverteren is te walgelijk van woorden. Al die merken en bedrijven zouden massaal moeten worden geboycot. Misschien iets voor een facebook actie? Laten ze bij RTL eens een walgelijke, ranzige ‘spannende’ en sensatie programma maken van het Cocaïne en sex leed van de vrouw ‘BN-Hoer Wendy ‘van de RTL directeur uitzenden, toen zij losgeslagen in de Amsterdamse Onderwereld zich een gat in de rondte snoof en neukte in de diverse ‘Homeless crack holen’.
Hoe het ook zij, het slaat toch werkelijk alles: Eerst zendt men uit hoe goed de Deurwaarders en politie wel niet zijn die mensen Homeless maken. En daarna komt de Top Allround ‘BN-Hoer Beau van Erven Dorens’ met een ranzig programmaatje hoe zielig die mensen zijn die op straat zijn gesmeten door de Deurwaarders. Laat RTL en zijn ‘BN-Hoer Beau’ hun malle moer in de maling nemen.

Reactie Beau van Erven Dorens op Nico van den Ham. 

Vele jaren tracht Nico van den Ham -tevergeefs- de reguliere media te bewegen aandacht te besteden aan het door criminele rechters massaal schenden van de mensenrechten van Jan met de Pet waaronder daklozen. Toen was daar een paar maanden geleden, nota bene voor de Amsterdamse Rechtbank, Beau van Erven Dorens die, de ook dakloos gemaakte, Nico toezegde mee te mogen werken aan een RTL4-programma dat gaat over daklozen. Nico zou worden teruggebeld, maar Nico werd niet teruggebeld. Na 3 keer zelf dan maar te hebben gebeld en na 3 keer eene-mail te hebben gestuurd waarop ook geen antwoord kwam, plaatste Nico gisteren het artikel (met video) >>> Beau van Erven Dorens belazert Nico van den Ham op zijn site. Toen belde Beau, Nico wel (onmiddellijk) en dat resulteerde weer in de inmiddels aan Nico toegezonden onderstaande video met het verzoek die te publiceren. Let op! Beau heeft zijn haren niet gekamd. Zie ook onder deze video! Meer Lezen en schokkende Video bij ‘Volks-journalist’ en ‘Verzetsheld’  Nico van den Ham.