(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-OVV van ‘007 King HM17 Tjibbe Joura’:Geen heropening ‘Doofpot-onderzoek’.
Waarom krijgen de nabestaande van MH117 niet direct zonder tussenkomst van Rutte en de corrupte ex AIVD Boss en nu gedetacheerd als ‘Ambassadeur’ drs. Kees Jan René Klompenhouwer de onvertaalde originele brief van Porosjenko? En waarom stuurde De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007Porosjenko die brief niet in het Engels en/of het Nederlands direct aan de nabestaande maar eerst aan Klompenhouwer die jaren voor de CIA heeft gewerkt als AIVD directeur en nu als Ambassadeur nog steeds? Is er dan niemand in het corrupte regiem van Porosjenko die een Engelse en/of Nederlandse brief kan schrijven? Welk duister ‘Elite-Complot’ zit daar nu weer achter? De Oekraïense extreem corrupte en moorddadige president Oligarch Porosjenko heeft de nabestaanden van de ramp met vlucht MH17 een grove leugen brief gestuurd via de Ambassade van de ex AIVD directeur Klompenhouver. Het is een antwoord op hun brief van zeven maanden geleden met onder meer het verzoek om eindelijk eens de radarbeelden van het moment van de ‘Slachting-crash-Complot’ te verstrekken. Kennelijk kon hij wel de Engelse brief lezen van de nabestaande, maar heeft hij zeven maanden nodig gehad om een antwoord te geven bedenken. Waarom zo lang?  En het is nog steeds niet duidelijk wat er in de brief staat en in hoeverre wordt ingegaan op het verzoek voor de simpele waarheid. Rutte liegt van niks te weten, maar zijn AVID in vereniging met de CIA ‘vertaald’ nu op dit moment de brief.

Oliver Stone: ‘CIA met Maffiafamilie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne’.Met Negatief reis advies van de AIVD geen Slachtoffers Mh17.

‘Populist Rutte’:Nog maanden brallen over ‘Maffia-Oekraïneverdrag’. Verhoeven door het Dolle heen(Video).
De rechtse Populist en altijd liegende Premier Rutte heeft laten weten dat de brief op de Nederlandse ambassade in Kiev wordt vertaald Obama Ruttein de VVD Leugen Stijl. Als ze deze brief maar niet ‘kwijt’ raken zoals  de ‘Witwas-bonnetjes’ van de’ VVD Griezel Teeven’ en de Srebrenica fotorolletjes. Hoe lang dat zal duren, is niet bekend, want een brief ‘vertalen’ duurt nou eenmaal in die corrupte en leugen ‘AIVD&CIA- kringen’ weken, zo niet maanden. Rutte zal zelf de brief niet lezen om het Doofpot-onderzoek niet te storen, want dat laat hij zijn ‘billenmaatje Gordon’ doen. ‘Kanonnenvoer-Generaal Rutte’, Psycho ”Jaap-NATO- Scheffer en Porosjenko hebben elkaar vanmorgen op de tweede dag van de NAVO-top ontmoet op de toilet. Het is niet bekend of  Prorosjenko die twee NSB-lafbekken Rutte en Scheffer een paar klappen heeft verkocht of omgekocht of wie zal het zeggen verkracht. Wat deed Porosjenko daar überhaupt, Poresjenko Ruttegezien het feit dat zijn Maffia-rijkje geen lid is van de ‘ Obama-Haatzaai-NATO’. Krijgt het Nederlandse Volk daar ook nog een uitleg brief over als Rutte terug is van zijn twee maanden durende vakantie naar een ‘VVD-Demmink-Heren’  ‘Jongens eiland‘? De radarbeelden geven meer duidelijkheid over wat er op 17 juli 2014 in het luchtruim van Oekraïne gebeurde en dat is het laatste wat de extreem rechtse populisten Rutte en Porosjenko willen. Dat bleek wel toen Brown op de Dam wat vragen wilde stellen aan de Rechtse populisten D66, VVD, PvdA en Groenlinks op de Dam inzake het Maffia associatieverdrag en gelijk fysiek werd aangevallen door de corrupte politie.

Populist Rutte’: Nog maanden brallen over ‘Maffia-Oekraïneverdrag’. D66-Verhoeven door het Dolle heen in de Tweede kamer.
Niets staat nog  wetenschappelijk en bewijsbaar vast in de ‘MH17- Doofpot’. Ondanks dat beweren Obama en zijn ‘Little Dutch Gaylord Rutte’ en de Leugen AIVD en hun boss de CIA steevast dat het toestel werd neergehaald door een raket, maar niet waar vandaan die werd afgevuurd en door wie.‘

‘Gangster-Ambassador Darius’ of Lithuania challenge Steve Brown to repeat his words from Oliver Stone against Ukrainians mob.
De nabestaanden hebben laten weten het antwoord met belangstelling tegemoet te zien, maar totaal geen vertrouwen te hebben in de Darius Semaška Steve Brown‘Maffia Boss Porosjenko’ en zijn gabber in ‘Doofpot-crime Rutte’.In januari stuurde een groep nabestaanden een brief naar de Ultra-Rijken Porosjenko en zijn Russische collega Poetin. Poetin reageerde binnen enkele dagen met de mededeling dat alle radargegevens die er zijn, beschikbaar zijn gesteld. Er zijn wel radarbeelden beschikbaar gesteld aan de ‘Doofpoot-Onderzoeksraad’ voor Veiligheid voor de ‘Graai en Naai Elite’, maar dat ging alleen om video-opnamen van de radarbeelden, niet de originele beelden loog de ex Baas van de AIVD Ducht 007 Joura en een heus maffia pak.

De PvdA ‘Super EU-Graaier-Frans Timmermans‘ staat huilend borg dat alles wat in de komende brief staat echt waar is:

 

Binnenkort: “Stem van de Straat van Amsterdam-Noir” op TV. Prof Cees Hamelink: mooi initiatief; ik denk graag mee!