Porosjenko stuurt nabestaanden MH17 ‘Leugen-brief’ op verzoek van Populist Rutte.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-OVV van ‘007 King HM17 Tjibbe Joura’:Geen heropening ‘Doofpot-onderzoek’.
Waarom krijgen de nabestaande van MH117 niet direct zonder tussenkomst van Rutte en de corrupte ex AIVD Boss en nu gedetacheerd als ‘Ambassadeur’ drs. Kees Jan René Klompenhouwer de onvertaalde originele brief van Porosjenko? En waarom stuurde De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007Porosjenko die brief niet in het Engels en/of het Nederlands direct aan de nabestaande maar eerst aan Klompenhouwer die jaren voor de CIA heeft gewerkt als AIVD directeur en nu als Ambassadeur nog steeds? Is er dan niemand in het corrupte regiem van Porosjenko die een Engelse en/of Nederlandse brief kan schrijven? Welk duister ‘Elite-Complot’ zit daar nu weer achter? De Oekraïense extreem corrupte en moorddadige president Oligarch Porosjenko heeft de nabestaanden van de ramp met vlucht MH17 een grove leugen brief gestuurd via de Ambassade van de ex AIVD directeur Klompenhouver. Het is een antwoord op hun brief van zeven maanden geleden met onder meer het verzoek om eindelijk eens de radarbeelden van het moment van de ‘Slachting-crash-Complot’ te verstrekken. Kennelijk kon hij wel de Engelse brief lezen van de nabestaande, maar heeft hij zeven maanden nodig gehad om een antwoord te geven bedenken. Waarom zo lang?  En het is nog steeds niet duidelijk wat er in de brief staat en in hoeverre wordt ingegaan op het verzoek voor de simpele waarheid. Rutte liegt van niks te weten, maar zijn AVID in vereniging met de CIA ‘vertaald’ nu op dit moment de brief.

Oliver Stone: ‘CIA met Maffiafamilie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne’.Met Negatief reis advies van de AIVD geen Slachtoffers Mh17.

‘Populist Rutte’:Nog maanden brallen over ‘Maffia-Oekraïneverdrag’. Verhoeven door het Dolle heen(Video).
De rechtse Populist en altijd liegende Premier Rutte heeft laten weten dat de brief op de Nederlandse ambassade in Kiev wordt vertaald Obama Ruttein de VVD Leugen Stijl. Als ze deze brief maar niet ‘kwijt’ raken zoals  de ‘Witwas-bonnetjes’ van de’ VVD Griezel Teeven’ en de Srebrenica fotorolletjes. Hoe lang dat zal duren, is niet bekend, want een brief ‘vertalen’ duurt nou eenmaal in die corrupte en leugen ‘AIVD&CIA- kringen’ weken, zo niet maanden. Rutte zal zelf de brief niet lezen om het Doofpot-onderzoek niet te storen, want dat laat hij zijn ‘billenmaatje Gordon’ doen. ‘Kanonnenvoer-Generaal Rutte’, Psycho ”Jaap-NATO- Scheffer en Porosjenko hebben elkaar vanmorgen op de tweede dag van de NAVO-top ontmoet op de toilet. Het is niet bekend of  Prorosjenko die twee NSB-lafbekken Rutte en Scheffer een paar klappen heeft verkocht of omgekocht of wie zal het zeggen verkracht. Wat deed Porosjenko daar überhaupt, Poresjenko Ruttegezien het feit dat zijn Maffia-rijkje geen lid is van de ‘ Obama-Haatzaai-NATO’. Krijgt het Nederlandse Volk daar ook nog een uitleg brief over als Rutte terug is van zijn twee maanden durende vakantie naar een ‘VVD-Demmink-Heren’  ‘Jongens eiland‘? De radarbeelden geven meer duidelijkheid over wat er op 17 juli 2014 in het luchtruim van Oekraïne gebeurde en dat is het laatste wat de extreem rechtse populisten Rutte en Porosjenko willen. Dat bleek wel toen Brown op de Dam wat vragen wilde stellen aan de Rechtse populisten D66, VVD, PvdA en Groenlinks op de Dam inzake het Maffia associatieverdrag en gelijk fysiek werd aangevallen door de corrupte politie.

Populist Rutte’: Nog maanden brallen over ‘Maffia-Oekraïneverdrag’. D66-Verhoeven door het Dolle heen in de Tweede kamer.
Niets staat nog  wetenschappelijk en bewijsbaar vast in de ‘MH17- Doofpot’. Ondanks dat beweren Obama en zijn ‘Little Dutch Gaylord Rutte’ en de Leugen AIVD en hun boss de CIA steevast dat het toestel werd neergehaald door een raket, maar niet waar vandaan die werd afgevuurd en door wie.‘

‘Gangster-Ambassador Darius’ of Lithuania challenge Steve Brown to repeat his words from Oliver Stone against Ukrainians mob.
De nabestaanden hebben laten weten het antwoord met belangstelling tegemoet te zien, maar totaal geen vertrouwen te hebben in de Darius Semaška Steve Brown‘Maffia Boss Porosjenko’ en zijn gabber in ‘Doofpot-crime Rutte’.In januari stuurde een groep nabestaanden een brief naar de Ultra-Rijken Porosjenko en zijn Russische collega Poetin. Poetin reageerde binnen enkele dagen met de mededeling dat alle radargegevens die er zijn, beschikbaar zijn gesteld. Er zijn wel radarbeelden beschikbaar gesteld aan de ‘Doofpoot-Onderzoeksraad’ voor Veiligheid voor de ‘Graai en Naai Elite’, maar dat ging alleen om video-opnamen van de radarbeelden, niet de originele beelden loog de ex Baas van de AIVD Ducht 007 Joura en een heus maffia pak.

De PvdA ‘Super EU-Graaier-Frans Timmermans‘ staat huilend borg dat alles wat in de komende brief staat echt waar is:

 

Binnenkort: “Stem van de Straat van Amsterdam-Noir” op TV. Prof Cees Hamelink: mooi initiatief; ik denk graag mee!

 

9 reacties op “Porosjenko stuurt nabestaanden MH17 ‘Leugen-brief’ op verzoek van Populist Rutte.

 1. Die hele chantage truc van Frans Timmerdinges om via de MH17 te kijken hoe zelfstandig het Oekraïense luchtruim is heeft alleen aan kattelieke Frans voor-
  -deel gebracht en voor de rest verlies&verliezers.
  Nationale zwartgallige eenheid simuleren middels een verhullend doden ritueel.
  Geen spijkers met koppen maar slappe jankpraatjes op puberniveau. Zal wel als
  vertederend hebben moeten overkomen van vieze Fransje .

  Het enige wat ik Mart Rukke heb horen liegen was . . . de brief niet lezen vanwege eventuele verdachte aantijgingen op later tijdstip Zus&Zo en meerdere juridische indekkerij vanwege Dit&Dat. Of je hem nu hoort of de kalende Luldewijk. Een natte pot. Zichzelf juridisch uit de wind houden en nu met vakantie. Die kunnen nog altijd deurwaarder worden Martje Ruk en Luldewijk As .

 2. Advocaten moeten hiervan werk maken.Moeten ’n voorbeeld aan Lockerbie nemen waar nabestaanden ruimschoots zijn bedeeld om ’t leed enigszins te verzachten. In deze heb je aan ’t NL rechtssysteem niets: zowat ’t voor dit soort gevallen meest achterlijke systeem ter wereld. Met geld krijg je je geliefden toch niet terug, is ’t schijnheilige argument en doet ’t vervolgens met ’n Jodenfooi af. NL Staat vindt dan ook nog dat ze moreel correct heeft gehandeld. Hollandse rekenkunde (arithmetique hollandaise) noemt men dat buiten NL.

 3. Moge de schepper hun snel de hel in pompen
  Holland moge u uw voet dippen in de bloed van uw tegenstanders en ook de tong van uw hond

 4. Den haag heeft toch het ICC? (international criminal court) hier is deze zaak zeer geschikt voor maarja ook dit nep instituut hangt van leugens en fraude aan elkaar en ben eigenlijk wel benieuwd of hier ook een foootooo van keuning wimpie aan de muur hangt.

  het statuut van rome is door de verenigde nazis getekend op 17 juli 1998 dus aan de datum van 17 juli kan het niet liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s