(van onze Dolgedraaide PvdA redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PvdA staat na drie jaren roven en plunder van de zieke, oudere en werklozen op 8 zetels en alles wijst er op datAboutaleb zij  na de komende Landelijk verziekingen blij mogen zijn met een of twee zetels.
Dertien criminele PvdA-burgemeesters en de Koning van Saoedi Arabië’ hebben die Corrupte volgevreten bolle ‘PvdA-Huismarokkaan’ de Rotterdamse ‘Zonnekoning ‘Abouteleb’ opgeroepen de Lijstaanvoerder te worden van de PvdA-hoertjes. Onder Burgemeester Aboutaleb is Rotterdam een ware ‘Onleefbare-Hel’ geworden voor de gewone man en vrouw. De 13 niet goed bij hun hoofd zijnde PvdA Burgemeesters motiveren hun oproep door te stellen dat Aboutaleb de ‘NSB-man’ is die NL weer kan verenigen en klaarstomen om op te trekken naar het Oostfront tegen Poetin.

De Ratten verlaten het zinkende PvdA schip.

 

Hollandse delegatie van King Willem met zijn ‘Huismarokkaan Aboutaleb’  uitgejouwd voor Nazi en Maffia op Catwalks Bilderberg2016. NOS geschokt.
Binnen de corrupte PvdA Top bestaat de angst dat er te weinig bekende beruchte ‘Graai-PvdA-kopstukken’ meedoen aan de aboutaleb_verbiedt_oudejaarsfeest_in_maassilo-2009-12-01_0lijsttrekkersverkiezingen. PvdA Geestelijk Gestoorde Fresen: “Dan zal de PvdA dus ook niet profiteren van de aandacht die zo’n verkiezing trekt in de Mainstream&Maffia-media en de Staats-NOS. Die heeft de PvdA wel heel hard nodig”. ‘Eichmann Samsom’ maakt in het najaar bekend of hij zelf meedoet als ‘PvdA-Imam’ of vrijwillig een privé psychiatrische kliniek ingaat met behoudt van het Luxe Wachtgeld net als Ronald Plasterk.De kans bestaat ook dat de loopjongen van Rutte vicepremier Asscher zich ook beschikbaar stelt, zodat hij nog meer armen door de Schoorsteen kan jagen.Een beroeps Leugenaar woordvoerder van de Rotterdamse burgemeester laat weten dat Aboutaleb niet zal reageren op de oproep van de PvdA-burgemeesters, want dat is hem te min. Daarnaast wees hij er op dat Aboutaleb als Hofnar van King Willem recentelijk terecht voor Maffia en Moordenaar is uitgemaakt tijdens de” Bilderberg Catwalk” en daar geen trek meer in heeft als narcist.Maar de Hoofdreden dat de Aboutaleb niet meedoet is dat hij wat mooie aanbiedingen op zak heeft van de Koning van Saoedi Arabië en anders gewoon van zijn wachtgeld gaat genieten in Marokko. Off the record heeft Aboutaleb laten weten overal voor in te zijn, maar niet als Lijstaanvoerder van een obscure eenmanspartij te kakkert te gaan zitten in de Tweede Kamer.