(door Volks-journalist ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- De enige die ooit aandacht heeft gegeven aan de Chinese Maffia ben ik. De Laffe, corrupte Misdaad-journalisten hebben inWim van der Pol Crimesite hun hele bestaan nog nooit één Chinese Maffia Boss genoemd. Waarom ? Het laffe en corrupte “Crimesite” maakt het helemaal bont met hun zogenaamde “Crime-Top100“waarin zijn niet één Chinese Maffia baas vermelde. Terwijl die Chinese Maffia bazen die ik persoonlijk heb gekend de Capo di tutti cape waren en zijn van die Crime-Top100.  Zelfs de op één na grootse Baas der Bazen Jocic ( ook jaren mee omgegaan en daar komt later een docu over) bekende ooit tegen mij: “Jouw Chinese vrienden zijn zeer machtige zakenmensen” en erkende daarmee dat zij meer (Moord)-macht en geld hadden dan hem en zijn ‘Moord machine-groep’. Maar we gaan verder: Zelfs de zwakzinnige laffe TBS Moordenaar Martin Kok staat op die Crimesite lijst boven de Chinese Maffia Bazen liet de corrupte onbenul van Crimesit Vincent Verweij trots weten bij Een Vandaag en dat is geen Belgenmop. Ook de kennelijk inmiddels seniele Marian Husken van Vrij-(dom)-Nederland vond Kok een echte slimme Gangster bij EenVandaag, die toch echt 18 jaar heeft gezeten in de cel, alwaar zij hem vaak had ontmoet pochte ze. Tja, daar moet je wel slim voor zijn om bijna de helft van je leven in de cel te zitten. Het lijkt er verdomd veel op dat de enige ervaring en kennis die de Misdaadjournalisten hebben met Chinezen is Chinees eten en dat willen de corrupte Lafbekken kennelijk ook graag zo houden.

Maar dat is niet het enige dat ontbreekt op die Crimestite Kul-Top 100. Zo ontbreken ook de criminele “Top 20 +Burgemeesters” en de Peter R de Vries Martin Kok“Top 200 + Politici en Bestuurders”op de Crimestite ‘Crysite-Lijst’. Zijn ze nou zo achterlijk bij Crimesite en het ‘Misdaadjournalistiek-drek'(Video) of is het  hun methode om het Nederlandse Volk te misleiden en af te leiden van de echte Top (Elite)- Gangsters, waarvoor zij ironisch genoeg voor werken. Een Vandaag kent in dit verband geen enkele schaamte want zij plaatsen de Riool-Website van Kok ‘Geilneef Peter R. de Vries ‘ op één lijn met die van de ‘Pedo-dwerg Henrik Jan Korterink’. Nou, die laatste sluip Media-huurmoordenaar Korterink staat toevallig al jaren on onze Most Wanted List met stip in de Top drie, dat hij zich moet verantwoorden middels ‘Snel-klaprecht’ voor het Volkstribunaal.

Ik beschrijf de Chinese Maffia o.a. in mijn boeken Steve, Brown Drugsbaron in Spijkerbroek, Killing Fields of Amsterdam en Gangsta’s Paradise. Daarnaast heb ik de Chinese Maffia waar ik jaren mee heb omgegaan reeds uitvoerig vermeldt in Greetings from the Dutch underworld(Video).

En binnenkort komen wij als eerste  met de eerste onthullende Docu die de oppermachtige Chinese Maffia in het bijzonder in Amsterdam en in het algemeen in Nederland en in het buitenland behandelt.

 

Noot: Lijst van Chinese Triades (Triad (organized crime)meer dan 1.5 miljoen Bendeleden)