( van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zijn in de laatste dagen twee poor Black’s vermoord door de politie en zijn er vandaag vijf agenten vermoord in de USA. Is hier weer sprake van een geweldsspiraal tussen politie en de ‘Black -Poor-Getto’ zoals bijv. in de jaren ’60 van de vorige eeuw. UnknownHet zou niet is de eerste keer zijn in de Inktzwarte ‘Moorden-Riots-Geschiedenis‘ van de politie van de ‘USA-Elite’: “How the 1960s’ Riots Hurt African-Americans”.

Solitary Watch: Hell Is a Very Small Place.

Major race riots have occurred in the United States at least since the Harlem Riots of 1948, but the 60’s surpassed anything previously Hillary Trumpexperienced. The five day Watts riot in August, 1965 saw 34 people die and a thousand injured; and the 1966 Detroit riot, 43 deaths. Following Martin Luther King’s assassination in 1968, rioting broke out in over 120 cities including Chicago and Washington. We still had miles to go before we could sleep. Hoe kan deze jarenlange geweldspiraal tussen de Poor en de politie van de ‘Graai-Elite’ eindelijk eens worden opgelost. Is er nog hoop? De huidige Presidents kandidaten de onder ede Liegende ‘War Mongol Hillary Clinton‘ en de waanzinnige Trump zijn beide puur Evil en daar heeft normale gemiddelde Amerikaan dus niets goeds van te verwachten. Staat de US aan de voornavond van een kleine Burgeroorlog van de arme massa tegen de 2 procent Ultra-Rijken? Wie zal het zeggen. Maar gelukkig is President ‘Freak Obama’ vandaag in Warschau op de ‘Haatzaai -NATO-Top‘om de kaalgeplukte US en de EU burgers te ‘beschermen’tegen Poetin (kuch). President Obama bralde in zijn (propaganda)-NATO-Persconferentie vooral de Homeless People in de US en EU tegen Poetin te willen beschermen.

 

Tot Slot :Rutte:”Voordat ik 2 maanden op vakantie ga laat ik Poetin een ‘NL-poepie’ ruiken voor mijn Boss Obama en de Wapenhandel van mijn bendelid Hennis  door 100 man kanonnenvoer naar de Russische grens te sturen, hahahahahah”.