Kabinet en Kamer twee maanden vet betaald op vakantie. King Willem Graait mee.

( van onze ‘Royaal- Elite-vakantie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- “PvdA Eerlijk- Delen”: ‘Jan met de Pet’drie weken op vakantie en het ’Kabinet en de TweedeEberhard van der Laan Beatrix Kamer 2 maanden op vakantie,Houzee!
Ook ‘Graai-King Willem’ gaat weer op vakantie en houdt hoe lang hij gaat en zijn bestemming weer eens geheim. Men kan veel zeggen van de Regering en het ‘Nep en Fop parlement’ maar als het op vakantie aankomst zijn ze even niet verward en nemen het er van. De gewone hardwerkende man gaat 3 weken op vakantie en de ‘Bijstandsgerechtigde Labbenkakken’ kunnen al jaren niet meer op vakantie, omdat hun karige vakantiegeld wordt afgepakt door het ‘Deurwaarders-Tuig’ en de Belastingdienst van de VVD ‘Gangster Erik Wiebes’ en zijn loopjongen de ‘PvdA Gluipers Dijsselbloem’.

Nederland is het enige land ter wereld dat twee maanden zonder Regering en Parlement kan.

Vandaag is de laatste ‘Lieg en bedrieg ministerraad’, een enkeling moet volgende week dinsdag nog in de extreme corrupte Eerste Kamer opdraven, maar daarna is het ook voor alle Nederlandse corrupte ‘Graai-ministers’ twee maanden reces. En ook zij pakken bijna allemaal Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemde valiezen voor Luxevakantie tripjes, meestal naar hun tweede Villa of ‘King Willem-Speedboot’ in het buitenland. Het kabinet heeft zich zelf en de Tweede Kamer  van 8 juli t/m 5 september zomerreces cadeau gedaan ten koste van ‘Jan met de Pet’. De schaamteloze en gewetenloze politici gaan in deze periode alle kanten op om duistere en soms pedofielen ontspanning te zoeken. Echt ondernemend zijn minister Jeanine Hennis van Defensie Wapenhandel en haar collega van Volksgezondheid voor de Rijken Schippers. Hennis gaat rondtrekken door Tanzania en een paar Olifanten schieten en Schippers verkent de Jakoeza in Japan. Ook de’PvdA Hysterica Jet Bussemaker’ van geen Onderwijs voor arbeiders kinderen trekt naar Azië; ze gaat de sex Industrie Thailand bekijken. Hun collega’s blijven dichter bij huis. Minister van Financiën voor de Rijken ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ gaat naar Engeland en kan dus mooi profiteren van de gedaalde pond en naar verluid gaat hij solliciteren in London bij Misdaadbank Goldman en Sachs. Ook de net getrouwde Klasse Justitie VVD Minister Ard van der Steur reist af samen met zijn oude Minerva studievriend Demmnik naar het door de het net bevrijde Brexit Engeland, maar hij brengt tevens een deel van de ‘wittebroodsweken’ spannend door met wat te jonge matroosjes door in Frankrijk. VVD ‘Minister- Gangster Henk Kamp’ (Economische- alle armen aan het Gas- Zaken) gaat met vakantie naar Duitsland en Oostenrijk. ‘Stef-Aasgier-Blok’, de minister voor Wonen voor de Rijken gaat zeilen op de Friese meren en fietsen naar Hamburg( Kuch). Hij is deze zomer ook de vervanger van de ‘PvdA Snake Plasterk’ van Binnenlandse Corrupte Zaken, die verward herstelt van hartklachten  het liegen en bedriegen in een Luxe Psychiatrische inrichting.

‘Jan met de Pet’ Hongerend(Video) de zomervakantie in van ‘Führerin Angela Merkel’.
Hysterica Lilianne Ploumen, minister voor ‘Buitenlandse- Rat in pak- Handel’ en Ontwikkelingssamenwerking voor de Ultra-Rijken en ‘Graai-King Willem’ gaat naar Noord-Portugal en ook haar collega Melanie Schultz van Haegen kiest met Italië voor Zuid-Europa en de Italiaanse Elite-Maffia. Minister van Buitenlandse Corrupte Zaken Koenders bralt het nog precies te weten, maar betrouwbare bronnen hebben ons laten weten dat hij als ‘Pvda-Eunuch’ in Peking zal zijn. Hij heeft nog een ‘Bral-conferentie’ in Uruguay en een bijeenkomst in Washington met zijn US Bazen. Maar eind juli /begin augustus zou een korte vakantie kunnen, waarbij Italië en Griekenland een goede kans maken op een bezoek van de bewindsman: ,,Ik ben gek op de Middellandse Zee-kust sinds daar bijna dagelijks vluchtelingen verdrinken, ha,ha,ha,ha,”. Minister Lodewijk Asscher (ASociale Zaken) en premier  ‘Garry Glitter Rutte’verklappen niet waar ze naartoe gaan.  Nou, dan verklappen wij het maar: Asscher gaat naar zijn AOW oplichters familie en vrienden in Israël en Rutte naar een ranzige jonge Jongens  ‘Mannnen’ bestemming in ZO Azie. Het is niet bekend of Rutte in de privé ‘Lotita-expres‘naar zijn bestemming vliegt.

O ja, misschien was het u niet op gevallen maar de Bral programma’s van de miljonairs Pauw en Van Nieuwkerk van de Publieke Omroepen waren bazen uit Den Haag al een maandje eerder voor gegaan. Die houden n.l. met behoud van hun mega graai salaris 3 tot 4 maanden vakantie per jaar.Maar goed welk weldenkend mens kijkt nog naar deze Staats propaganda bral programma’s.

Opmerking:Binnenkort Shocking docu; De aan de laffe ‘Misdaadjournalisten-drek'(Video) onbekende Chinees Maffia, de Bazen van de Amsterdamse Onderwereld.  

 

12 reacties op “Kabinet en Kamer twee maanden vet betaald op vakantie. King Willem Graait mee.

 1. Iedereen die niet tot de elite en lakeien groep behoort ! Moet elk dubbeltje om draaien om te leven terwijl de wij Volk betalen over alles belasting die als bedrijf in de register staat van de KvK.

  En als geduld op is krijg je dit

 2. Bill Clinton Will Likely Die This Year

  If Trump Wins, Hillary Goes to Jail

  De hele US regering zit tot in de nek in de foundation van Clinton

 3. Ze trekken zich niks aan van de Brexit?
  Juist nu er alles mis gaat, kun je toch niet in een keer opm vakantie?
  ZE zullen wel denken,………’ alles gaat toch gewoon door as usual, en dat stomme publiek, denkt nog dat ze ons zo nodig hebben?Laat ze maar in die waan, we gaan lekker van jullie centen op vakantie!’

 4. Het enige wat zeker is dat de sleutels van de gedoofpotte Departementen in handen komen van het CDA, let wel, terug in handen komen.
  De meest misselijkmakende MP ooit zal in een lullenvanger mobiel gaan toeren.

 5. En daarna tot 15/3/17 nog 1/2j te gaan totdat we van dit geteisem af zijn. Als Geert ’t slim blijft spelen, kan NL aan Rutte&Co eindelijk de rekening presenteren voor ’t meest amorele en “old boys” beleid ooit.In de VS zal die feeks wel aan de macht komen,in ’t VK Theresa of Andrea, in NL Geert, in Frankrijk Marine en in Duitsland krijgt Angela ’n schop onder d’r reet.Juncker zit in ’n ontwenningskliniek en Timmermans heeft in arren moede zich aangemeld bij de Toneelschool.PVV=76+.

 6. Schijnt allemaal niet zo lekkr te zitten met die vakantie van Duitse Willem ,
  Heb ik laatst uit goede bron vernomen .
  Zijn Duits/Argentijnse Töchters vinden er geen reet aan om daar in dat Griekse
  getto te verblijven. Na die Afrikaanse miskoop schijnt dat met algemeen belastinggeld gefinancierde deels illegale onderkomen eveneens een blok
  aan het been te zijn.
  Lekker naar Bariloche met zijn allen kunnen ze de moers taal gebruiken.
  Tis wat met moeder, heeft ze’t niet an de coño, heeft ze het wel an d’r cabeza .
  Houzee !
  Willem zelf schijnt er niet zo mee te zitten, alles wordt betaald en anderen
  hebben de verantwoording .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s