(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waarom wordt Darryl Nooitmeer( Slavenaam) gearresteerd en de directie van de NS  en duizenden blanke Ratten in pak niet.Misschien omdat hij zwart is?
Schippers de Zorg Rippers
Is Holleeder het Monster(Video) van de Misdaad, zoals het ‘Misdaad-journalistiek-drek’ beweerd of zijn het de Ratten in pak die stelen met de pen van Gehandicapten, zieke bejaarde en ‘Jan met de Pet’? Oordeelt u zelf.
Gisteren werd de lijst van de Crime Top (Video) bekend van de ‘Maffia-Zorg ‘en vandaag is het weer ‘Graai-Raak’.Voor de Ratten in pak in “Banana-Fraude-Nederland” is het motto” Jong Geleerd ,Oud Gedaan “en voorbeeld van het VVD  ‘Monster-Rippers Echtpaar Schippers’ doet volgen. Het zeldzame eerlijke gedeelte van Justitie heeft de ‘Monster-Graai-directeur’ van de Rotterdamse gehandicaptenstichting Vivence en zijn vriendin gearresteerd wegens fraude met zorgend. De Rotterdamse zorginstelling blijkt onderdeel van een samenwerkings-Graai-verband met de Gelderse ‘Maffia-zorgorganisatie’ De Karmel, die onlangs in opspraak kwam door illegale ‘Bloed-winstuitkeringen'( Bron: Folow the money).

Balkenende begrijpt nu de Volkse onderwereld uitdrukking: Deze Bolide is een echte Kuttenvanger.

 

Snake in suits when psychopaths go to work als blankeGraai en Naai Burgmeesters'(Video) worden zij niet gearresteerd.
Balkenende Rutte
‘Monster-Zorgbestuurder Darryl Nooitmeer.’ (37) wordt verdacht van het verduisteren van minimaal 1,5 miljoen euro, bedoeld voor de huisvesting en verzorging van geestelijk gehandicapten. Bestaat er nog een laffere en laag bij de grondse misdaad? Is deze man en zijn vriendin niet een volle Criminele TBS psychopaat waarbij de “Holleeders” een klein kind zijn? De ‘Snake in Suit Darryl Nooitmeer ‘verdiende op de loonlijst al ver boven de Balkenendenorm dus een noodzaak om te stelen was er niet.
Bij de arrestatie van Nooitmeer en zijn vriendin werden twee ‘Balkenende -Porsches’, een ‘Koninklijke- Audi8’, een ‘Guy Verhofstadt -BMW-1′, en ‘Queen Maxima- sieraden’ en diverse dure horloges in beslag genomen. Ze zitten nog in voorarrest. Dit blijkt uit onderzoek Guy Verhofstadt Sophiein't Veldvan De Telegraaf en Volksnieuws uit  Amsterdam-Noir.
Darryl Nooitmeer werd afgelopen week gearresteerd na diepgaand en geheim onderzoek door de recherche Zorgfraude van de Inspectie SZW. Het Corrupte gedeelte van de VVD-Justitie van ‘Ard-Sodomie- van der Steur’ mocht er niets van weten, want men vreesde dat het onderzoek dan weleens net als bij het ‘Rolodex-Claus-Demmink ‘onderzoek stuk gemaakt kon worden. Het onderzoek startte eind vorig jaar, na de melding van een zogeheten ’ongebruikelijke transactie’ (lees: een grote contante betaling) bij de Financial Intelligence Unit, onderdeel van Justitie en dat de gehandicapte stonken naar de Pis en er ondervoed uitzagen en op straat zwaaiende met Oranje vlaggetjes en al niet gedwongen zongen Leve King Willem.

Waarom wordt Darryl Nooitmeer gearresteerd en de directie van de NS niet.Misschien omdat hij zwart is?
De ‘Graai-directeur’ wordt naast de oplichting verdacht van het opstellen van valse jaarrekeningen sinds 2011, zoals ook de NS doet en die Jaarrekening wordt dan blindelings goed gekeurd door de PvdA Minister van Financiën voor de Rijken ‘Gluiperd Dijsselbloem’. Justitie deed daarom een inval bij Misdaadaccountantskantoor Jan Bos in Bunschoten-Spakenburg, die de jaarrekeningen voor Vivence opstelde. Jan verdedigde zich door te stellen wat ben ik minder dan die ‘CDA- Bolle Valse Accountant- Nicht’ en vriend Jan Kees de Jager van de premier van NL. Ik doe exact het zelfde, waarom hebben jullie hem nog niet gearresteerd?

Kleine Witwas lokale Accountant wordt anders behandeld dan de ‘Panama- Accountants’.

Behalve de gewetenloze ‘Monster-directeur Darryl Nooitmeer’ van gehandicaptenstichting Vivence wordt ook accountant-gangster Jan Darryl Nooitmeer (49) als verdachte beschouwd, maar die werd niet gearresteerd. De accountant weigerde dinsdag commentaar en beriep zich op ‘VVD- geheugenverlies’n blank te zijn. Wegens betrokkenheid bij de fraude werden eveneens twee gewetenloze  leden van de ‘Blinde’ corrupte  raad van toezicht van de ‘Maffia-zorgstichting’ aangehouden. Het ligt voor de hand dat die ook ‘Black’ zijn. De Corrupte Dwight Boerenstam, Blinde-voorzitter van de Raad van toezicht bij Vivence, wilde dinsdagmiddag geen commentaar geven op de arrestatie van zijn bestuur-gangters en collega toezichthouders. „Wij doen hier geen enkele mededeling over , behalve misschien zijn wij net als  Minister van Justitie Van der Steur wat bonnetjes kwijt, goedemiddag, ha,ha,ha”, luidde de korte telefonische reactie van Boerenstam.  Deze ras Rat in pak  en top VVD-er Boerenstam is ook per direct op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst.  Zorgstichting Vivence kwam vorig jaar negatief in het nieuws doordat hun vestiging in het Achterhoekse Borculo onder verscherpt toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg kwam te staan. Dit gebeurde nadat er bij herhaling structurele tekortkomingen in de zorg geconstateerd werden .Zo was er sprake van onveilige medicijnverstrekking, was er onvoldoende deskundige begeleiding van de gehandicapten en was er een ongewenst snelle wisseling van het uitgebuite personeel. Begin dit jaar werd de ‘Misdaad-vestiging’ in Borculo gesloten. Misdaadgroep Vivence heeft sindsdien naast haar fraude en Witwas-hoofdkantoor in Rotterdam van de corrupte ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ nog vestigingen in Deventer, Almere en in Amsterdam op de ‘Witwas-Zuidas’ van de VVD staatssecretaris ‘Gangster Erik Wiebes‘.Het ‘Monster Ripechtpaar Darryl Nooitmeer‘  is per direct op het “Elite Gangster Billboard” geplaatst. Het word hoog tijd dat het rechtse  Populistische Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher die NL heeft laten verworden tot een waar Rat in pak’ Graai- Paradijs’ EXIT  Nederland gaat!

Binnenkort: “Stem van de Straat van Amsterdam-Noir” op TV. Prof Cees Hamelink: mooi initiatief; ik denk graag mee!