Surprise:FBI-baas: ‘Maffia-Pedo-Familie-Clinton’ weer niet vervolgd.

(van onze Internationale ‘Pedo-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Pedo-Bill Clinton ‘Videotaped With Sex Slaves on Billionaire Friend Jeffry Epstein’s Orgy Island! ciqydzcukaavkym-1
De corrupte FBI raadt het strafrechtelijk vervolgen van minister ‘War Mongol Clinton’ voor het gebruik van haar persoonlijke e-mailserver voor geheime informatie af. Ook raadt de FBI af om Bill te vervolgen voor Pedofiele en het verkrachten van kinderen in het belang van de Heersende Klasse en de Mainstream&Maffia media.Dat heeft laffe en corrupte FBI-directeur James Comey dinsdag gebrald tijdens een Propaganda persconferentie bij CNN CIA-TV.

Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in de cel.

 

Hillary Clinton mocht van de FBI tijdens een luxe lunch liegen wat ze wilde over de veelbesproken e-mailaffaire. De favoriet voor de presidentskandidatuur bij de Democraten  ‘Graai-Elite’ heeft vrijwillig ruim drie uur lang met FBI-agenten gezellig gesproken en gedineerd. Sharon DijksmaZei had van te voren geëist namens ‘Freak Obama’(Video) dat zijn FBI geen woord mocht zeggen laat staan vragen over de verkrachtingen haar Pedo man Bill en waar hij zijn Cigar in douwt. Clinton gebruikte de server voor zakelijke e-mails toen ze  Moordadige minister van Corrupte Buitenlandse Zaken was. Het gebruik van het privéaccount is strafbaar, onder meer omdat de corrupte ‘Graai-politica’ om veiligheidsredenen een e-mailadres van de overheid had moeten gebruiken. De altijd liegende gewetenloze politica overhandigde eind 2014 ongeveer 50.000 e-mails aan het ministerie. Dat was een selectie van tegen de 60.000 e-mails uitgezocht door haar peperdure advocaten. Het was dus niet de FBI die haar mails had onderzocht. M.a.w de verdachte voert zelf het onderzoek uit naar zijn strafbare feiten. Is dat niet het summum van Elite Klasse Justitie? Doordat ze een privéadres gebruikte, bleven veel van de Duistere mails buiten het zicht van het Congres en haar collega’s. Men vermoed dat het met name gaat om mails van Dictators, Corrupte Ministers(bijv.; Miss “Cow” Dijkstra van de PvdA-hoertjes), (Pedo)-Elite-Gangster die miljoenen aan haar ‘Witwas-Panama-Stichting’ de Clinton Taxfree Foundation overmaakte.

10 reacties op “Surprise:FBI-baas: ‘Maffia-Pedo-Familie-Clinton’ weer niet vervolgd.

 1. LS…

  Maakt niet uit ! President wordt ze toch niet. Ze staat op de dodenlijst samen met de hele Rothschild Khazarian Mafia inclusief de Bushes, het Vaticaan en de hele kankerzooi die al eeuwen lang onze mooie planeet tot een hel hebben gemaakt . Dat ik dat nog mag meemaken… Oh ja Willem ! Ik zou ook maar je biezen pakken… Nou ja laat ook maar vluchten kan niet meer al koop je heel Argentinië op. En Rutte schijt ook bagger met de wetenschap dat onder anderen Italië, Griekenland, Oostenrijk en vele anderen op het punt staan de EU te verlaten… Dus nog snel even een pint in de Landman samen met je holmaten Joris en Fritz Hoefnagel. En als je nog snel een paar miljoen Euries wil verdienen met de grote schoonmaak bel dan even met Benjamin Fulford… Die weet er alles van. Oh ja over die Hillary mails ! Putin heeft ze dus dat wordt binnenkort echt lachen… Maar pas op voor die Kanker Khazarian want die zou het liefst morgen nog de knop indrukken en dan is alle moeite voor niets.

  • PS…
   De laatste zin zou je verkeerd kunnen uitleggen. Maar met de Kanker Khazarian bedoel ik de Rothschild Khazarian Maffia en hun loopjongens en meisjes…

  • LS…

   Als je behoeft hebt om te kotsen moet je even Elzevier ZioNazi Pleepapier lezen over
   de bewezen criminele heks Hillary… Hillary wordt vermoord of neemt de hele Amerikaanse top mee in haar val als die al niet een voor een worden vermoord. Vanaf morgen hebben ze allemaal een prijs op hun hoofd van tientallen milioenen dollars uitgekeerd in goud ! Dead dus niet alive !

 2. Zelfde verhaal als OM alias Van der Steur en Demmink. Wikileaks heeft zojuist 1.000den e-mails onthuld waarin naar voren kwam dat Hillary totaal paniekeerde dat nog meer rotzooi uit de Monica Lewinsky tijd naar buiten zou komen. Ook is er veel vuldig e-mail verkeer met George (en Amal) Clooney.Als Clinton ’t wordt en 2 termijnen uitzit wil dit aandacht en publiciteit zoekende nep echtpaar tegen 2025 ’t WH in.Geven diners ter ondersteuning v/d Clinton campagne van $ 40.000 per couvert. Hillary krijgt veel stemmen van straatarme negers en Hispanics?????

 3. Berlusconi Bouterse Rutte-Opstelten-Demmink
  Clinton. Die mensen schrijven gewoon hullie eigen
  voordeel wetten, met als gevolg dat iedereen dat
  gaat doen. Ondertussen moralistische lulpraat zeveren.
  Die Buma is helemaal de weg kwijt met z’n herinvoering
  van de dienstplicht, wat ’n achterlijk zooitje .
  Zal wel iets met respect van doen hebben .
  Dan doet die Amsberg het helemaal smerig, die schuift
  de verantwoording op zijn ministeriele reetlikkers af,
  Boss über Chef .

  • LS…
   De Koning die geen Koning is maar gewoon een boerenlul… Maar dan moet ik mij schamen volgens Zionazi Pleepapier Elsevier… Leese en lachu !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s