(van onze Internationale ‘Pedo-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Pedo-Bill Clinton ‘Videotaped With Sex Slaves on Billionaire Friend Jeffry Epstein’s Orgy Island! ciqydzcukaavkym-1
De corrupte FBI raadt het strafrechtelijk vervolgen van minister ‘War Mongol Clinton’ voor het gebruik van haar persoonlijke e-mailserver voor geheime informatie af. Ook raadt de FBI af om Bill te vervolgen voor Pedofiele en het verkrachten van kinderen in het belang van de Heersende Klasse en de Mainstream&Maffia media.Dat heeft laffe en corrupte FBI-directeur James Comey dinsdag gebrald tijdens een Propaganda persconferentie bij CNN CIA-TV.

Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in de cel.

 

Hillary Clinton mocht van de FBI tijdens een luxe lunch liegen wat ze wilde over de veelbesproken e-mailaffaire. De favoriet voor de presidentskandidatuur bij de Democraten  ‘Graai-Elite’ heeft vrijwillig ruim drie uur lang met FBI-agenten gezellig gesproken en gedineerd. Sharon DijksmaZei had van te voren geëist namens ‘Freak Obama’(Video) dat zijn FBI geen woord mocht zeggen laat staan vragen over de verkrachtingen haar Pedo man Bill en waar hij zijn Cigar in douwt. Clinton gebruikte de server voor zakelijke e-mails toen ze  Moordadige minister van Corrupte Buitenlandse Zaken was. Het gebruik van het privéaccount is strafbaar, onder meer omdat de corrupte ‘Graai-politica’ om veiligheidsredenen een e-mailadres van de overheid had moeten gebruiken. De altijd liegende gewetenloze politica overhandigde eind 2014 ongeveer 50.000 e-mails aan het ministerie. Dat was een selectie van tegen de 60.000 e-mails uitgezocht door haar peperdure advocaten. Het was dus niet de FBI die haar mails had onderzocht. M.a.w de verdachte voert zelf het onderzoek uit naar zijn strafbare feiten. Is dat niet het summum van Elite Klasse Justitie? Doordat ze een privéadres gebruikte, bleven veel van de Duistere mails buiten het zicht van het Congres en haar collega’s. Men vermoed dat het met name gaat om mails van Dictators, Corrupte Ministers(bijv.; Miss “Cow” Dijkstra van de PvdA-hoertjes), (Pedo)-Elite-Gangster die miljoenen aan haar ‘Witwas-Panama-Stichting’ de Clinton Taxfree Foundation overmaakte.