(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zakkenrollers makkelijker te pakken dan ‘festival-aanranders’. Hoe kan dat?
Tijdens het rockfestival ’Putte i Parken’ in het Zweedse Karlstad zijn meer dan twintig meisjes in de Schippers de Zorg Rippersleeftijd van 12 en 18 jaar aangerand door een groep mannen ‘Pedo-Testeronbommen’ met baarden en blauwe ogen. Ondanks de massale aanwezigheid van de anders toch moordend en stelende politie kon de ‘Pedo-Verkrachting ‘s –groep’ ongestoord hun gang gaan. Nou, dat gaat wel even anders als” WeAreChange” een vraagje stelt aan de VVD ‘Gangsterin-Minister Schippers’ dan staat de levensgevaarlijke en corrupte politie(Video) er binnen No time met waanzinnig rollende ogen van agressie.

 ‘Testeronbommen’ in Drugs en bedreigingen van Homo’s, maar houden voorrang op woning en studie.

De identiteit van de mannen mag van de ‘EU-Graai en Naai-Elite’ nog niet bekend worden gemaakt net als toen in Keulen. Wat wel vast staat dat het in ieder geval niet jonge Britse blanke (Ariërs) Yuppies mannen zijn tot opluchting van de vol gevreten SPD NSDAP Leider ‘dr. Goebbels Gabriel’ Volgens  Russia Today zou het gaan om een massale aanranding die zich liet vergelijken met de aanranding van tientallen vrouwen in Keulen tijdens oud en nieuw van begin dit jaar. De Staats-NOS en de geestelijk gestoorde ‘NATO- Jaap Scheffer’ noemen de berichtgeving van Russia Today propaganda van Poetin. De kinderen en jonge dames vertelden de politie dat er pogingen werden gedaan om ze te kussen terwijl ze werden gegrepen bij hun borsten en billen en dat de daders daarbij hijgde Allahoe akbar (الله أَكْبَر, Allāhu akbar) . De aanvallen vonden plaats op drukke momenten voor het podium tijdens optredens en de politie even de andere kant op keek. Volgens de opeens blinde-politie zou het gaan om een groep van zeven of acht mannen, maar dat zij echt niet konden zien of de daders baarden hadden. Twee jongens zijn door de meisjes geïdentificeerd, zij zijn in de leeftijd van 16 of 17 jaar en nog te jong voor een grote baard dus de politie weet exact om welke groep het gaat, maar heeft een zwijgverbod opgelegd gekregen van hoger hand.

Hoe het ook zij, het is de facto een bizar verhaal van de politie en hun bazen de rechtse politieke Populisten, gezien het feit dat zij wel zakkenrollers in een menigte weten aan te houden middels zogenaamde stille rechercheurs onder het publiek,maar nooit aanrandende groep ‘Testeronbommen’ in de EU. Zijn die stille rechercheurs soms ook nu even blind?

Opmerking:Vandaag de premiere van de Shocking docu:“De Vergeten Black Godfather van de ‘Heroïne-Zeedijk’ en de Duistere Rol van ‘Pedo-PvdA Burgmeester Ed van Thijn‘ “.