(door WeAreChange Rotterdam en ondersteunt door onze redactie)

Jan Peter Balkenende
‘Christelijke’ Balkenende laat trots zijn ‘Pooiers- Bolide’ zien aan ‘Gay-Rutte’.

AMSTERDAM-NOIR-Op 28 juni tijdens de Ultra reactionaire European Council on Foreign Relations sprak gastinterviewer Norbert van ‘Loyalist.nl‘ met ‘Jaap de Hoop Scheffer’, voormalig secretaris-generaal van de NAVO en minister van Corrupte Buitenlandse zaken in het Misdadige kabinet Balkenende I. Balkenende scheurt sindsdien met een kleine maar stijve banaan in zijn broek in zijn Porsche “Kuttenvanger” over de Nederlandse wegen. In die zin is hij een groter gevaar voor jonge meisjes dan Poetin.

Scheurtjes in NAVO Oorlog ‘s Machine : Deense en Nederlandse militairen zijn moe van ‘Verweggistan-Oorlogen’.

Lijdt Scheffer aan Russofobie.
Destijds was de toen al kennelijk gestoorde, maar zeker oerdomme Scheffer overtuigd van de aanwezigheid van massavernietigingswapens in Irak en dat is hij, ondanks alle ontkrachtende bewijzen, nog steeds. Zelfs extreem misdadige politici Busch en Blair die deze leugens hadden bedacht hebben inmiddels toegegeven dat er geen vernietiging ‘s wapens waren  in Irak. De BBC zond daar week n.b. weer een documentaire over uit waar zelfs een klein kind uit kon opmaken dat die vernietiging ‘s wapens verzonnen waren door de ‘Geld-Vampier-Bush’ en zijn Wapen en Olie handel kliek.

G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel(Video) levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag is Scheffer niet bekend..

Plasterk&AIVD’(Video):Pas op voor Poetin en laat onze Ultra-Rijken en mijn Wachtgeld met rust.
Plasterk is uitgeschakeld omdat hij zogenaamd last heeft van zijn (stenen) hart, maar zit inmiddels in een inrichting. 
M.a.w. deze Levensgevaarlijke verwarde man Scheffer is stapelgek en hoort in het kader van het algemeen belang in een psychiatrische inrichting thuis naast Plasterk. Volgens De Hoop Scheffer is er slechts ééń agressor die hoognodig hardhandig aangepakt moet worden en de kern is van de problemen in Oekraine, Irak en Syrie; Vladimir Putin Raspoetin. Scheffer hoopt hartstochtelijk op een Derde Wereld Oorlog zodat hij snel als CDA-er naar de Hemel Hel kan en een paar miljard onschuldige burgers mee neemt.