Waarom zit ‘Russofobie Jaap de Hoop Scheffer’ nog niet in een inrichting.

(door WeAreChange Rotterdam en ondersteunt door onze redactie)

Jan Peter Balkenende

‘Christelijke’ Balkenende laat trots zijn ‘Pooiers- Bolide’ zien aan ‘Gay-Rutte’.

AMSTERDAM-NOIR-Op 28 juni tijdens de Ultra reactionaire European Council on Foreign Relations sprak gastinterviewer Norbert van ‘Loyalist.nl‘ met ‘Jaap de Hoop Scheffer’, voormalig secretaris-generaal van de NAVO en minister van Corrupte Buitenlandse zaken in het Misdadige kabinet Balkenende I. Balkenende scheurt sindsdien met een kleine maar stijve banaan in zijn broek in zijn Porsche “Kuttenvanger” over de Nederlandse wegen. In die zin is hij een groter gevaar voor jonge meisjes dan Poetin.

Scheurtjes in NAVO Oorlog ‘s Machine : Deense en Nederlandse militairen zijn moe van ‘Verweggistan-Oorlogen’.

Lijdt Scheffer aan Russofobie.
Destijds was de toen al kennelijk gestoorde, maar zeker oerdomme Scheffer overtuigd van de aanwezigheid van massavernietigingswapens in Irak en dat is hij, ondanks alle ontkrachtende bewijzen, nog steeds. Zelfs extreem misdadige politici Busch en Blair die deze leugens hadden bedacht hebben inmiddels toegegeven dat er geen vernietiging ‘s wapens waren  in Irak. De BBC zond daar week n.b. weer een documentaire over uit waar zelfs een klein kind uit kon opmaken dat die vernietiging ‘s wapens verzonnen waren door de ‘Geld-Vampier-Bush’ en zijn Wapen en Olie handel kliek.

G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel(Video) levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag is Scheffer niet bekend..

Plasterk&AIVD’(Video):Pas op voor Poetin en laat onze Ultra-Rijken en mijn Wachtgeld met rust.
Plasterk is uitgeschakeld omdat hij zogenaamd last heeft van zijn (stenen) hart, maar zit inmiddels in een inrichting. 
M.a.w. deze Levensgevaarlijke verwarde man Scheffer is stapelgek en hoort in het kader van het algemeen belang in een psychiatrische inrichting thuis naast Plasterk. Volgens De Hoop Scheffer is er slechts ééń agressor die hoognodig hardhandig aangepakt moet worden en de kern is van de problemen in Oekraine, Irak en Syrie; Vladimir Putin Raspoetin. Scheffer hoopt hartstochtelijk op een Derde Wereld Oorlog zodat hij snel als CDA-er naar de Hemel Hel kan en een paar miljard onschuldige burgers mee neemt.

13 reacties op “Waarom zit ‘Russofobie Jaap de Hoop Scheffer’ nog niet in een inrichting.

 1. Levensgevaarlijke gek zoals die uit z’n ogen kijkt. Maar wat wil je ? Katteliek !
  Dan ben je sowieso aanhanger en verdediger van een waanidee !
  Die trekt gewoon de achterhaalde lijn Luns door .
  Dat ik die psychopaat in gedachte altijd Jaap de Hoop Stront noem laat ik maar
  buiten beschouwing .

  • Ja, zijn hele non-verbale gedrag wijst er op dat hij zelfbewust zit te liegen en konten zit te draaien.

   Poetin is een grote boef. Hahaha, daarom stellen we extra NAVO-divisies met kratten bier op aan de grenzen van Polen en de Baltische staten.

   Betere vraag aan Jaap de Hoop Leugens zou kunnen zijn:

   Beste Jaap, in hoeverre schrikt het aanstellen van een call-girl met Yab-Yum laarzen meneer Poetin af ?

   Kortom Jaap,

   wat vind jij van het nieuwste Rambo-piloten-sexpak van Minister Hennis ?

 2. zo wat een zuur nazi mannetje is het toch ook die jaap. Geschiedenis wordt geschreven door degene met de grootste bek maar dat wil nog niet zeggen dat dit ook de waarheid is. Ruim 400 jaar geleden was rusland niet echt iets van betekenis en de adel aldaar vond het wel tijd worden dat er een leider van formaat kwam met een goede opleiding en nuchter denken. Er werd een jongen met een klein gevolg europa ingestuurd die als eerste bij de koning van zweden aanklopte of hij daar in de leer mocht en werd hier volkomen genegeerd waarop het gevolg naar nederland trok en zonder zich bekend te maken ging deze student aan de slag met zijn opleiding maritiem. De grootmachten waren toen spanje engeland oostenrijk frankrijk (lodewijk de 14e) en zweden. De republiek nederland had de 7 provincien en deze waren druk met hun VOC dingetjes. https://nl.wikipedia.org/wiki/Tsaar_Peterhuisje Zijn opleiding heeft hij met veel ambitie gedaan om weer naar rusland terug te keren en zoals het toen ging was het elkaar ouderwets de pan in hakken om allianties te vormen die dan door rare bankmannetjes werd gefinancierd en de bankmannetjes er altijd als lachende derde met de poen van doorgingen via de achterdeur. De koning van zweden had ook een beetje grootheidswaanzin en had het eerste centrale banksysteem ter wereld bedacht waarmee hij zn oorlogjes goed mee kon financieren tot aan ukraine toe. Student peter was inmiddels ook wat doorgegroeid en terwijl lodeijk de 14de zijn imposante prestige bouwwerk versaille optrok was peter 1 inmiddels begonnen met zijn bouwwerk, een complete stad het huidige sankt petersburg. De koning van zweden met zijn grootheidswaanzin denderde door europa totdat hij een foutje maakte bij de stad poltava. Poltava was toen rusland en nu ukraine. Peter 1 was als student nog niet vergeten dat ie volkomen genegeerd was door de koning van zweden en heeft hem met de slag bij poltava (1709) de pan in gehakt https://nl.wikipedia.org/wiki/Slag_bij_Poltava met de groeten uit moscow.

  Nu had peter 1 in 1 klap 30 duizend lijfeigenen erbij waar je wel elke dag eten in moet proppen, ja je moet er maar zin in hebben. Met deze lijfeigenen kon hij zijn stad prima afbouwen. Nu was ik in helsinki centrum waar ik de architectuur en de ruime opzet verdacht veel vond lijken op sankt petersburg. ook staat er een standbeeld van een man waarop ik vroeg wie dit was. Dit standbeeld is de man die helsinki gebouwd heeft, peter 1.

  Hier is het brits nederlands koningshuis met hun nato en hun gesticht brussel nog steeds zuur over want op internet is hier niets van te vinden. Ook zeggen ze dat de 2de taal in finland zweeds is maar dat is niet zweeds maar russich.

  • In Rusland gaat ook het gerucht dat er een persoonsverwisseling heeft plaatsgevonden, en dat de persoon die terugkwam niet de echte Peter was. Een beetje wat hier het geval is wanneer we de Oranje stamboom uitpluizen en op onvolkomenheden stuiten. 400 jaar handelsrelaties (Hollandse schepenbouwers staan nog steeds in hoog aanzien in Rusland en hun maritieme taal is doorspekt met Hollandse benamingen), en dat geven we op om met Oekraine in zee te gaan. Dat pas sinds 1991 echt het land is wat we nu kennen.
   A little off topic but:

   https://theintercept.com/2016/07/01/nato-general-emails/

   • Nu weet ik niet hoeveel supreme allied commanders met former secretaries of State via gmail communiceren? Dus de link en het verhaal niet perse voor waar aannemen.

 3. het schijnt dat er veel in een inrichting terecht komen die op de universiteit doorgedraaid zijn met studeren van te veel aan verzonnen feiten

  • De MAG-mitrailleur is in principe door 1 persoon te bedienen, maar voor het snel herladen en corrigeren van de schutter is een helper gewenst. Die laatste is ook nodig om het wapen met munitie lopend te vervoeren. Het wapen wordt gebruikt tot een afstand van 800 meter op de 2-poot-voorsteun en tot 1.200 meter op een 3-poot- of voertuigaffuit (vast onderstel).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s