Rutte lokt ‘Bankier-Gangsters’ uit London met Tip wet te overtreden.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Brexit and the City. Blijft Londen Europa’s Misdadig financiële stenen hart?

Blijf vooral in Mark Ruttede ‘Bilderberg-EU’ van rechtse criminele Eurofiel Populisten Rutte en Dijsselbloem. Rutte :”Geen Nexit voor mijn Bankiers”. Misdaadbanken krijgen criminele bonusruimte van Rutte en zijn Pvda loopjongen ‘Gluiperd Dijsselbloem’. Het “Lieg en Bedrieg kabinet” flirt met de financiële Misdaadsector door te hinten op mazen in het bonussenbeleid. Londense ‘Bankier-gangsters’ zouden hiermee wel eens naar de Amsterdamse ‘VVD-Witwas centrales’ op de Zuidas kunnen worden gelokt. Rutte vraagt vooral dat de Bankier-gangsters nog een keer goed kijken naar  de Verboden belastingroute in NL via onder meer de  ‘EU-Witwas landtjes’ Cyprus en de Britse Maagdeneilanden gedoogd door VVD Gangster Erik Wiebes’.

Cameron and Rutte dancing the ‘Liberal-Elite-Gangster’ Breakdance and singing the ‘Panama-Papers-Rap’.

Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ is tegen en voor Bonussen net welke pet hij op heeft.
Na de Brexit-stem is de vraag welke stad het nieuwe financiële Misdaad-hart van de ‘Graai en Naai EU’ wordt. Londen verliest namelijk een aantal handelsvoordelen voor de Ultra-Rijken belasting ontduikers die een EU-lidmaatschap met zich meebrengt. Eric Wiebes Jeroen DijsselbloemPremier  ‘Garry Glitter- Rutte’ en Minister loopjongen Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken) zetten daarom Amsterdam aartsbrutaal  in de etalage en hinten erop dat ons strikte bonussenbeleid niet voor iedereen zo streng hoeft uit te pakken. De Elite staat namelijk in ‘Elite-Schurkenstaat-NL’ staat boven de wet. Ze reageren op een Misdaad-ranglijst van de New York Times. Volgens die krant heeft Amsterdam de beste papieren om het nieuwe Londen te worden, maar is het bonussenbeleid een grote hindernis. Rutte raadde de Bankier-gangsters tijden zijn wekelijkse gebral met zijn geile Gevestigde Orde Pers schaamteloos aan nog eens goed naar de „heel evenwichtige” regelgeving te kijken. „Daar zit enige flexibiliteit in voor niet-Nederlanders ‘Elite-Gangsters’, ha,ha,ha,ha.” De aanwezige  an te voren door Rutte geselecteerde Pers vond het geweldig en kon niet wachten op het Weekend om zich te pletter te zuipen en snuiven. Dijsselbloem pocht bij zijn Staat-Nos dat Nederland een fantastische “Straf de Arme Maatschappij” is met 2.5 miljoen mensen onder de armoede grens, die van ellende voor bijna niets de toiletten kunnen boenen bij de Bankier-Gansgters. Ook de Moorden en Liegende corrupte Dutch Politie staat altijd in dienst van het Groot Kapitaal, aldus de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’.

8 reacties op “Rutte lokt ‘Bankier-Gangsters’ uit London met Tip wet te overtreden.

 1. Onze cabaret voorzitter idd de beste ooit is zwanger geraakt.
  Op zijn laatste voorzittersdag is hij bezaad door een geile EUbang die Mark zelf inleidde met een seuxy striptease door achterover te buigen zijn hamsterwangen tussen zijn achterbenen door te wurmen en zichzelf te pijpen.
  Leniger dan een slangenmens.
  Mark kan nog niet zeggen wie nu de vader is daar DNA dit later moet uitwijzen.
  Nog 9 maanden draagtijd,, het Nifilim jong zal Mark nog vele krampen bezorgen,,.
  De bevalling zelf verwacht half Maart 2017.
  Wat zal hij uitscheuren dan!

 2. A’dam moet niet (te) overmoedig worden. Er is in de EU met die wijd bezongen Europese eenheidsgedachte felle concurrentie,waar alleen eigenbelang telt: Frankfort (met ECB),Parijs (Hollande gisteren nog aan de Somme),Dublin (Engelstalig+belasting voordelen) en Edinburgh (voor ’t geval dat-). De Belgische PM brulde doodleuk dat Engelse bedrijven beter naar België dan NL konden komen. Als je dit zo hoort, is de EU 100% RIP. Ze vechten om GB banken en bedrijven binnen te halen, niet voor EU maar eigen werkgelegenheid. Opdoeken, zsm.

 3. Dat dat soort bestuurderstuig zich nog op democratische waarden durft te laten
  voorstaan is natuurlijk den wereld op z’n kop.
  Voortgekomen en aangesteld uit de grootse gemene deler en dan nog het laffe
  lef hebben om zijn haat aangaande referenda uit te spreken .
  Af&toe draait m’n maag zich om bij zoveel vuiligheid. Een werkelijk fysiek onbehagen bij die gore snotneus smoesjes. Je zou s ‘mans lulpraat
  verantwoordelijk kunnen houden voor de toename van suïcides.
  Oogsten wat je zaait meneertje Rukke.

  • Mezelf hoef ik niet langer moderatief te bedenken na den
   peulitiek vanaf de Hongaarse vluchtelingen(1957)tot aan
   het verraadt van Bahlekkende te hebben gevolgd.
   het is wel duidelijk hoe de lijnen lopen.
   Een&al leugen&bedrog.
   Of u nog peultjes lust ?

 4. Pingback: Tips van Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s