(van onze ‘Internationale Elite-Pedo-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trump: Hillary en ‘Pedo- Bill Clinton’ en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in Sharon Dijksmade cel.
De Leugencampagne van ‘War Mongol Hillary Clinton’ liep eindelijk op rolletjes met dank aan de Maistream&Media-Maffia onderleiding van CNN. Maar nu heeft haar eigen man ‘Pedo Bill’ zand in de dr.Goebbels machine gestrooid. De extreme corrupte Sexoffender oud-president ‘Bill Cigar’ sprak in het geheim in het vliegtuig van de corrupte minister van Justitie, Loretta Lynch, die net geland was in Phoenix. Deze Minister van Klasse Justitie zorgt er o.a. voor dat ‘Pedo Bill Clinton’’ niet in de cel belandt en op de Sexoffenders list van de FBI staat. Zeg maar ongeveer hetzelfde wat de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Ard-sodomie-van der Steur’ doet achter de schermen (Video) voor de VVD ‘Pedo Freak-Demmink- kliek’.

Trump:Caitlyn mag alle toiletten gebruiken, maar Hillary en Pedo-Bill niet.

‘War Mongol Hillary’ sloeg ‘Pedo-Bill’ meerdere malen op de billen in het ‘Witte-Pedo-Sexs-Huis’.
De twee smeerpoetsen kennen elkaar al jaren. Bill was de persoon die Lynch ooit benoemde als openbaar aanklager in New York hilary-goldman-sachs-1000-618x451waar zijn voor veroordeelde Pedo vriend ‘Elite- Gangster Jeffrey Epstein’ woonde en zijn Lolita vluchten organiseerde waar ‘Pedo Bill ‘vaak mee vloog en aan boord wild met zijn Cigar in de rondte zwaaide.Nu is ze echter de baas van de afdeling die het ‘Doofpot-onderzoek’ doet naar het e-mailschandaal rond Hillary. De voormalig ranzige altijd liegende First Lady, die haar man toen regelmaat mishandelde in het Witte Huis wordt ervan beticht het land in gevaar te hebben gebracht door, tegen het advies in van het ministerie van Buitenlandse Zaken, geheime informatie te versturen via haar privéserver in haar kapitale villa in Chappaqua.

‘Pedo-Clinton’ was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’ with ‘Pedo- Duke Andrew’&‘Prince Pedo Claus’. Waarom gaf PvdA Minister Sharon Dijkstra aka “Mis COW” 5 miljoen euro cadeau aan de Clintons.
Deze duistere ontmoeting geeft de Republikeinen een nieuwe stok om mee te slaan. Zij stellen dat de machtige Clinton-Maffiaclan al jarenlang de boel zo ritselt dat ze niet in juridische problemen komen.Lynch moest gisteren al door het stof. Ze gaf toe dat de ontmoeting niet handig was, maar bleef benadrukken dat het een privégesprek was waarin tijdens het half uur onder FBI posterandere werd gepraat over de kleinkinderen en niet over de kinderen waar Bill zich aan heeft vergrepen o.a. tijdens de Lolita Expres.Tuurlijk naar kleinkinderen informeren had Bill niet over de Telefoon kunnen doen. Daar moest hij helemaal voor naar het vliegveld rijden met zijn peperdure ‘Staats-beveiliging’.  De Republikeinen geloven er terecht niks van. De Republieken vermoeden dat Bill minimaal zijn Cigar weer in de doos van Lynch heeft gedouwd. Lynch moest noodgedwongen beloven dat ze de uitslag van het onderzoek accepteert, wat die ook mag zijn en dat is gewoon een strafbaar feit. Maar wie moet haar vervolgen? De Minister van Justitie? Maar dat is deze Elite-Gangsterin van ‘Freak Obama’ zelf. En laat dat nu ook exacte de situatie zijn in Nederland als het gaat om al die VVD -Elite Demmink- Pedo’s en Burgemeesters en Bestuurders Zakkenvullers.Deze week hadden juist de Republikeinen met een rapport gepresenteerd over het levens bedreigde e-mailverkeer van voormalig Buitenlandminister Hillary Clinton. Dit had echter weinig impact bij de CNN en de Staats-NOS.

Bange, arme US-kiezers stemmen op Trump of Hillary net als Duisters deden op Hitler, Italianen op Mussolini en NL-ers op Rutte.
De politieke tegenstanders van Clinton vinden dat de meedogenloze en gewetenloze politica de Amerikaanse missie in Libië in Hillary Trumpgevaar heeft gebracht en de beveiliging heeft verwaarloosd en daardoor medeschuldig is aan de dood van de Amerikaanse ambassadeur in Libië die omkwam bij een terroristische aanval. Daar is tot nu toe geen bewijs van gevonden. Omdat er niet naar gezocht wordt.Het hele debat rond Hillary Clinton is door het onderonsje van Bill en minister Lynch weer opgelaaid. Het Hillary-Leugen-campagneteam hield de oud-president lange tijd in de luwte uit angst voor zijn Pedo-uitglijders en zijn Cigar avonturen met te jonge stagiaires in het Witte Huis en wie zal het zeggen met de PvdA “Miss Cow” Dijkstra. Toen Hillary echter steeds meer last kreeg van haar Democratische rivaal Bernie Sanders werd de hulp van Bill, die nog altijd razend populair is onder de ‘Tokkie-TV- ‘Ik hou van Amerika’ bevolking alsnog ingeroepen.