Hennis moet op ‘Somme-Kanonnenvoer–appel’. ‘Generaal-King Willem’ weet van niets.

(van onze Internationale Koninklijke Kanonenevoer redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vandaag is het 100 jaar geleden dat de slachting van de Somme in de Eerste Wereld Oorlog  King Willem Drankorgelplaatst vond en wordt herdacht. De Veldslag  Slachting is één van de grootste Oorlogsmisdaden van de Koninklijke Families en hun politieke lakeien en Generaals jegens hun eigen soldaten uit de geschiedenis. Het is de Kanonenvoerslag met 1 miljoen doden soldaten. De Engelse verloren op de eerste dag reeds 57000 soldaten en niet één Generaal. Het is wrang dat uitgerekend vandaag alle Nazaten van de toenmalige ‘Oorlog misdaden Koninklijke Families’ vooraan staan om deze Slachting te herdenken. De Nederlandse Koninklijke Familie (toen Royaal  aan de syfilis) en hun politieke lakeien hebben als neutrale Natie in die oorlog ook nog een Heldhaftige rol gespeeld door zo veel mogelijke bloedgeld te verdienen aan beide partijen. Zij herdenken vandaag hoeveel bloed miljoenen ze toen hebben verdiend over de rug van het Kanonnenvoer.

Drie corrupte lafaards King Willem&Rutte&Hennis nemen defilé Veteranen af.
Maar het is ook de dag dat Yab Yum Minister Hennis (Defensie-Wapenhandel) moet uitleggen wat zij precies bedoelt met Jeanine Hennis Yab Yum laarzenhaar uitspraken dat de Dutchbatters in Srebrenica voor een „reeds op voorhand” tot mislukken gedoemde missie stonden en waarom zij toch altijd die oude Veteranen een hartaanval bezorgt met haar Yab Yum laarzen. Ook eisen een aantal wakker geworden Veteranen opheldering waarom ‘Generaal-King Willem’ meer militaire ondersscheinigen heeft dan hun voor Heldendaden. Zij eisten nu uitleg van King Willem zijn secondant Rutte voor welke Heldendaden zijn ‘Graai King’ die onderscheidingen heeft ontvangen. Nou, we zijn benieuwd naar het lieg antwoord van ‘Garry Glitter Rutte‘.‘Yab Yum Hennis’ haar bral-uitlatingen en liederlijke dresscode hebben veel stof doen opwaaien omdat naar aanleiding van haar woorden meer dan terecht twaalf ex-Dutchbatters naar de rechter zijn gestapt en genoegdoening Hennis JSFeisen wegens reputatieschade als kanonnenvoer. VVD, PvdA, CDA en SP vinden dat Hennis snel zelf opheldering moet geven en dat het liefst moet gaan doen in de Tweede Kamer met haar Yab Yum laarzen aan en anders in haar ‘Rambo- Piloten-sexpak’ .„Ik kan me voorstellen dat veteranen zich afvragen wat ze precies bedoeld heeft”, zegt de nu opeens voor zijn doen brutale PvdA-Kamerlid Eijsink. „Het viel mij meteen al op dat het een hele duidelijke uitspraak was en over die laarzen of Rambopak geef ik geen commentaar,want dat is privé .”Volgens de altijd liegende VVD-Kamerlid ‘Griezel Teeven’ zeggen Hennis’ hoerige uitspraken niks over rechtsgeldigheid van claims. „Ik denk dat dit gewoon als een steuntje in de rug is bedoeld en dat zij last had van haar geheugen, Nee, niet haar geweten, want dat hebben VVD-ers niet ha,ha,ha en de mensen moeten ophouden te zeuren over haar Yab Yum laarzen want die heeft zij zelf betaald.”

Cursief gedrukt:Dolle’ VVD Helden-pret’:Hennis,Wiegel en de Voorzitter van de JOVD scheuren over ‘Jan met de Pet‘.
Hennis tankIn haar voorafgaand aan Veteranendag Kanonnenvoer dag al aan haar geile privé journalisten verstuurde Bral-speech, staan de inmiddels beruchte woorden zelfs cursief afgedrukt, klaarblijkelijk om het belang ervan nog eens extra te onderstrepen. De parlementariërs stellen dat veteranen het volste recht hebben om naar de rechter te stappen, maar zijn tegelijkertijd huiverig voor een claimcultuur dat ‘Jan met de Pet’ zijn recht gaat halen. Claimcultuur is in Nederland alleen acceptabel voor King Willem en zijn Ratten in pak laat Teeven weten.

32 reacties op “Hennis moet op ‘Somme-Kanonnenvoer–appel’. ‘Generaal-King Willem’ weet van niets.

 1. Oud Overste Klaas Jol van het Korps Mariniers en Libanonoveteraan werd na een zeer ernstig dienstongeval in Noorwegen op 14 december 1978 waarbij hij onherstelbare lichamelijke schade opliep, maar wonderwel het leven mocht behouden op uiterst schandalige wijze door zijn Korpscommandanten en marineartsen bijna letterlijk weer de dood ingedreven. Zijn SMD-artsen lieten hem opnemen in een totaal ongeschikt Marine Hospitaal te Overveen om zijn stoma daar op te laten heffen door een totaal ongeschikte en zwaar benevelde burgerchirurg, die zeer ongunstig bekend stond. Zijn buik ontplofte daar op 6 maart 1979 door zeer verwijtbaar medisch ondeskundig handelen. Sedertdien wordt deze oud topmarinier en oprichter van de Special Forces commandos en Skimariniers op de Noordflank van de Navo ook door deze minister van Defensie Hennis in de Doofpot gehouden. Zij blijft weigeren om de causale verbanden van beide zuivere “dienstongevallen” deze miraculeuze Libanon- en Skistokoverlever Mirakelmariniersoverste Sateh te erkennen. Om 38 jaren smartengelden uit te sparen!

 2. Dan dit; 102 jaar geleden.
  Dit alles was voor 1914 al gepland.
  Het bewijs hiervoor is Bernhard zelf.
  Hoe zit dat dan?
  De Jezuïeten* brachten Joseph Retinger** naar voor in 1914,, hij moest de economieën samenbrengen stak pas in 1945 het water over om Europa te vergaren.
  Achterkamer van de Graden Metselaars die de medaille houders in capuchon zoethouden met verwachtingen en titel die Bernhard kreeg na gedane arbeid.

  *http://www.jezuieten.org/nl/wereldwijd.
  ** De jezuïet SMOM-ridder Józef H. Retinger PhD! Deze man liep bij de groten der aarde naar binnen.
  Hij verzon met de OSS, SIS (MI6) de Bilderberg Groep en hij was de man die de knoppen van prins Bernard in drukte. Poolse katholiek.
  Bron; http://www.janterhaak.com/?p=1685
  Waarvan er overigens veel meer zijn, vraag bij vele artikelen over hem is, hoe werd Retinger Jezuïet?

  Bilderberg is een afleiding om niet uit te komen tot de werkelijke architecten.

 3. LS…
  Ach ja toen de gewone soldaten nog bij bosjes sneuvelden bij de Grebbeberg en de Mariniers in Rotterdam heldhaftig de Maasbruggen verdedigden. liep het Oranje gespuis inclusief SS Benno lekker in het zonnetje te paraderen in Londen. Een van mijn ooms was adjudant van de prins in die dagen en werd altijd paars van woede als ik hem daaraan herinnerde.. . Jaja !

 4. De terugblik van palmboomrug met hamsterwangen MP Rutte mbt zijn kapitein zijn is er een,, die morgen hier uitgebreid word besproken,, hoop ik.
  Voorlopig kan mijn brein eea niet op rails krijgen als het gaat om commentaar hierop.

 5. Na deze veldslag in 1916 was de stemming in GB zo anti-Duits dat de Royals hun achternaam in 1917 razendsnel van Von Saksen-Coburg Gotha veranderden in Windsor. Beste pr stunt ooit. Battenberg deed ook mee en werd Mountbatten. En ’t tokkie plebs was/is horendol op deze Moffen familie. Vermoed niet dat ze die naamswijziging volgend jaar zullen herdenken.Zowat alle Europese Royals komen uit Moffrika.Dus overal dominant,niet alleen maar in de EU.

  • Hannover, Sachsen-Coburg-Gotha, Warburg, Rocke(n)fell(d)er, Von Habsburg, Halberstadt, Bauer-Rothschild, Fugger, Von Hohenstaufen, Von Amsberg, Krupp, Von Hohenlohen, Thyssen, Von Lippe zur Lockheed, Kirdorf, Siemens, Quandt, Eichmann, Mengele, Bormann, Mannesmann, Hoechst, Gehlen, Porsche, Goebbels, Messerschmitt, Benz, Planck, Schweinsteiger.

  • LS…

   Moffrika en nog een stukje verderop. Ashkenazi Khazarenstan cq rechtstreekse afstammeling van Lucifer ook wel Joden genoemd…

   • ik ken officieren in het nederlandse leger en die hebben nog nooit van rothschilds gehoord ,die weten niet wie het zijn.

 6. De Tweede Kamer vreest dat meer veteranen naar de rechter stappen nu twaalf ex-Dutchbatters genoegdoening eisen nadat minister Hennis heeft toegegeven dat de Srebrenica-missie bij voorbaat onuitvoerbaar was. Veteraan G. Gijsbertsen (Dutchbat 2, Srebrenica) vindt dat heel Dutchbat naar de rechter zou moeten stappen.

  • Ik denk dat die gasten genoeg betaald hebben gekregen, ze zijn allemaal vrijwillig gegaan voor een leuk salaris en een “spannend” avontuur. Nu degenen aanpakken die jullie genaaid hebben, en nog steeds naaien….. over genoegdoening gesproken, of is geld in deze WEER de drijfveer?

 7. Een mokkel op defensie, de werkelijkheid is nog steeds achterlijker als dat je hem bedenken kan . Zou me niet verbazen als dat nog een van de laatste wensen van het onwettige staatshoofd Beanix is geweest.
  Overlopen door Noormannen, Spanjaarden Fransen en Duitsers in de historie heeft
  Holland wel bewezen wat het waard is op defensie gebied.
  Nu gewoon door Mart Rukke de hele handel aan €uropa laten overdragen, scheelt een hoop fysieke ellende, gewoon identiteit loos de toekomst in . Let maar op …
  hoe dat zich wreken zal . Gaza toestanden in de baggerdelta liggen in het verschiet.

 8. Volgens VVD-Kamerlid Teeven zeggen Hennis’ uitspraken niks over rechtsgeldigheid van claims. „Ik denk dat dit gewoon als een steuntje in de rug is bedoeld.”

 9. Of dat gebeurt of niet, Soros worden gepositioneerd om te profiteren, slimme duivel. Zoals NewsBison gemeld :

  MILJARDAIR investeerder George Soros haalde maar liefst € 100MILLION weddenschap dat een grote Duitse bank zou instorten na Groot-Brittannië besluiten om de banden met de afbrokkelende EU te snijden.

  De man die “brak de Bank of England” nam een ​​short positie van 0,51 procent in Deutsche Bank-aandelen op vrijdag – de dag na de mensen van Groot-Brittannië gesteund Brexit [… later] Soros Fund Management zei zijn short positie was nu 0,46 procent – dat aangeeft dat was begonnen om winst te nemen van de handel.

  De heer Soros, die 22 jaar geleden winst van $ 1 miljard belegd door hemzelf beroemde positioneren tegen echt, zei een Britse uittocht uit het blok zou de uiteindelijke ontbinding van de EU “praktisch onomkeerbaar” te maken.

  Niet iedereen gewoon het gevoel voorgelogen?

  Dit is dus europese unie de elite vrienden van elkaar

 10. n perfecte orde in de chaos mode, worden de elite toont nu hun hand.

  Probleem. Reactie. Oplossing.

  Wat zal uit de stemming te komen voor Groot-Brittannië tot de Europese Unie te verlaten, en die zullen profiteren van het?

  Er is veel reden om te denken dat het de miljardair elite klasse, die in de eerste plaats de EU gecreëerd zal worden.

  Als de push voor Brexit werd gevoed door de Europese woede tegen ongelimiteerde migratie en de bijwerkingen van extreme cultuur clash, terrorisme en sensationele gevallen van verkrachting, dan was het de crisis die de wil van de Davos elite, en in het bijzonder de Bilderberg elite hebben gespeeld bij.

  europe-BREAK2

 11. en dat verhaal dan van die commandant met zijn manschappen bij een wachtpost van dutchbatt 3,die commandant wist dat ze die wachtpost met een tank gingen beschieten,dus die vroeg toestemming om die post te verlaten en elders dekking te zoeken,maar ze moesten blijven zitten van hogerop.maar hij zei bekijk het maar en weg waren ze, even later heel die post weggeschoten door die tank.maar iedereen was er nog van die post door weg te wezen.hebben ze die commandant dienst uitgegooid.

 12. goede morgen Nederland dit is de baas van Mabel v oranje !

  MILJARDAIR investeerder George Soros haalde maar liefst € 100MILLION weddenschap dat een grote Duitse bank zou instorten na Groot-Brittannië besluiten om de banden met de afbrokkelende EU te snijden.

  De man die “brak de Bank of England” nam een ​​short positie van 0,51 procent in Deutsche Bank-aandelen op vrijdag – de dag na de mensen van Groot-Brittannië gesteund Brexit [… later] Soros Fund Management zei zijn short positie was nu 0,46 procent – dat aangeeft dat was begonnen om winst te nemen van de handel.

  De heer Soros, die 22 jaar geleden winst van $ 1 miljard belegd door hemzelf beroemde positioneren tegen echt, zei een Britse uittocht uit het blok zou de uiteindelijke ontbinding van de EU “praktisch onomkeerbaar” te maken.

 13. Haha, niet zeuren over die Yab-Yum laarzen, die heeft zij zelf betaald !

  De lippenstift is gedeclareerd conform het VVD-declaratiefomulier:

  altijd naar boven afronden en sommige maanden hebben meer dan 80 werkdagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s