(van onze Internationale Koninklijke Kanonenevoer redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vandaag is het 100 jaar geleden dat de slachting van de Somme in de Eerste Wereld Oorlog  King Willem Drankorgelplaatst vond en wordt herdacht. De Veldslag  Slachting is één van de grootste Oorlogsmisdaden van de Koninklijke Families en hun politieke lakeien en Generaals jegens hun eigen soldaten uit de geschiedenis. Het is de Kanonenvoerslag met 1 miljoen doden soldaten. De Engelse verloren op de eerste dag reeds 57000 soldaten en niet één Generaal. Het is wrang dat uitgerekend vandaag alle Nazaten van de toenmalige ‘Oorlog misdaden Koninklijke Families’ vooraan staan om deze Slachting te herdenken. De Nederlandse Koninklijke Familie (toen Royaal  aan de syfilis) en hun politieke lakeien hebben als neutrale Natie in die oorlog ook nog een Heldhaftige rol gespeeld door zo veel mogelijke bloedgeld te verdienen aan beide partijen. Zij herdenken vandaag hoeveel bloed miljoenen ze toen hebben verdiend over de rug van het Kanonnenvoer.

Drie corrupte lafaards King Willem&Rutte&Hennis nemen defilé Veteranen af.
Maar het is ook de dag dat Yab Yum Minister Hennis (Defensie-Wapenhandel) moet uitleggen wat zij precies bedoelt met Jeanine Hennis Yab Yum laarzenhaar uitspraken dat de Dutchbatters in Srebrenica voor een „reeds op voorhand” tot mislukken gedoemde missie stonden en waarom zij toch altijd die oude Veteranen een hartaanval bezorgt met haar Yab Yum laarzen. Ook eisen een aantal wakker geworden Veteranen opheldering waarom ‘Generaal-King Willem’ meer militaire ondersscheinigen heeft dan hun voor Heldendaden. Zij eisten nu uitleg van King Willem zijn secondant Rutte voor welke Heldendaden zijn ‘Graai King’ die onderscheidingen heeft ontvangen. Nou, we zijn benieuwd naar het lieg antwoord van ‘Garry Glitter Rutte‘.‘Yab Yum Hennis’ haar bral-uitlatingen en liederlijke dresscode hebben veel stof doen opwaaien omdat naar aanleiding van haar woorden meer dan terecht twaalf ex-Dutchbatters naar de rechter zijn gestapt en genoegdoening Hennis JSFeisen wegens reputatieschade als kanonnenvoer. VVD, PvdA, CDA en SP vinden dat Hennis snel zelf opheldering moet geven en dat het liefst moet gaan doen in de Tweede Kamer met haar Yab Yum laarzen aan en anders in haar ‘Rambo- Piloten-sexpak’ .„Ik kan me voorstellen dat veteranen zich afvragen wat ze precies bedoeld heeft”, zegt de nu opeens voor zijn doen brutale PvdA-Kamerlid Eijsink. „Het viel mij meteen al op dat het een hele duidelijke uitspraak was en over die laarzen of Rambopak geef ik geen commentaar,want dat is privé .”Volgens de altijd liegende VVD-Kamerlid ‘Griezel Teeven’ zeggen Hennis’ hoerige uitspraken niks over rechtsgeldigheid van claims. „Ik denk dat dit gewoon als een steuntje in de rug is bedoeld en dat zij last had van haar geheugen, Nee, niet haar geweten, want dat hebben VVD-ers niet ha,ha,ha en de mensen moeten ophouden te zeuren over haar Yab Yum laarzen want die heeft zij zelf betaald.”

Cursief gedrukt:Dolle’ VVD Helden-pret’:Hennis,Wiegel en de Voorzitter van de JOVD scheuren over ‘Jan met de Pet‘.
Hennis tankIn haar voorafgaand aan Veteranendag Kanonnenvoer dag al aan haar geile privé journalisten verstuurde Bral-speech, staan de inmiddels beruchte woorden zelfs cursief afgedrukt, klaarblijkelijk om het belang ervan nog eens extra te onderstrepen. De parlementariërs stellen dat veteranen het volste recht hebben om naar de rechter te stappen, maar zijn tegelijkertijd huiverig voor een claimcultuur dat ‘Jan met de Pet’ zijn recht gaat halen. Claimcultuur is in Nederland alleen acceptabel voor King Willem en zijn Ratten in pak laat Teeven weten.